Videosamtal med kvalitetskontrollerad VVSare för offertkontrollerad golvslipare i Done appen

Anlita golvslipare & golvläggare

  • Gratis videosamtal för offert
  • All kommunikation tryggt i Done-appen
  • Alla anslutna golvproffs är kvalitetssäkrade av Done och ansvarsförsäkrade
Få kostnadsfri offertFå kostnadsfri offert
Done har golvslipare och golvläggare i Stockholm och Göteborg.
Videosamtal i Done-appen med golvslipare

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Äntligen ett enkelt sätt att anlita golvläggare och golvslipare

Med Done hittar du snabbt och enkelt professionella golvslipare eller golvläggare nära dig. Du beskriver vad du vill ha hjälp med och vi matchar dig med en golvläggare eller golvslipare som har de kvalifikationer som krävs för ditt projekt. Vi på Done hjälper dig inte bara hitta rätt golvslipare eller golvläggare för ditt projekt. Vi sparar dig också tid genom att lägga stort fokus på tydlig och effektiv kommunikation samt göra det enkelt för golvföretaget att snabbt få iväg en offert till dig.

Anlita en lokal golvläggare i Done-appen

Trött på att mötas av golvläggare som inte har tid för ditt projekt eller inte utför den typ av arbete du behöver hjälp med? We got you. I Done-appen lägger du snabbt och smidigt upp din förfrågan och vi sköter resten.

Inom 24 timmar (men ofta snabbare än så) matchar vi dig med en golvläggare som uppfyller dina önskemål och har de kvalifikationer som krävs för ditt projekt. Du går igenom ditt projekt med din golvläggare över videosamtal och golvläggaren skickar därefter en offert till dig - allt i vår app!

Våra golvslipare har dokumenterad lång erfarenhet och goda rekommendationer

Alla golvslipare anslutna till Done har gått igenom vår noggranna kvalitetskontroll, som du kan läsa mer om här nedan. Varje golvslipare i Done-appen har dokumenterad erfarenhet och goda rekommendationer från tidigare kunder. På så sätt säkerställer vi att det är både enkelt och tryggt att boka golvslipare via Done.

Få offert från golvslipareFå offert från golvslipare
Få hjälp att slipa golv via Done

Hitta golvläggare via Done - så fungerar det

Siffran 1 - Done

Offertförfrågan

Ladda ner Done via Appstore/Google Play & boka ett videosamtal. Vi matchar dig med en kvalitetskontrollerad & behörig golvläggare eller golvslipare.

Siffran 2 - Done

Videosamtal & offert

Inom 24 h (men oftast snabbare!) bekräftar vi tid för samtal med din golvläggare. Efter samtalet fixar golvläggaren en offert till dig som smidigt skickas via appen.

Siffran 3 - Done

Projektstart

Godkänn offerten direkt i appen och planera in dag och tid för utförande med din golvslipare i chatten.

Videosamtal med golvläggare från Done

Noggrant kvalitetskontrollerade golvläggare och golvslipare

När du ska anlita golvläggare eller golvslipare, vill du säkerligen ha det bäst lämpade golvproffset för just ditt projekt. Det är mycket som ska klicka, och att själv kontrollera dokument, försäkringar och recensioner är en tidskrävande process. Hos Done kan du känna dig trygg med att vi på Done gjort arbetet åt dig. I vår kvalitetskontroll går vi igenom allt ifrån ansvarsförsäkring, företagsekonomi och certifikat till kundrekommendationer och kommunikation.

9 steg för att bli kvalitetssäkrad golvläggare och golvslipare hos Done

För att bli Done-certifierade golvläggare eller golvslipare hos Done måste man:

rosa pin check done och ansvarsförsäkring
Ha giltig ansvarsförsäkring
rosa pin check hantverkare med rätt certifikat hos Done
Ha rätt certifikat
Rosa pin check Done har ROT
Hantera ROT åt sina kunder
Check pin Done värderar tydlig och effektiv kommunikation
Vara tydlig & effektiv i kommunikation
Rosa pin check certifierade hantverkare anslutna till Done
Vara registrerad för F-skatt
Rosa pin check Done har koll på råd och rön
Inte finnas med på Råd & Röns svarta lista
Rosa pin check Done har grymma omdömen
Ha bra omdömen från tidigare kunder
Rosa pin check - hantverkare anslutna till done är certifierade
Sakna betalningsanmärkningar
Rosa pin check - donea-anslutna hantverkare är momsregistrerade
Vara momsregistrerad

Ansvarsförsäkring - trygghet för dig och golvföretaget

Om en golvläggare eller golvslipare vid arbete hos dig skulle orsaka skada har du rätt till ersättning. Ersättningen täcks av ansvarsförsäkringen. Alla bolag anslutna till Done som hjälper dig slipa golv och lägga golv har giltig ansvarsförsäkring, vilket innebär att du som anlitar golvslipare / golvläggare via Done kan känna dig trygg i att du är skyddad om något oväntat skulle ske.

