Videosamtal med kvalitetskontrollerad VVSare för offert

Kontorsservice - det har vi koll på

 • Hantverkare med rätt behörighet
 • All kommunikation sker smidigt via Done-appen
 • Optimerar hela processen från början till slut
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play
Via Done kan du anlita hantverkare i Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro, Umeå och Uppsala.
Videosamtal i Done-appen med elektriker
ladda ner done i appstore
Ladda ned på Google Play
Done Express

Hjälp inom 48h ⚡

Hjälp inom 48h ⚡Visning på söndag? Ingen taklampa och släkten kommer på middag? Få hjälp med akuta problem inom El och VVS arbeten inom 48h med Done Express. Exempel på expresshjälp: Installera taklampa inkl nytt uttag, byta badrumsblandare, installera nytt eluttag.

Pris: 3 295kr efter ROT-avdrag. Ingår 3h arbete + resa & administration.

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Vi hjälper dig med kontorsservice

Vi på Done kan alltid ge dig kontorsservice på ett snabbt och smidigt sätt. Sedan 2019, när entreprenörerna Alex Åström och Malin Granlund grundade Done, har vi gjort det enkelt för dig som kund att tryggt kunna få hjälp med ditt kontor. Vi kan erbjuda dig och ditt företag den service som ni vill ha och hjälper er genom hela processen. Låt dig själv och dina medarbetare fokusera på ert arbete och era kunder, så hjälper vi dig med det du behöver hjälp med på kontoret. Vi erbjuder tjänster med allt från golvläggning, möbelmontering, byggprojekt eller hjälp med olika sorters installationer.

Via vår innovativa och effektiva app där allting sker online på en gemensam plattform gör vi det enkelt för dig att få hjälp. Genom ett videosamtal kan vi ge dig ett prisförslag på den hantverkare som behövs för ditt projekt. Inga jobb är för små eller för stora för oss. Vi har hantverkare med rätt kompetens och behörighet så att vi kan ge dig och din arbetsplats den bästa möjliga servicen.

Sedan starten har vi haft många nöjda kunder. Det har gjort att vi har kunnat expandera till många olika städer, såsom Malmö, Göteborg och Stockholm. Nu kan vi hjälpa ditt företag med kontorsservice med den bästa möjliga service på det absolut smidigaste sättet runt om i hela Sverige.

Även om man har kunskapen så kanske inte alltid tiden finns där. Med den rätta hjälpen till ditt företag finns det tid över till det som du och dina medarbetare behöver fokusera på. Med vårt smidiga tillvägagångssätt blir det enkelt och effektivt att få många saker gjorda på kort tid. 
Vi kan hjälpa dig att skapa den rätta arbetsmiljön så att ditt kontor blir en plats där dina medarbetare känner sig trygga och bekväma. Via våra tjänster kan vi hjälpa dig med elinstallationer som till exempel att installera dimmers för den rätta belysningen. Vi kan även hjälpa dig att platsbygga hyllor eller annat för att skapa det perfekta kontoret för dig. Behöver du behandla golvet eller måla om invändigt? Inga problem! Vi på Done hjälper dig med dina behov så att du får saker gjort och kan ge dina medarbetare de bästa förutsättningarna till en bra arbetsmiljö!

Trivsel på ett kontor kostar inte en förmögenhet

Att investera i kontoret och medarbetarna är guld värt. Kontorsservice innebär att man tar hand om sina medarbetare och skapar mer trivsel på jobbet. För att kunna prestera optimalt gäller det att det inte finns störningsmoment som påverkar arbetet. Med en fullt fungerande, praktisk och ombonad arbetsplats kan ni tillsammans uppnå era mål tillsammans. En ökad trivsel ger en högre effektivitet och en ökad produktivitet hos medarbetarna.

Förbättra arbetsmiljön med rätt kontorsmaterial och funktioner. Det behövs för att det dagliga arbetet ska kunna fungera optimalt. Att ta hand om sina medarbetare och hålla en hög standard behöver inte kosta så mycket. 

Priset på olika tjänster så som målning, tapetsering, platsbygge och annan kontorsservice beror på väldigt många faktorer. De två kanske viktigaste faktorerna handlar bland annat om vart och hur du bor och jobbets omfattning. Är hantverkaren i behov av att ha någon spetskompetens så kan priset också öka något.

