Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker i Hammarby Sjöstad

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker i Hammarby Sjöstad registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Telefon med videosamtal med elektriker i Hammarby Sjöstad.
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker i Hammarby Sjöstad

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Elektriker Hammarby Sjöstad - proffs på allt inom el

Hammarby Sjöstads rykte som nedgånget industriområde är som bortblåst sedan stadsdelen i början av 1990-talet började byggas om. Idag är Hammarby Sjöstad en framträdande stadsdel vad gäller miljö, både sätt till klimatet och trafiken. Men, Hammarby Sjöstad är långt ifrån färdigställt. Stadsdelen är fortsatt under utveckling och nya bostäder dyker upp titt som tätt.

Oavsett om du bor i en av de första fastigheterna producerade sedan Hammarby Sjöstads nystart eller om du nyligen flyttat in i en nyproduktion kan du såklart komma att behöva ta hjälp av en elektriker med koll på området. Kanske är du trött på de tråkigt gulnande strömbrytarna och vägguttagen hemma och vill ge lägenheten ett lyft genom att göra kontakter och lampknappar till en del av inredningen ? Eller kanske insåg du snabbt att belysningen i nyproduktion behöver dimmers för att skapa den där hemmakänslan du är ute efter?

Våra elektriker i Hammarby Sjöstad hjälper dig gärna med både stora och små projekt. Boka ett videosamtal så får du snart kontakt med ett proffs som kort efter samtalet skickar dig en offert i Done-appen.

Elektriker Hammarby Sjöstad - när du vill få jobbet utfört korrekt

När det kommer till elinstallationer är det alltid bäst att anlita en behörig elektriker i Hammarby Sjöstad. Faktum är att många elarbeten kräver det enligt lag. Dessutom är försäkringsbolag mycket restriktiva i att betala ut försäkringspengar vid skada som orsakats av elinstallationer utförda av någon som inte är auktoriserad av Elsäkerhetsverket. Gör rätt från början och anlita en kunnig elektriker i Hammarby Sjöstad!

Elektriker i Hammarby Sjöstad vid renovering

Vid de flesta större renoveringar i hemmet kan du komma att behöva anlita en behörig elektriker. Det oavsett om det gäller köket eller badrummet, en stor eller liten renovering. Vi använder idag el i alla våra rum hemma.

Våra certifierade elektriker i Hammarby Sjöstad har koll på hur elarbeten ska utföras för att det ska vara tryggt och säkert för dig och din familj att använda elprodukterna i ert hem. Visste du att en av de vanligaste orsakerna till bostadsbränder är just felaktiga elinstallationer? Undvik detta genom att anlita en behörig elektriker i Hammarby Sjöstad när det kommer till elinstallationer i ditt hem.

I akuta fall

I vissa situationer går jordfelsbrytaren och du själv kan inte lista ut varför. I dessa fall behöver du definitivt kontakta en behörig elektriker. Problemen ni upplever i hemmet kan lösas på nolltid med rätt hjälp. Vi utför jourarbeten i mån av tid.

Populära tjänster

Våra elektriker i Hammarby Sjöstad utför de flesta elarbeten, några av de populäraste installationer de anlitas för är:

• Installation eller byte av vägguttag

• Installation eller byte av strömbrytare

• Installation av dimmers i nyproduktion

• Installation av golvvärme vid badrumsrenovering

Elektriker i Hammarby Sjöstad utför elinstallation

Elektriker i Hammarby Sjöstad som prioriterar din säkerhet

Att anlita en elektriker i Hammarby Sjöstad kan till en början kännas som en utmaning. Det finns många elektriker i Stockholm som utför arbeten i Hammarby Sjöstad, hur ska du veta vad du ska titta efter? Och hur vet du att du hittat rätt elfirma för just ditt projekt?

Don't worry, på Done gör vi det lätt att hitta rätt. Genom en noggrann kvalitetskontroll har vi handplockat elektriker i Hammarby Sjöstad vi anser har kvaliteter som finns att hitta hos landets allra bästa. Vi värdesätter din trygghet och säkerställer genom vår kvalitetskontroll att våra anslutna elfirmor i Hammarby Sjöstad har den kunskap som krävs för att utföra korrekta och kvalitativa elinstallationer i din bostad. I vår kvalitetskontroll checkar vi bland annat av:

• Giltig ansvarsförsäkring

• Auktorisation hos Elsäkerhetsverket

• Intervjuar tidigare kunder

• Säkerställer god företagsamhet

Vad kostar det att anlita en elektriker i Hammarby Sjöstad?

550 kr i timmen efter ROT*

* Minimumkostnad 1800 kr efter ROT.

Timpriset för en elektriker i Hammarby Sjöstad kan variera kraftigt mellan olika firmor. Inte hos Done. Vi jobbar hårt mot att säkerställa att alla våra anslutna firmor erbjuder marknadsmässiga priser. Som en del i det arbetet har vi satt ett fast timpris på 550 kr i timmen efter rotavdrag som alla våra anslutna elfirmor i Hammarby Sjöstad följer.

Vi har en minimumkostnad på 1800 kr efter rotavdrag. Det för att täcka upp för administrativt arbete och resa som tillkommer för elektrikern oavsett projektets storlek.

Vår fasta timkostnad gäller för alla våra anslutna elektriker i alla våra aktiva områden. Det betyder att du får samma timpris i Hammarby Sjöstad som den som anlitar elektriker i Danderyd eller den som anlitar elmontör i Järfälla.

FAQ

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.