Endast golvläggare och golvslipare med bra omdömen

För oss är det viktigt att våra anslutna golvslipare och golvläggare har ett track record av nöjda kunder bakom sig. Därför scannar vi internet efter recensioner och omdömen av golvsliparen. Vi hör också av oss till minst två tidigare kunder för att diskutera hur de upplevt golvläggarens kommunikation och arbete.

Tydlig effektiv kommunikation A&O vid golvläggning och golvslipning

Hantverksbranschen har länge toppat listan över branscher med flest klagomål. De allra flesta klagomålen handlar om otydlig kommunikation. Det vill vi på Done ändra på. Därför har vi valt att lägga stor vikt vid att alla golvslipare och golvläggare anslutna till Done ska vara tydliga och effektiva i sitt sätt att kommunicera med dig som kund.

En golvslipare med god företagsekonomi levererar kvalitet

Vi har sett ett tydligt samband mellan en välskött företagsekonomi samt tydlig kommunikation och hög kvalitet i arbete hos golvbolag. Vi kollar därför alltid företagets hälsa genom att checka att golvläggaren är registrerad för moms och F-skatt. Vi kollar också så att golvsliparen inte har några betalningsanmärkningar.

Få offert från certifierad golvslipare

Done erbjuder golvläggare och golvslipare i Stockholm, Göteborg och Malmö

Är du i behov av en certifierad yrkesperson som kan slipa golv eller lägga golv? Läs mer om våra tjänster och få en offert från en golvläggare i din stad. Done har golvslipare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Räkna ut pris på golvslipning

Vad kostar en golvslipning? En fråga som du säkert funderat över om du har ett trägolv hemma. Enkelt sagt beror priset för att slipa golvet av två saker - utgångsläget och önskat resultat.

Att själv i förväg räkna ut vad det kostar att slipa golvet är svårt eftersom alla beslut du tar längs vägen påverkar slutpriset. Visste du att du i Done-appen hittar en priskalkylator för just govlslipning i Stockholm? Genom att fylla i antal kvadratmeter, vilket underlag det gäller, vilken behandling du vill ha samt om pigmentering önskas eller inte ger priskalkylatorn dig ett estimerat prisintervall.

Ladda ner Done
Pris golvslipning Stockholm

Done tipsar!

Slipa golv - pris och påverkan

Det som påverkar priset för att slipa golv allra mest är vilken golvtyp du har. Det kostar till exempel mer att slipa golv som är fiskbensparkett än att slipa golv som är trestavsparkett. Anledningen till det är att en fiskbensparkett behöver slipas från två vinklar, istället för en. Det gör att en golvslipning tar längre tid att utföra. Priset varierar också beroende av vilket träslag ditt golv är gjort av. Hos många golvföretag kostar det nämligen olika att slipa golv, exempel på golv som är i olika priskategorier är furugolv och parkett.

Ytbehandling avgör ditt pris för golvslipning

Det är inte bara utgångsläget som påverkar vilken kostnad en golvslipning landar på. Hur du vill att det ska se ut när golvslipningen är klar spelar också in. Vilken behandling du väljer har nämligen en påverkan på priset. Vill du behandla golvet med hårdvaxolja, lack eller såpa? Olika behandlingar kostar olika mycket. Önskar du dessutom pigmentering så påverkas kostnaden ytterligare. Värt att tänka på inför din golvslipning.
Läs mer om behandlingar här.

Det påverkar pris när du ska lägga golv

Vad påverkar kostnaden för att lägga golv? Oavsett om du vill ha löpande timpris eller ett fastpris per kvm, så finns det en del faktorer som påverkar vad en golvläggare i slutändan tar betalt för att lägga golv hos dig. 

Bland annat kan det tillkomma extra arbete för en golvläggare för till exempel rivning av
tidigare golv, eller om du behöver flytspackla eller utföra annat underarbete innan det går att lägga golv.

Oavsett om du ska göra ett mindre eller större projekt för att lägga nytt golv så är startkostnaden ungefär densamma. Med det sagt blir ofta startkostnaden lägre om man slår ut kostnaden på antal kvadratmeter som ska läggas. Detta är ett värdefullt tips på hur man kan tänka för att landa i ett lägre pris för att lägga golv.

Slipa golv av trä eller lägga laminatgolv?

Ditt golv har en stor påverkan på helhetskänslan i ditt hem. När golvet börjar bli nedgånget och slitet hemma kan det locka att investera i nytt golv att lägga. Men, det är inte säkert att du behöver riva upp ditt gamla och lägga nytt golv. Nej, det kan räcka gott och väl med en golvslipning.

Att slipa golv innebär att du behåller ditt trägolv, men ger det nytt liv genom att slipa bort eventuella repor och behandlar med hårdvaxolja eller annan typ av behandling. Faktum är att du med behandling till och med kan ge ditt golv en helt ny nyans och känsla. Är du trött på ditt trägolv? Tänk ett varv till innan du river upp för att lägga nytt, kanske är en golvslipning på sin plats?

Boka videosamtal för prisförslagBoka videosamtal för prisförslag
Done hjälper dig att slipa golv