Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker i Bromma, 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
Ladda ner Done via Appstore och boka elektriker i BrommaLadda ner Done via Google Play Store och boka elektriker i Bromma
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Elektriker Bromma offert via videosamtal

Elinstallationer i Bromma

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker i Bromma

the easy way.
Offertsamtal med elektriker i Bromma

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elektriker i Bromma när det passar dig.

Snabb offert för elinstallation i Bromma

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker i Bromma att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag.

Hitta elfirma Bromma

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker i Bromma kan väcka frågor. Vi håller din hand från idé till klart projekt.

Få prisförslagFå prisförslag

Din elektriker i Bromma

Du som villaägare vet redan med dig att det behövs en elektriker ibland. Oavsett om läget är akut eller planerat måste vissa saker utföras av en behörig elektriker enligt lag. Hos Done kan du boka en behörig elektriker för stora och små elprojekt för såväl villa och lägenhet som för butiken, kontoret eller restaurangen.

När behöver du anlita en elektriker i Bromma?

Det finns ett fåtal elinstallationer du får göra själv, men för säkerhetens skull är det alltid bäst att anlita ett proffs. El är trots allt farligt att hantera om du inte riktigt vet vad du pysslar med. Som tur är kan du via Done anlita bra elektriker i Bromma som har stenkoll på sin sak - så att du kan känna dig trygg med att din installation blir utförd enligt konstens alla regler!

Få prisförslag

Elektriker Bromma - jourhavande elektriker när läget är akut

Står du utan el hemma och kan inte lista ut varför? Då vill du såklart få tag på en bra elektriker i Bromma, och det snabbt. När det kommer till att anlita jourhavande elektriker, får du räkna med ett högre timpris än för vid planerade arbeten. Mer om vad det kostar att anlita elektriker för jourarbete längre ner.

Elfirma i Bromma vid planerade arbeten - 550 kr/timmen efter ROT

Vi planerade arbeten, vill du känna dig trygg med att den elektriker du anlitar har rätt behörighet för arbetet. På Done gör vi en noggrann kvalitetskontroll, och säkerställer att alla våra anslutna elektriker i Bromma har rätt behörighet - oavsett om du vill ha hjälp vid ett större projekt eller en mindre elinstallation.

Elarbeten rekommenderade av elektriker i Bromma

Vad prioriterar elektriker själva? Något som verkligen rekommenderas av behöriga elektriker i Bromma är att se över elcentralen i hemmet. Om fastigheten är av det äldre slaget finns nämligen stor risk att elcentralen är gammal och därmed inte speciellt säker längre. Det kan därför vara smart att faktiskt byta ut hela elcentralen. Genom att ta hjälp av ett behörigt proffs för en elbesiktning, kan du känna dig trygg med att du får koll på att elen hemma är säker. Läs mer om vad en elbesiktning är här!

Installera solpaneler på taket

Solpaneler är ett miljövänligt val för att utvinna energi, och har kommit att bli allt mer populärt bland villaägare i Bromma. Faktumet att priserna har gått ner något enormt de senaste åren hjälper till. Vill du installera solpaneler på ditt tak? Ta hjälp av en duktig elektriker i Bromma via Done.

Få prisförslag

Installera laddstolpe i Bromma

I takt med att elbilar blir mer populära märker vi även av att elektriker anlitas till att installera laddstolpar i allt fler fastigheter. Att installera laddstolpar är faktiskt ett favoritjobb hos många elektriker i Stockholm, likaså. Bromma. Hos Done kan du smidigt boka ett videosamtal för offert.

Få prisförslag
Få prisförslag

Anlita behörig elektriker i Bromma

Rekommenderade elektriker i Bromma

Du som aldrig anlitat en elfirma tidigare kan känna dig lite orolig över att välja rätt firma för jobbet. Vi tycker att det är en självklarhet du ska känna dig trygg när du anlitar en elektriker i Bromma, därför lägger vid stor vikt vid att kvalitetskontrollera alla elfirmor i Bromma vi tar in i vårt nätverk. Vi har gjort grovjobbet vad gäller att kolla upp försäkring, behörighet och referenser från tidigare kunder - så att du ska kunna slappna av och fokusera på det du tycker är roligt istället.

Få prisförslag

Vikten av rätt behörighet när du anlitar en elfirma i Bromma

Att den elektriker du anlitar har rätt behörighet för jobbet som ska utföras, är oerhört viktigt. Det är Elsäkerhetsverket som delar ut auktorisationer till elföretag som uppfyller de krav som finns för de olika behörighetsnivåerna. På Done gör vi en gedigen kontroll av vilken behörighet elektrikern har, för att sedan kunna matcha dig med rätt firma utifrån vilket jobb du önskar hjälp med.

Få prisförslag
Få prisförslag

Använd rotavdraget när du anlitar elektriker i Bromma

Vet du om att du kan utnyttja rotavdraget när du anlitar en elektriker i Bromma? På så sätt kan du hålla kostnaden nere och inte ruinera dig för att uppdatera elinstallationer i hemmet. Dessutom kan du utnyttja det så kallade gröna rotavdraget när du installerar solpaneler på taket eller en laddstolpe på garageuppfarten.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar det att anlita en elektriker i Bromma?

Elektriker Bromma - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Det finns såklart många faktorer som kan påverka den slutliga kostnaden för din elinstallation. Om det är en nyinstallation eller ett byte av en elprodukt som ska göras, åldern på ditt elsystem och vilket material som krävs är några av de aspekter som spelar in när du anlitar en elfirma i Bromma.

För att säkerställa att du alltid får ett marknadsmässigt pris när du bokar en elektriker i Bromma via Done utgår vi från en fast timkostnad om 550 kr/timmen efter ROT, med en minimidebitering på 1800 kr efter ROT.

Få prisförslag

Timpris för elektriker i Bromma

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timrpis elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag

FAQ - elinstallationer Bromma

Vilka elinstallationer får jag utföra själv?

Det är inte speciellt mycket du får göra själv gällande elinstallationer i hemmet. Och om du inte vet vad du pysslar med är det alltid bättre att anlita en behörig elektriker i Bromma. Med Elsäkerhetsverkets tjänst Koppla Säkert, som vi på Done är stolt samarbetspartner till, kan du kolla exakt vad som gäller för den installation du planerar.

Hur ansöker jag om rotavdraget efter en elinstalaltion?

Elektrikern ansöker om rotavdraget åt dig. Så länge du är behörig för rot och har tillräckligt mycket kvar på ditt rotsaldo, betalar du priset för installation efter rot. I Done-appen kan du smidigt se ditt rotsaldo genom att verifiera dig med BankID.

Vad kostar en elektriker i Bromma?

Bokar du en elektriker i Bromma via Done, betalar du 550 kr/timmen efter ROT. För offert bokar du smidigt ett videosamtal (som i genomsnitt går på 7 snabba minuter!).

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!