Be om offert
Videosamtal med elektriker i Dones smarta app

Tjänster som ingår i vår kontorsservice

Genom vår service kan vi erbjuda dig hjälp till en bra arbetsmiljö för dig och dina medarbetare. Kanske finns inte tid, lust och kunskap för att kunna skapa den arbetsplatsen som du vill ha. Det är då vi finns som en räddare i nöden och gör det lätt för dig att få hjälp med de tjänster som du behöver!

Behöver du bygga om på kontoret? Saknas det en hylla eller kanske förvaringsmöjligheter? Du kanske har ett tråkigt hörn som är svårt att använda? Med hjälp av våra hantverkare och snickare kan du platsbygga hyllor som underlättar och förenklar arbetet på kontoret.

Är det dags för en ny förändring? Känns det som att kontoret är i behov av en ny uppiggande färg? Då kanske det är läge att tapetsera eller måla om invändigt? Det fixar våra hantverkare utan problem. Det ger en ny inspiration till medarbetarna och det blir en trevligare arbetsmiljö. 

Vill du kunna justera belysningen för en ökad trivsel på kontoret? Med hjälp av våra behöriga elektriker kan du installera dimmers till arbetsplatsen och på så sätt anpassa ljusstyrkan efter situation. Till exempel i ett konferensrum kanske man behöver dra ner ljuset för att kunna se presentationen tydligt. Samtidigt vill man inte släcka helt för att låta personalen kunna föra anteckningar. Då är dimmers den ultimata lösningen.

Låt inte din kontorsservice dra ut på tiden. Ibland kan det vara svårt att veta vem man ska kontakta och hur man ska gå tillväga. Vi på Done kan hjälpa dig! Vi erbjuder tjänster inom kontorsservice och kontorsmaterial vid renovering och kan på ett snabbt och effektivt sätt vägleda dig genom hela processen. Beskriv det som du behöver hjälp med och få en offert utformad utifrån just ditt projekt. Låt oss ta hand om ditt projekt på kontoret så att du och medarbetarna kan trivas ännu bättre!

Så bokar du kontorsservice via Done

Siffran 1 - Done

Bokningsförfrågan

Ladda ner Done via Appstore/Google Play & boka ett videosamtal. Vi matchar dig med en kvalitetskontrollerad hantverkare.

Siffran 2 - Done

Videosamtal & offert

Inom 24h (men oftast snabbare!) bekräftar vi tid för samtal med din hantverkare. Efter samtalet får du en offert smidigt via appen. 

Siffran 3 - Done

Projektstart

Godkänn offerten i appen och planera in projektstart med montören i chatten. Smidigare blir det inte att boka hantverkare!

Videosamtal med elmontör från Done

Hög kvalitet, bättre resultat.

Branschregler, certifikat och behörigheter - vi håller koll så att du slipper. Med en installatör från Done kan du känna dig trygg med att ditt projekt blir utfört enligt konstens alla regler av Sveriges kanske mest hängivna installatörer. 

Dones installatörer uppfyller inte bara tekniska krav, vi har sett till att din elektriker eller rörmokare har:

Rosa pin check Done har ansvarsförsäkring
Giltig ansvarsförsäkring
Rosa pin check - hantverkare anslutna till done är certifierade
Bra kundbemötande
Rosa pin check - Done har god omdömen
God kreditvärdighet
Rosa pin check - hantverkarna anslutna till Done har god kreditvärdighet
Uppvisat bra resultat
anlita rekommenderade hantverkare

Prisexempel på kontorsservice

Här nedan har vi listat specifika prisexempel för att du ska kunna få en uppfattning om priset. Via vår Done-app och ett videosamtal kan vi ge dig ett exakt prisförslag på just ditt projekt. För kontorsarbeten kan inte rot-avdraget nyttjas därför är nedan priser beräknade utan ROT-avdrag och anges exklusive moms.

Målning & tapetsering
Tex Målning tak, väggar och snickerier.

