Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Anlita elektriker i Älta

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker i Älta registrerade hos Elsäkerhetsverket.

Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Videosamtal med elektriker på Älta
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker i Älta

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Din elektriker i Älta finns hos Done

Älta, den naturnära familjeidyllen 20 minuter utanför Stockholms Stad. Här finns vackra villor, radhusområden och lägenhetslängor - ja, något för alla helt enkelt. Det betyder att elektriker i Älta behöver vara beredd på, och ha kunskap inom, det allra mesta. Oavsett om du bor i en äldre villa och vill byta ut din gamla elcentral mot en ny som klarar den högre belastningen som nya elprodukter kräver, eller om du bor i nyproduktion och vill byta ut den hårda belysningen mot mer harmoniskt ljus med dimmers är våra elektriker i Älta redo att hjälpa dig.

Populära elinstallationer i Älta

Våra elektriker i Älta har bred kunskap och lång erfarenhet. Det betyder att de hanterar de allra flesta elinstallationer. Men de finns såklart några installationer som just nu växer i popularitet - det är framförallt installation av smarta hem produkter och gröna elinstallationer.

Elektriker i Älta hjälper dig göra hemmet smart

Något som är väldigt populärt just nu är att installera smarta enheter som kan styra ditt hem åt dig med enkla knapptryck, eller varför inte med rösten? Men vad krävs egentligen innan du installerar smarta enheter? Vi rekommenderar alltid att du tar hjälp av en elektriker i Älta för att se över elcentralen i första hand och även alla elinstallationer innan du uppdaterar till ett smart hem. Detta gäller speciellt dig som bor i en äldre fastighet där elsystemet inte uppgraderats på länge. Ett smart hem innebär nämligen en högre belastning på elsystemet, vilket ett äldre sådant inte alltid klarar av.

Vi & våra elektriker i Älta diggar gröna installationer

Funderar du på att installera en solcellsanläggning? Det är en smart investering, speciellt om du vill uppdatera hemmet till ett smart hem eftersom ett smart hem oftast drar mer el än vanligt. Kom ihåg att anläggningen behöver installeras av en behörig elektriker i Älta.

Har du köpt en elbil eller funderar du på det? Då kommer du säkerligen snart känna behovet av en laddstolpe eller laddbox på uppfarten. Våra elektriker i Älta hjälper dig gärna göra laddning av bilen hemma enkelt och smidigt!

Elektriker i Älta utför elinstallation

Kvalitetskontrollerade elektriker i Älta - för din säkerhet

Det finns en uppsjö av elfirmor i Stockholm och att hitta rätt person för ditt projekt kan kännas som en stor utmaning. Vi på Done vill göra det svåra enklare och har därför handplockat elektriker som utför elinstallationer i Älta som vi ser har kvaliteter som finns att hitta hos de allra bästa. Detta checkar vi med hjälp av våra kvalitetskontroll bestående av hela nio steg där vi utöver att säkerställa det självklara som auktorisation hos Elsäkerhetsverket och giltig ansvarsföräskring, också intervjuar tidigare kunder och kollar upp att firman håller god företagsamhet.

På så sätt slipper du ödsla tid på research, efterfråga referenser och annat tidskrävande inför att du anlitar en elektriker. Istället kan du lägga tid på det du tycker är roligt och samtidigt få din installation utförd på ett tryggt och smidigt sätt!

Vad kostar det att anlita en elektriker i Älta?

550 kr i timmen efter ROT*

* minimumkostnad 1800 kr efter ROT

När du anlitar en av våra elektriker kan du känna dig trygg i vetskapen att alla våra elektriker är behöriga för alla slags elinstallationer. Och dessutom garanterar vi att alla våra elektriker har en ansvarsförsäkring som skyddar inte bara elektrikern utan även dig och ditt hem. Som grädde på moset jobbar vi också mot att säkerställa att alla våra anslutna elektriker i Älta, och i Sverige i stort, erbjuder marknadsmässiga priser. Som en del i det arbetet har vi satt ett fast timpris på 550 kr i timmen efter rot som alla våra anslutna elektriker i Älta skapar offerter utefter.

ROT-avdraget och det gröna ROT-avdraget

När du anlitar en elektriker i Älta för att utföra elarbeten i hemmet kan du ansöka om ROT-avdraget och njuta av så mycket som 30% i avdrag för arbetskostnaden. Självklart sköter våra firmor all administration av rot åt dig, så att du får en slutfaktura med avdraget redan implementerat.

Om du däremot vill installera en solcellsanläggning eller en laddstolpe kan du istället ansöka om det gröna ROT-avdraget. Även detta kan våra kunniga elektriker hjälpa dig med.

Vad skiljer ROT-avdraget från det gröna ROT-avdraget? Det vanliga ROT-avdraget kan utnyttjas för alla slags elinstallationer medans det gröna ROT-avdraget endast kan utnyttjas när du utför elinstallationer som främjar miljön. Dessutom är procentsatsen olika för olika gröna installationer, och utnyttjas inte bara på arbetskostnaden utan även på materialkostnaden.

FAQ

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.