Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker i Skarpnäck

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker i Skarpnäck registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Offertsamtal med elektriker i Skarpnäck
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker i Skarpnäck

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Elektriker i Skarpnäck med koll

Skarpnäck är väl känd som slutstation för Stockholms tunnelbanas gröna linje. Här är ungefär en tredjedel av de boeande under 25 år, och 6 av 10 lägenheter är bostadsrätter. Ansvaret som kommer med att äga en egen bostad kan komma som en chock för den yngre som köpt sig sitt allra första hem, kanske framförallt när det kommer till hantering av elinstallationer och elsystem. Men oroa dig inte - vi på Done tillsammans med våra elektriker i Skarpnäck är här för att hjälpa dig!

När det kommer till elinstallationer bör du alltid anlita en behörig elektriker. Visst finns det ett fåtal enklare elinstallationer du får utföra på egen hand, men endast om du har kunskap nog att utföra dem korrekt och kontrollera dem på rätt sätt. Känner du dig det minsta osäker gör du bäst i att vända dig till ett proffs. De allra flesta elinstallationer kräver faktiskt en behörig elektriker enligt lag. Våra elektriker i Skarpnäck är alla auktoriserade av Elsäkerhetsverket, har en giltig ansvarsförsäkring och en lång lista över nöjda kunder i bagaget.

Populära elinstallationer i Skarpnäck

Våra elektriker i Skarpnäck utför alla typer av elarbeten. Inget projekt är för litet eller för stort. Nedan följer två exempel på elinstallationer som växer allt mer i popularitet, inte bara i Skarpnäck utan i landet som stort.

Uppdatera till ett smart hem

Du som är intresserad av teknologi lockas säkerligen att uppdatera ditt hem till ett så kallat smart hem. Det finns otaliga fördelar med att uppdatera hemmet till ett smart hem men det finns även en del saker du bör fundera på innan du faktiskt utför några inköp eller installationer.

Våra kunniga elektriker i Skarpnäck rekommenderar alltid att du först ser över elcentralen i ditt hem. Om elcentralen är gammal och sliten kommer den förmodligen inte att klara av trycket som kommer med alla nya installationer. Vilket kan leda till att säkringen går titt som tätt och även till att dina nya enheter går sönder. Boka ett videosamtal med en av våra elektriker i Skarpnäck så hjälper vi er vidare mot ett smart hem!

Installera en laddbox till din elbil

Om du har en elbil behöver du kunna ladda den på hemmaplan. Vi hjälper både villaägare installera laddbox på husfasaden och laddstolpe på uppfarten. Självklart installerar våra elektriker i Skarpnäck också laddboxar åt bostadsrättsföreningar.

Är ni många i er förening med elbilar och har nu beslutat att ni vill installera laddboxar? Vi tillsammans med våra elektriker i Skarpnäck hjälper er självklart installera laddboxar och/eller laddstolpar i garage och på innergård.

Elektriker i Skarpnäck utför elinstallation

Vad kostar det att anlita en elektriker i Skarpnäck?

550 kr i timmen efter ROT*

*Minimumkostnad 1800 kr efter ROT.

Att anlita en behörig elektriker kan variera i kostnad. Generellt sett kostar en elektriker i Stockholm mer i timmen än vad en elektriker i en del andra städer. På Done ändrar vi på det genom att ha satt ett fast timpris på 550 kr i timmen efter ROT som alla våra elektriker i Skarpnäck, hela Stockholm och andra aktiva städer i Sverige sätter pris utefter. Det för att du ska få ett marknadsmässigt pris oavsett var du bor. Smidigt, eller hurt?

Rotavdrag - det gäller när du anlitar elektriker i Skarpnäck

Att anlita en behörig elektriker kommer med fördelen att du kan ansöka om ROT-avdrag. Och därmed slippa betala 30% av arbetskostnaden, vilket inte är helt fel. När du anlitar en av våra elektriker i Skarpnäck behöver du endast informera elektrikern att du vill ansöka om ROT-avdrag och säkerställa att du är behörig, det gör du enkelt i rotkalkylatorn i vår app. All övrig administration kring rotavdraget tar elektrikern hand om åt dig.

FAQ

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.