Alla tjänster
/
Kontorsservice
/

Vad kostar kontorsservice? - Elinstallationer pris

680 kr/tim
Genomsnittspris

Högt timpris: 800 kr/tim

Dones timpris: 680 kr/tim

Lågt timpris: 560 kr/tim

Alla prisexempel är ex moms och ROT. För kontorsarbeten kan inte ROT-avdrag nyttjas.

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Offert från en elektriker - snabbt, smidigt, gratis

Vi på Done kan alltid ge dig en elektrikers offert på ett snabbt och smidigt sätt. Sedan 2019 har vi gjort det lätt för våra kunder att tryggt kunna få en offert och anlita en elektriker när de behöver hjälp men en elinstallation. Done services startades av entreprenörerna Alex Åström och Malin Granlund för att kunna erbjuda dig eller ditt företag hjälp genom hela processen. Från offerter, till uppdrag, genom projektets gång och till dess att arbetet är färdigställt. 

Det spelar ingen roll om det är större eller mindre jobb som ska utföras. Genom vår innovativa app är det enkelt att få en offert från en elektriker då allting sker online via videosamtal. Alla våra elektriker är behöriga med rätt kompetens och får genomgå en kvalitetskontroll i 9 steg. Det gör att vi kan erbjuda dig rätt hjälp för dina elinstallationer i hemmet eller i företaget på ett säkert och smidigt sätt.

3 fördelar med DONE:

  • Optimerar hela processen från att anlita en elektriker tills att arbetet är färdigställt.
  • Appen blir en plats där all kommunikation, betalningar och andra delar av projektet sker.
  • Med oss kan du vara säker på att få en bra elektriker med rätt behörighet för just din installation.

Vi vill kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen på det absolut smidigaste sättet. Med nöjda kunder är det också lätt att expandera. Därför finns vi nu tillgängliga i flera olika städer, så som Malmö, Stockholm och Göteborg för att kunna hjälpa dig med elen. 

Med rätt hjälp och ett smidigt tillvägagångssätt blir det lättare att få de där sakerna som man vill ha fixat gjorda. Som till exempel om du vill flytta eller installera nya vägguttag så att de sitter på praktiska ställen. Då kan medarbetarna ansluta till eluttag på ett enkelt och smidigt sätt. Eller kanske vill du installera dimmers för att kunna justera ljuskällan. Du kanske även behöver byta ut lampor som har slutat fungera direkt för att ge dina dina kollegor och medarbetare de bästa förutsättningarna till en bra arbetsmiljö. Vi på Done hjälper och guidar dig så att du får saker gjort!

Anlita en elektriker från vår kontorsservice

Jobbar du i ett företag? Är du ansvarig för att dina medarbetare ska ha en bra arbetsmiljö? Har det då uppkommit små saker som behöver fixas men du hittar inte den tid som behövs och vet inte hur du ska lösa det? Vi finns här om du behöver hjälp med att anlita en elektriker genom vår kontorsservice!

Om en lampa slutar att fungera i ditt hem så byter du den så fort du kan, eller hur? Lika enkelt borde det vara på företaget men ibland kan en installation dra ut på tiden. Det kan bero på många olika faktorer såsom att man inte vet vart man ska vända sig för att få rätt hjälp.

Har du möblerat om på jobbet så att eluttagen inte passar längre, eller kanske är det elsladdar överallt? För att kunna ge de anställda bästa möjliga förutsättningar är det kanske dags att installera nya eller flytta befintliga vägguttag. Vägguttag på rätt plats ger en harmonisk och trevlig arbetsmiljön för dina medarbetare. 

Blir ljusstyrkan på din belysningen i konferensrummet på kontoret inte sådär perfekt som du vill ha det? Vid en presentation kanske du vill dra ner ljuset en aning under en timme för att alla ska se så bra som möjligt men fortfarande tillräckligt ljust för att kunna föra anteckningar? En installation av dimmers som hjälper dig att justera ljuset behöver inte vara krångligt alls och gör din arbetsplats till det bättre.

