Snickare offert -
Få en gratis offert från snickare via videosamtal

Hos oss på Done gör vi det lätt för dig att hitta hantverkare som kan hjälpa dig med dina projekt på ditt kontor. Läs mer om allt du behöver veta om vad en hantverkare kan hjälpa till med på kontoret, kostnader och bidrag här.

4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Se hur det gick till när Jannike "Bisse" Nordström fick hjälp av Done's elektriker

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Över 200 omdömen till våra hantverkare på slutförda projekt.

Genom ett snabbt och smidigt videosamtal via vår innovativa Done-app kan vi enkelt erbjuda dig en gratis offert från en snickare! Hos oss på Done gör vi det lätt för dig att hitta hantverkare som kan hjälpa dig med dina projekt på ditt kontor. Här har vi satt ihop en guide med allt du behöver veta om vad en hantverkare kan hjälpa till med på kontoret, hur du får rätt bidrag på dina offerter och hur du på ett enkelt sätt kan få jobbet Done!

Behöver du hitta rätt hantverkare för din renovering? Inga problem! Vi på Done hjälper dig anlita en hantverkare och ett företag som du kan lita på, som både gör ett bra arbete och som vet vad som gäller. 

Ett kontor är en plats som vi alla vill ska vara trivsam och praktisk. Kanske behöver du hjälp med att platsbygga skrivbord för att så smidigt som möjligt kunna ge de anställda en behaglig arbetsmiljö? Behöver du också kanske hjälp med att reparera eller byta ut skadad kontorsinredning? 

Drar du dig för att sätta igång med de där projekten som skulle kunna lyfta kontorsmiljön till nya höjder? Då har vi lösningen för dig. Skicka en förfrågan idag och få gratis offerter för dina olika projekt! 

Vill du bygga din egen kontorsmiljö, få hjälp med golvslipning, lägga golv eller platsbygga en hylla? Hantverkaren hjälper dig snabbt och smidigt med allt från det första samtalet, offerter och till ett färdigt slutresultat! Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med tjänster inom kontorsservice i Stockholm, Göteborg eller andra orter i Sverige här.

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Vad kan en snickare hjälpa till med på ett kontor?

Våra snickare har stora erfarenheter av både renovering och platsbyggen, och många projekt sitter redan i ryggmärgen! Det kan vi med säkerhet intyga då våra anlitade företag och hantverkare får genomgå en kvalitetskontroll för att du ska kunna känna dig trygg hos oss. En snickare från Done kan hjälpa till med allt på ett kontor, från renovering till reparering!

Har du kanske ett hörn på kontoret som inte används till något men som faktiskt skulle kunna fylla en funktion på kontoret? Eller vill du förändra en del av kontoret men inte hittat rätt möbler? Våra snickare kan enkelt hjälpa dig att platsbygga precis det som du behöver, där du behöver det! Visst låter det bra?

Våra duktiga hantverkare kan även hjälpa till när det gäller större projekt som helhetslösningar till ditt kontor. Ska ni göra om hela kontoret kan våra snickare hjälpa till att skapa bra planlösningar som ger ditt kontor precis den känsla och atmosfär som önskas! 

Ett tips om du ska anlita en snickare för att exempelvis bygga en hylla på kontoret, så kan det vara en bra idé att även kolla om andra saker behöver fixas när man ändå har hantverkaren på plats. Det är inte ovanligt att ha lite mer arbete och småfix som skulle vara skönt att bli av med på ett företag. Slå två flugor i en smäll och låt en hantverkare få allting Done!

Skapa den där härliga känslan som gör att medarbetarna kommer känna en glädje att få komma till jobbet. Det i sin tur kommer leda till en atmosfär som skapar de bästa förutsättningarna för dig och ditt företag att uppnå era företagsmål!

Kom ihåg! Genom vår innovativa app kan du enkelt få rådgivning, gratis offerter och hjälp med det du behöver. Bor du i Göteborg, Malmö eller Stockholm eller kanske i en mindre ort runt om i Sverige. Inga problem! Vi har hantverkare runt om i hela Sverige.

Fast pris - hitta hantverkare till bästa pris

Kontakta oss och skicka din förfrågan via ett gratis videosamtal och få kostnadsfria offerter på det du behöver hjälp med. Då kan vi ge dig rätt pris på just dina projekt i Stockholm, Göteborg och andra orter runt om i Sverige. Här nedan finns också en generell prisguide när det gäller vanliga bygg- och snickeriprojekt.

Småfix samt större snickeriprojekt

  • Montera kontorsmöbler, hänga upp saker såsom hyllor, whiteboard, tv-skärmar, projektorer, gardinskenor, tavlor & lampor - Pris från 2 000 kr
  • Platsbyggda snickerier, uteplatser med mera - Pris från 6 000 kr

Golv

  • Golvslipning 80 kvm inklusive ytbehandling i naturvit och slipning av trösklar - Pris från 30 000 kr
  • Golvslipning 40 kvm - Pris omkring 16 000 kr

Kök

  • Tex om man behöver byta diskmaskinen (3 295 kr, om rör och eluttag redan finns framdragna), 
  • Installera nytt kök (från 30 000 kr), slipa/byta bänkskiva, måla om skåpluckor etc.

Ovan prisexempel innefattar endast kostnaden på arbetet och anges exklusive moms. Vill du ha exakta offerter med rörligt eller fast pris kan du boka in ett gratis videosamtal med den hantverkaren som du behöver hjälp av i vår snabba och smidiga Done-app.

ROT avdrag för snickare

Rotavdrag är en form av skattesubvention och ett bidrag som kan användas när man anlitar företag, olika hantverkare eller byggbolag. Många brukar också fråga sig om man faktiskt kan använda ROT-avdrag för kontorsservice?

I och med att ett villkor för att kunna utnyttja bidraget är att du måste äga byggnaden där arbetet ska genomföras under den tidsperiod det utförs, så kan du inte använda ROT för kontorsservice. 

Om du däremot äger kontorsbyggnaden så kan du påverka priset på arbetskostnaden och få hela 30% avdrag på offertent! Även om du inte kan använda rotavdraget på kontorsservice så kan du utnyttja rutavdraget för andra olika tjänster som ofta behövs på ett kontor. 

Här kan du få mer bra information om rut och rot avdrag och hur det fungerar. Ta reda på vad som gäller när man ska anlita en snickare för att bygga och hur man med rot kan påverka hantverkarens offert och pris.

Hitta hantverkare - Done hjälper dig komma i kontakt med snickare

Ta in en hantverkare och förverkliga dina idéer och projekt och förvänta dig ett resultat av högsta kvalitet! Genom vår innovativa Done-app vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt snickare som har den kunskapen som krävs för just ditt projekt på kontoret!

Vi har hantverkare runt om i hela Sverige, så med ett enkelt klick kan du välja Stockholm, Göteborg, Malmö eller din närmaste stad, så sätter vi dig i kontakt med en snickare nära dig. Därefter kan du via ett smidigt videosamtal när det passar dig prata med en certifierad hantverkare och få offerter med pris på just din renovering eller projekt! 

Vill du inte vänta längre? Låt oss på Done hjälpa dig att hitta hantverkare som hjälper dig genom hela processen från början till slut. Och glöm inte det bästa av allt, allting hos oss sker via appen - smart, smidigt och enkelt! Få en gratis offert och låt ett snickar-proffs göra jobbet åt dig.