Videosamtal med kvalitetskontrollerad VVSare för offert

Kvalitetssäkrade snickare för dina hemmaprojekt

  • Gratis videosamtal för offert
  • All kommunikation tryggt i Done-appen
  • Kvalitetssäkrade snickare med rätt försäkring
Via Done kan du anlita snickare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala
Videosamtal i Done-appen med elektriker
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Se hur det gick till när Jannike "Bisse" Nordström fick hjälp av Done's elektriker

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Över 200 omdömen till våra hantverkare på slutförda projekt.

Snickare i Stockholm


En snickare är en mångsidig hantverkare som kan hjälpa dig med allt från en liten reparation till en helrenovering. En snickare kan till exempel hjälpa till med allt från att bygga en ny trappa eller en ny altan, till att skapa en unik inredning för ditt kök eller badrum. Varför inte platsbygga garderober eller bokhyllor efter dina specifika önskemål och mått eller ta hjälp att montera garderober och köksluckor. Om du drömmer om ett vackrare och mer funktionellt hem, boka en snickare idag med ett enkelt klick. Våra anslutna snickare är professionella, erfarna och alltid redo att hjälpa till med dina projekt.

Har du kanske också en lång lista av småsaker som behöver fixas hemma? Att sätta upp tvn på väggen verkar inte som en alltför utmanande uppgift. Likväl ska du väl själv lyckas få upp den där tavelväggen i vardagsrummet du beställde print till för sisådär fyra månader sedan? Sakta men säkert fylls to do-listan på med allt mer småfix att ta tag i samtidigt som du inser att du saknar de verktyg som behövs. Kanske kommer du även på att du egentligen inte har den blekaste om hur man faktiskt utför arbetet på korrekt sätt. Plötsligt känns det där småfixet inte så smått längre. 

Här kan Done hjälpa till. I Done-appen kan du under kategorin småfix enkelt klicka hem en snickare till fastpris. Du skriver to do-listan, en Done-ansluten hantverkare checkar av boxarna. Smidigt va? 

Hantverkare hos Done

Kvalitetssäkrade snickare

När du ska anlita en hantverkare är det viktigt att det känns rätt i magen. Men, det är ännu viktigare att hantverkaren har följande på plats:

Pin check lila snickare Done
Rätt certifikat
Lila pin check snickare Done
Tydlig och effektiv i sin kommunikation
Done med lila pin check snickare
Giltig ansvarsförsäkring
Snickare anslutna till Done och lila pin check
Goda referenser från tidigare kunder
Done visar lila pin check
Inte finns med på Råd & Röns svarta lista
Lila pin check visas utav Done
F-skatt & saknar betalningsansmärkningar

Orimligt mycket att kolla upp?


Ingen fara, vi har redan gjort jobbet åt dig. Alla snickare som är anslutna till Done har tickat av alla 8 steg i vår kvalitetskontroll. De har också skrivit på vår policy kring kommunikation och kundservice, något vi på Done värderar mycket högt.

Vad kan en snickare hjälpa dig med?


Listan över jobb en snickare kan hjälpa dig med kan skrivas mycket lång. En vanlig tanke är att du för jobb i badrum och kök behöver hantverkare som elektriker och/eller rörmokare, men faktum är att många av de jobb som utförs även i dessa rum görs av snickare. Vill du byta ut din kommod till exempel? Det kan en snickare hjälpa dig med.

Andra exempel på snickararbeten:
• Slipa eller byta ut bänkskiva i kök
• Platsbygga en hylla eller garderob
• Montera och installera kök
• Byta dörrar eller fönster
• Lägga golvplattor och trall
• Riva eller bygga en innervägg
• Bygga sofloft

anlita kvalitetskontrollerad snickare

Snickare för utomhusjobb

Under vår och sommar dyker det upp många projekt för snickare ute i trädgård och på balkonger. Det kan röra sig om större projekt som att bygga altan eller terrass till att lägga trall och bygga specialbyggda utemöbler. Ett exempel på detta är att lägga om plattorna på uteplats. Du kan läsa mer om ett sådant uppdrag här!

Vill du ha hjälp av en kvalitetscheckad snickare via Done för ett utomhusjobb som att bygga altan eller terass?We’ve got you covered. Boka ett videosamtal med en snickare via kategorin “Småfix/Snickeri” i appen.

Done tipsar!