Små elinstallationer går oftast att fixa på ett snabbt och effektivt sätt men är lätt att dra ut på tiden. Det handlar bara om att veta vart man ska vända sig och vem man ska kontakta. Vi på Done hjälper dig att på ett enkelt sätt hitta rätt elektriker till din elinstallation. Beskriv ditt uppdrag och få en offert från en elektriker som kan utföra arbetet åt dig. Sen finns vi med i hela processen så att allting blir så smidigt som möjligt för dig och ditt företag. Vad väntar du på? Låt oss göra jobbet åt dig och få saker Done!

Timpris för elektriker

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Genomsnittspris

550 kr/timme

Dones timpris elektriker

595 kr/timme

Högt timpris elektriker

700 kr/timme

Lågt timpris elektriker

500 kr/timme

Done tipsar!

Renoveringsinspiration, guider & tips!

Investera i kontoret och medarbetarna 

Att investera i kontoret och medarbetarna är guld värt. Kontorsservice innebär att man tar hand om sina medarbetare och skapar trivsel på jobbet. Det behövs för att det dagliga arbetet ska kunna fungera optimalt. Det ger en ökad trivsel, en högre effektivitet vilket i sin tur leder till en ökning av produktiviteten på arbetsplatsen.

Låt oss hjälpa dig att ta hand om kontoret och ditt projekt! Då kan du och ditt företag koncentrera er på jobbet och det som är viktigt för verksamheten, utan onödiga störningsmoment som till exempel en belysning som inte fungerar. Det behöver inte kosta så mycket att hålla en hög och bra standard på kontorsservicen. Få en offert av en elektriker idag med pris på just ditt projekt och uppdrag. Nyckeln till en stressfri vardag på kontoret börjar hos oss!

Ditt kontor + elinstallationer = Sant

Done kan hjälpa dig och ditt företag att fixa era elinstallationer. Genom vår smidiga app kan du snabbt och enkelt få en gratis offert på det projekt du behöver hjälp med. På så sätt kan du se vad priset på jobbet är och även pris per timme om så önskas. Via appen kan du också få rådgivning om vad som behöver göras på arbetsplatsen. 

Det är många faktorer som påverkar priset för att dra nya ledningar eller en annan installation. För att ge dig en mer förståelse för det ungefärliga priset på elinstallationer har vi gjort en lista nedan som är baserat på det nationella genomsnittspriset:

För kontorsarbeten kan inte ROT-avdrag nyttjas. Nedan prisexempel är utan ROT-avdrag och exempel på saker som en elektriker kan hjälpa dig med på kontoret. Dessa priser innefattar endast arbetskostnader och är endast exempel framtaget med ett genomsnittligt pris. Exakt offert ges efter ett videosamtal med Dones elektriker för att du ska kunna få ett prisförslag på exakt det du behöver hjälp med.

  • Installera 5 dimmers -  2800 kr ex moms

  • Byta ut 21st Spotlights till nya LED-spotlights och 21st nya transformatorer samt Plejd dimmers till de nya spotlightsen - 9500 kr ex moms

  • Installation av 16 spotlights på kontor inklusive kabeldragning - 15 000 kr ex moms

  • Byta 2 strömbrytare till dimmers - 2500 kr ex moms

Låt en behörig elektriker hjälpa dig med din installation så att du kan du fokusera på ditt arbete utan att behöva bekymra dig över det. Dones certifierade elektriker kan hjälpa dig med allt från belysning, vägguttag, installera dimmers och att dra ledningar.

Luta dig tillbaka låt oss göra jobbet åt dig!

FAQ

Hur mycket kostar det att installera dimmers på en arbetsplats?

Kostnaden för installation av dimmers beror på hur många man ska installera. Ett genomsnittspris för 5 dimmers ligger exempelvis på 2 800 kr ex moms.

Vad ligger timpriset på för en elektriker?

Timpriset på en elektriker ligger på 850 kr inkl moms.

Hur får man ett exakt prisförslag för elinstallationer?

En exakt offert får man efter man bokat videosamtal med en av våra elektriker via Done appen!

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!