Done

Done Services
GET – On the App Store
View

Anlita snickare?

Auktoriserade snickare

Ladda ner app
Boka snickare - se kostnad direkt
Fastpris direkt i appen
Kvalitetscheckade snickare i Stockholm
Våra hantverkare har koll, det har vi koll på
All kommunikation i appen
Se och godkänn offert, chatta med din snickare
Snickare  i Stockholm

Kvalitetssäkrade hantverkareEnligt konstens alla regler

Löpande kreditupplysningar
Certifieringar & referenser
Råd & Röns svarta lista
Ansvarsförsäkring

Snickare i Stockholm

Har du också en lång lista av småsaker som behöver fixas hemma? Att sätta upp tvn på väggen verkar inte som en alltför utmanande uppgift. Likväl ska du väl själv lyckas få upp den där tavelväggen i vardagsrummet du beställde print till för sisådär fyra månader sedan? Sakta men säkert fylls to do-listan på med allt mer småfix att ta tag i samtidigt som du inser att du saknar de verktyg som behövs. Kanske kommer du även på att du egentligen inte har den blekaste om hur man faktiskt utför arbetet på korrekt sätt. Plötsligt känns det där småfixet inte så smått längre. 

This is where we come in. I Done-appen kan du under kategorin småfix enkelt klicka hem en snickare till fastpris. Genom att boka ett av snickarpaketen Fixa lite, Fixa lagom och Fixa mycket, får du hem en snickare i tre, sex respektive åtta timmar. Du skriver to do-listan, en Done-ansluten hantverkare checkar av boxarna. Smidigt va? 

Vad kan en snickare hjälpa dig med?


Listan över jobb en snickare kan hjälpa dig med kan skrivas mycket lång. En vanlig tanke är att du för jobb i badrum och kök behöver hantverkare som elektriker och/eller rörmokare, men faktum är att många av de jobb som utförs även i dessa rum görs av snickare. Vill du byta ut din kommod till exempel? Det kan en snickare hjälpa dig med.

Andra exempel på snickararbeten:
• Slipa bänkskiva i kök
• Hänga upp tavelvägg
• Sätta upp spegelskåp i badrum
• Skruva upp gardinstänger
• Lägga golvplattor och trall
• Sätta upp tv på väggen
• Laga handtag och fönsterkarmar
• Montera möbler


Ladda ner app
snickare fastpris stockholm

Snickare för utomhusjobb

Under vår och sommar dyker det upp många projekt för snickare ute i trädgård och på balkonger. Det kan röra sig om större projekt som att bygga altan eller terrass till att lägga trall och bygga specialbyggda utemöbler. Ett exempel på detta är Daniel från Bergendorff Byggentreprenad som nyligen besökte en Done-kund för att bl.a. lägga om plattorna på uteplats. Du kan läsa mer om det jobbet här!

Vill du ha hjälp av en kvalitetscheckad snickare via Done för ett utomhusjobb som att bygga altan eller terass? We’ve got you covered. Boka ett videosamtal med en snickare via kategorin “Småfix/Snickeri” i appen.

Ladda ner app

Done tipsar!

FAQVanliga frågor och svar inför besök av snickare

Get it Done