 • Målning av ett kontorsrum 13 000 kr
 • Målning och spackling av två små kontorsrum 30 000 kr
 • Målning av två små kontorsrum 26 000 kr
 • Målning av fyra små kontorsrum 45 000 kr

Notera att ovan prisexempel endast innefattar arbetskostnader. Exakt offert ges efter videosamtal med Dones målare och pris kan variera beroende på t.ex. underlag, behov av spackling, mängd stuckaturer och fönster samt om tak och lister ska målas.

VVS

 • Tex läckande kran (2000 kr)
 • Byta toalett (2600 kr)
 • Beröringsfria blandare (3000 kr)
 • Diskmaskin (3295 kr, om el och rör redan finns framdragna)

Alla våra rörmokare innehar en licens för Säker Vatten. Viktigt att veta är att ovan priser är endast prisexempel och innefattar bara arbetskostnaden. Exakt offert ges i Done-appen efter samtal med Dones rörmokare.

El

 • Montering armatur, nya eluttag, spotlights och dimmers - från 2000-2700 kr. 
 • Byta ut 21 stycken Spotlights till nya LED-spotlights och 21 st nya transformatorer samt Plejd dimmers till de nya spotlightsen - 9500 kr.
 • Montering av Spotlightsskena Philips Hue Centris. Borrning i tak för 2st spotlights skena. Inkoppling av DCL stickpropp. Spänningstesta samt funktionstesta - 2900 kr.
 • Byte av 3 st dimmer till LED Dimmer och byta ljuskällor i badrum. - 2500 kr
 • Montera taklampor, fixa nya vägguttag och byta spotlights på kontor i Stockholm - 6000 kr. 
 • Installation av 16 spotlights på kontor inklusive kabeldragning - 15 000 kr.

Alla våra elektriker är registrerade hos Elsäkerhetsverket. Notera att ovan prisexempel endast innefattar arbetskostnader och anges exklusive moms. Vi kan ge dig en exakt offert efter ett videosamtal i Done-appen med våra elektriker.

Småfix samt större snickerier

 • Montera kontorsmöbler, hänga upp hyllor, whiteboard, tv-skärmar, projektorer, gardinskenor, tavlor & lampor. Pris från 2000 kr
 • Platsbyggda snickerier, uteplatser.

Kök

 • Tex byta diskmaskin (3295 kr, om el och rör redan finns framdragna), 
 • Installera nytt kök (från 30 000 kr), måla om skåpluckor, byta/slipa bänkskiva.

Golv
Tex golvslipning, golvläggning, reparationer, mattläggning, oljning.

 • Golvslipning 80 kvm inklusive ytbehandling (naturvit) och slipning av trösklar - 30 000 kr
 • Golvslipning 40 kvm - 16 000 kr

Ovan prisexempel innefattar endast arbetskostnader och anges exklusive moms. Exakt offert ges efter ett videosamtal med Dones hantverkare i Done-appen.

Abonnemangstjänst

Vi erbjuder även abonnemangstjänst med fast antal timmar per månad för ovan tjänster för kontor. Kontakta oss för mer info kontakt@doneservices.se.

Vi kan hjälpa dig med kontoret och dina projekt! Då kan du tillsammans med dina medarbetare lägga all er energi på jobbet och det som är viktigt för verksamheten, utan onödiga störningsmoment. Nyckeln till en stressfri dag på jobbet börjar via oss!

Uppgradera arbetsplatsen

Arbetsplatsen är där vi spenderar så mycket värdefull tid av våra liv, så visst är den mer än väl värd att investeras i. Vi på Done Services kan ge dig den hjälp inom kontorsservice som du behöver. På ett praktiskt och enkelt sätt kan vi guida dig genom hela processen och ge dig den servicen du behöver.

Börja med att få en gratis offert genom ett smidigt videosamtal. Därefter ger vi dig en offert med ett fast timpris eller ett rörligt pris. Vilket av det beror på vilken tjänst det är och vad du som kund föredrar. Andra fördelar är att alla våra hantverkare är behöriga och kan ge dig den hjälp du behöver. Även om processen innehåller många olika steg så sker all kommunikation på ett ställe via vår app. Allt för att våra kunder ska vara nöjda. Hos oss kan du känna dig säker på att du får den hjälp du behöver oavsett om jobbet är litet eller stort!

Renovera smidigare

Boka videosamtal för gratis offert