Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker Nacka, 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
ladda ner done i appstore
ladda ner done i google play
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Videosamtal med elektriker i Nacka

Elinstallationer i Nacka

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker i Nacka

the easy way.
Videosamtal med elektriker i Nacka inför offert

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elinstallatör när det passar dig.

Snabb offert från duktig elektriker i Nacka

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.

Boka elinstallation med elektriker i Nacka kommun

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Få prisförslagFå prisförslag

Duktiga elektriker i Nacka - redo att hjälpa dig

Är du i behov av en kunnig elektriker i Stockholm runt Nacka och Saltsjö-Boo? Då har du landat rätt. Boka enkelt ett videosamtal med en duktig elektriker i Nacka för kostnadsfri offert. Ett videosamtal går i snitt på 7 snabba minuter, och kort därefter får du en offert skickad till dig i Done-appen. Att boka en elektriker i Nacka har aldrig varit så enkelt som med Done!

Elektriker Nacka - vi hjälper dig med alla typer av elinstallationer

Våra anslutna elektriker i Nacka arbetar med elinstallationer i både hus och lägenheter. Alla typer av reparationer, felsökningar och moderna lösningar med hållbarhet i fokus är en del av vardagen för våra elektriker i Nacka kommun. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du som bokar en elfirma i Nacka via Done, känna dig trygg med att du kommer i kontakt med ett kunnigt proffs, som självklart utöver att ha passerat vår tuffa kvalitetskontroll är auktoriserad av Elsäkerhetsverket.

Få prisförslag

Nackas bästa elektriker samlade på ett ställe - i Done-appen.

Alla elektriker i Nacka du kommer i kontakt med i Done-appen, är eller har kvaliteter som finns att hitta hos de allra bästa. Genom vår noggranna kvalitetskontroll säkerställer vi att självklarheter som ansvarsförsäkring, rätt behörighet och god kreditvärdighet finns på plats. Dessutom pratar vi med tidigare kunder till elfirman för att höra mer kring deras upplevelse, kommunikationsförmåga och kvalitet. Allt för att du ska känna dig trygg när du anlitar en elektriker i Nacka via Done.

Populära tjänster för elektriker i Nacka

• Installera vägguttag
• Elbesiktning av nyinköpt villa
• Reperation av felaktiga elinstallation
• Service och underhåll av elledningar
• Installation av laddbox på uppfart
• Elarbeten vid köks- & badrumsrenoveringar
• Felsökningar vid återkommande strömavbrott
• Byte av elskåp
• Installation av smarta hem system
• Installation av ny armatur i taket

Hittar du inte den tjänst du önskar hjälp med i listan över populära tjänster för elektriker i Nacka? Misströsta inte, vi hjälper dig såklart vidare med alla typer av elinstallationer, reperationer och byten. Boka ett videosamtal, så matchar vi dig med ett kunnigt proffs och du har ett prisförslag för ditt projekt i Done-appen på nolltid!

Boka videosamtal

Gröna elinstallationer populära i Nacka

Att vi befinner oss i en tid där vi alla behöver dra vårt strå till stacken för klimatet, har gröna elinstallationer kommit att bli allt mer populära. När staten introducerade det så kallade gröna rotavdraget, en skattereduktion för gröna elinstallationer, växte intresset än mer. Idag är elektriker i Nacka vana vid såväl installation av laddstolpar och laddboxar på uppfarter och i garage samt solpaneler och andra solcellssystem.

Laddbox Nacka - en självklarhet på uppfarten

Allt fler väljer att investera i en eldriven bil när de köper ett nytt fordon, vilket också innebär att allt fler är i behov av en laddstation hemma på uppfarten eller i sitt garage. Våra elektriker i Nacka är inte bara duktiga på att installera laddboxar och laddstationer, de tycker också mycket om den här typen av installation. Självklart har vi gjort det enkelt för dig att ta hjälp av ett proffs för att installera laddbox. Boka ett videosamtal med ett kunnigt proffs via Done, och får kort efter samtalet en offert skickad till dig via Done-appen. Önskar du hjälp med inköp av laddbox, så hjälper våra elektriker i Nacka självklart även till med det.

Solceller Nacka - spar på både miljö & plånbok

Du som har bra isolering hemma, spar inte bara på klimatets resurser med hjälp av solceller - du spar dessutom på dina egna ekonomiska resurser. Solenergi är nämligen en mycket prisvärd energikälla, när installationen utförts korrekt. Våra elektriker i Nacka kan sin sak, och hjälper dig gärna installera solpaneler på ditt tak. Boka ett videosamtal för snabb och kostnadsfri offert.

