Videosamtal med kvalitetskontrollerad VVSare för offert

Anlita golvslipare eller golvläggare

Gå igenom ditt projekt med din golvslipare eller golvläggare via videosamtal

Alltid snabb & kostnadsfri offert från golvslipare och golvläggare i appen

Alla golvslipare och golvläggare som anlitas via oss är certifierade och ansvarsförsäkrade

Få offert från kvalificerad golvläggareFå offert från certifierad rörmokare
ladda ner done i appstore
ladda ner done i google play
Done erbjuder dig en kvalitetssäkrade golvläggare och golvslipare i Stockholm, Malmö och Göteborg.
Videosamtal i Done-appen med rörmokare

Enkelt att anlita golvläggare och golvslipare

Hos Done hittar du enkelt en professionella golvslipare eller golvläggare nära dig. Vi erbjuder certifierade och ansvarsförsäkrade golvföretag i områden som Stockholm, Malmö och Göteborg. När vi vet vad du vill ha hjälp med erbjuder vi en golvslipare eller golvläggare som överensstämmer med just dina behov.

Vi på Done hjälper dig inte bara anlita lämplig golvslipare eller golvläggare, vi sparar även din tid och ger förslag på golvföretag som snabbt ger dig en offert inom 48 timmar, och ofta snabbare!

Skapa offertförfrågan

Skapa din offertförfrågan via formuläret här nedan. Börja med att fylla i ditt postnummer!

Kvalitetscheckade golvproffs

För att hitta det bästa golvproffset för ditt projekt bör du alltid kontrollera att den golvslipare eller golvläggare som du väljer att anlita:

Har rätt certifikat
Är tydlig och effektiv i sin kommunikation
Har F-skatt och saknar betalningsansmärkningar
Har giltig ansvarsförsäkring
Har goda referenser från tidigare kunder
Inte finns med på Råd & Röns svarta lista

Inte ork nog att beta av listan ovan?

Det har vi! Alla våra anslutna golvslipare och golvläggare har genomgått en 8 stegs kontroll med tillhörande intervju. Dessutom har de skrivit under vår uppförandekod med policy kring kundservice och kommunikation. Vi håller också koll på att denna policy efterföljs i appen!

Anlita golvslipare

Vi hjälper golvproffs med admin, så de har tid att ta hand om dig.

Äntligen kan du pusta ut! Med Done-appen blir du matchad med rätt golvproffs direkt och slipper lägga dagar på att leta efter rätt firma. Håll koll på status för ditt projekt, håll kontakten med din hantverkare och hantera dina offerter - allt på ett och samma ställe.

Ladda ner app
Golvslipning i Stockholm

Räkna ut pris på golvslipning

Vad kostar en golvslipning? En fråga som du säkert funderat över om du har ett trägolv hemma. Enkelt sagt beror priset för att slipa golvet av två saker - utgångsläget och önskat resultat.

Att själv i förväg räkna ut vad det kostar att slipa golvet är svårt eftersom alla beslut du tar längs vägen påverkar slutpriset. Visste du att du i Done-appen hittar en priskalkylator för just govlslipning i Stockholm? Genom att fylla i antal kvadratmeter, vilket underlag det gäller, vilken behandling du vill ha samt om pigmentering önskas eller inte ger priskalkylatorn dig ett estimerat prisintervall.

Ladda ner Done
Pris golvslipning Stockholm

Done tipsar!

VIsa alla inlägg

Golvslipning - det påverkar priset

Det som påverkar priset på en slipning allra mest är vilken golvtyp du har. Det kostar till exempel mer att slipa en fiskbensparkett än en trestavsparkett. Anledningen till det är att en fiskbensparkett behöver slipas från två vinklar, istället för en. Det gör att jobbet tar längre tid att utföra. Priset varierar också beroende av vilket träslag ditt golv är gjort av. Hos många golvslipsbolag kostar det nämligen olika att slipa t.ex. furugolv och parkett.

Men, det är inte bara utgångsläget som påverkar vilken kostnad en golvslipning landar på. Hur du vill att golvet ska se ut när slipningen är klar spelar också in. Vilken behandling du väljer har nämligen en påverkan på priset. Vill du behandla golvet med hårdvaxolja, lack eller såpa? Olika behandlingar kostar olika mycket. Önskar du dessutom pigmentering så påverkas kostnaden ytterligare. Läs mer om behandlingar här.

Något som kan vara bra att ha koll på är att golvslipning ger rätt till ROT-avdrag. Äger du bostaden där golvet ska slipas och har tillräckligt högt ROT-saldo kvar för året kan du alltså räkna bort 30% av kostnaden. I Done-appen kan du enkelt hämta hem ditt ROT-saldo för att se hur mycket du har kvar att använda under året. Vill du läsa mer om ROT-avdraget? Du hittar all info du behöver hos Skatteverket.

Renovera smidigare

Boka videosamtal för kostnadsfri offert
Få offert från certifierad rörmokare