Boka videosamtal

Elektriker i Nacka med fokus på säkerhet och kvalitet

Done har duktiga elektriker i Nacka

När du ska ta hjälp av en elektriker i Nacka, och egentligen var som helst, är det oerhört viktigt att tänka på säkerheten. Det allra viktigaste att ha i åtanke är att elektrikern du anlitar har en giltig ansvarsförsäkring på plats samt har den korrekta behörigheten, eller auktorisationen, från Elsäkerhetsverket som krävs för just din elinstallation.

På Done har vi gjort arbetet med att checka av dessa punkter åt dig. Men vi nöjer oss inte där. Nej, vi går ett (par) steg längre och checkar kreditvärdighet, f-skatt & momsregistrering, scannar av nätet efter omdömen och recensioner samt - viktigast av allt - pratar med tidigare kunder till elfirman. Genom samtal med tidigare kunder, säkerställer vi att våra elektriker i Nacka håller den nivå vad gäller kvalitet, säkerhet och kommunikationsförmåga som vi eftersträvar hos våra anslutna firmor.

Få prisförslagFå prisförslagFå prisförslag

Elektriker i Nacka som administrerar rot åt dig

För de allra flesta elinstallationer du anlitar en elektriker i Nacka för, kan du använda dig av rotavdraget. För att kunna utnyttja avdraget behöver du äga bostaden där arbetet utförs, samt uppfylla ett par ytterligare krav. Mer om vad som gäller kring rotavdraget i vår uppskattade guide som du hittar här.

När du anlitar en elektriker i Nacka via Done för hjälp med en elinstallation i ditt hem, kan du självklart utnyttja rotavdraget så länge du är berättigad det och har tillräckligt högt rotsaldo kvar för året. När du utnyttjar rotavdraget, administrerar din elektriker allt kring skattereduktionen åt dig och fakturan ställs ut för totalsumman med rotavdraget borträknat. Du ligger alltså aldrig ute med något, utan betalar med skattereduktionen redan avdragen.

Förutom det vanliga ROT-avdraget kan du söka det gröna avdraget vid installation av:

• Vid installation av nätanslutet solcellssystem kan du få skattereduktion på 15 procent av alla relaterade kostnader.
• Vid anslutning av system för lagring av egenproducerad elenergi får du skattereduktion på 50 procent av alla omkostnader för installationen.
• Installation av laddstation till elfordon ger en skattereduktion på 50 procent av alla kostnader för material och arbete.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar en elektriker i Nacka?

Elektriker Nacka - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Vad kostar en elektriker i Nacka? Självklart kan kostnaden variera beroende på vad för typ av projekt du vill ha hjälp med, hur mycket material som går åt samt hur lång tid installationen kräver. För att säkerställa att du får ett marknadsmässigt pris när du anlitar en elektriker i Nacka via Done, har vi satt ett fast timpris som alla våra elfirmor i området skriver offerter utifrån. Det betyder att du oavsett vilken firma du kopplas ihop med för videosamtal, offert och arbete får samma timpris.

Skönt, eller hur?

Få prisförslag

Timpris för elektriker i Nacka

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timpris elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag

FAQ - elinstallationer Nacka

Kan jag känna mig trygg när jag anlitar elektriker i Nacka via Done?

Självklart, genom vår noggranna säkerhetskontroll säkerställer vi att alla våra elfirmor i Nacka har ansvarsförsäkring och rätt behörighet på plats. Via kontakt med tidigare kunder checkar vi också av att kvaliteten, kommunikationen och säkerheten håller hög nivå även ute på fältet. Vi följer också kontinuerligt upp på bolagens leverans ute hos kund genom marknadens förmodligen bästa recensionssystem samt kundintervjuer.

Kan jag installera en laddstolpe på egen hand?

För de flesta elinstallationer kräver lagen att du anlitar en yrkesman med rätt behörighet. Med tjänsten Koppla Säker framtagen av Elsäkerhetsverket, som Done är en stolt samarbetspartner till, kan du kolla upp exakt vilka elinstalaltioner du får utföra på egen hand och i vilka utrymmen i din bostad detta gäller. Det kan nämligen skilja sig i ex. våtrumsutrymmen och sovrum. Vi vill dock slänga in en brasklapp om att du även om du får utföra en installation på egen hand, alltid bör ta hjälp av en elektriker om du känner dig det minsta osäker. Felaktiga elinstallationer kan leda till allvarliga konsekvenser för dig, dina nära och din bostad - det vill vi undvika!

Till Koppla Säkert >>

Hur går det till när jag bokar en elektriker i Nacka via Done?

Du bokar ett videosamtal och får på så sätt kontakt med en kunnig elektriker i Nacka. Videosamtalet som i snitt går på 7 snabba minuter, ersätter det annars tidskrävande hembesöket inför offertskrivning. Kort efter samtalet får du en offert skickad till dig i Done-appen och kan smidigt godkänna den med ett enkelt knapptryck. Du och din elektriker kommer i chatten överens om ett startdatum, och din installation är snart på plats. Smidigare än så blir det inte!

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!