Få offert från målare till kontoret

Här guidar vi dig igenom hur du kan anlita en målare, få en offert och ett pris smidigt och enkelt, och vad en målare faktiskt kan hjälpa dig med på kontoret!

4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Se hur det gick till när Jannike "Bisse" Nordström fick hjälp av Done's elektriker

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Över 200 omdömen till våra hantverkare på slutförda projekt.

Målning, tapetsering och att hitta rätt färg kan kanske verka enkelt men det kräver en hel del förarbete, kunskap och tid för att resultatet ska bli bra. Men genom att låta ditt företag få hjälp av en målare behöver du inte lägga energi på det som ska utföras.

Det är mer än guld värt att investera i kontoret eftersom det även betyder en investering i medarbetarna. Dones duktiga målare står redo för dig och ditt företag och kan fixa med olika saker, bland annat måla om och sätta upp nya tapeter. 

Att ha en trivsam omgivning med fina vårdade väggar och tak kan man se till att personalen får en bra arbetsmiljö, vilket i sin tur leder till nöjdare kollegor, bättre välmående och en ökad produktivitet. Helt enkelt en investering både för fastighetens värde och företagets bästa!

Finns det andra saker som måste utföras och som skulle pigga upp, men att tiden inte riktigt räcker till? Kolla in vår sida om kontorsservice för att se hur vi kan hjälpa dig med allt på kontoret.

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Anlita en målare till ditt kontor

Låt proffsen hjälpa dig så att du kan fokusera på det ditt företag gör bäst. När du väljer att anlita en målare via Done behöver du inte oroa dig. Du kan vara helt säker på att arbetet blir utfört på absolut bästa sätt!

De 3 vanligaste tjänsterna för en målare

  • Måla om tak och väggar, inklusive spackling
  • Målning och renovera med microcement
  • Tapetsering 

Våra målare kan fixa med flera olika tjänster av målning  på kontoret. Genom att måla om tak och väggar kan du ge dina medarbetare fräscha lokaler och en trivsam arbetsmiljö. Hantverkaren försöker på ett smidigt sätt vara diskreta och undvika att störa personalen i den mån det går så att verksamheten ska kunna fortsätta under processens gång. 

Du kan också anlita en målare till att lägga microcement eller microbetong som det också kallas. En väldigt populär metod som består av cementpulver och vatten och som skapar en modern och mer urban känsla till kontoret. Microcement används framför allt till golv, men brukar också användas till bordsskivor, trappor och väggar. Det är bara fantasin som sätter gränser på ert kontor och vad ni kan göra i er arbetsmiljö.

Kanske är det dags att tapetsera? Ibland kan man tröttna på kontorets vita väggar. Viss undersökning har dessutom visat att färg och stil ger en mer produktivitet hos arbetarna. Istället för att måla kan man med hjälp av tapeter helt enkelt sätta en egen känsla och stil och skapa olika arbetsmiljöer till kontorets många rum!

Behöver du hjälp med flera saker på kontoret? Vi har hantverkare inte bara för målning, utan även för andra projekt också. Vi har snickare som hjälper dig med allt inom bygg. Rörmokare som fixar installationer inom VVS och kvalitetssäkrade elektriker som på ett säkert sätt hjälper dig med elinstallationer. Anlita en hantverkare idag och få hjälp genom hela arbetet.

Att måla och tapetsera kan låta enkelt men för att resultatet ska bli bra och att det ska hålla länge behövs det rätt kunskap, tid och erfarenhet. Därför är det oftast bättre att anlita en målare som hjälper till med allt från förarbete med rengöring, slipning och spackling till färdigt resultat. 

Vill du veta hur snabbt och effektivt du kan få ett pris på ditt projekt och anlita en målare till din målning på kontoret? Läs nedan hur lätt det är att få en målares offert redan idag!

Målare offert: Snabbt, effektivt och gratis

Kanske kan det vara svårt att hitta rätt målare eller måleriföretag för det som ska målas på kontoret? Genom vår innovativa Done-app har du allting samlat på ett och samma ställe. Allt från kommunikation, videosamtal och offerter till slutlig faktura. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för både dig som kund men även för hantverkaren. Därför hjälper vi dig även med rot avdraget där du kan få upp till 50.000 kronor i bidrag på arbetskostnaden per person och år.  Att anlita en målare och få offerter via Done ska vara effektivt, gå snabbt och hanteras på ett modernt sätt! 

Det enda du behöver börja med att göra är att ladda ner appen till din telefon. Därefter kan du enkelt välja målare eller den hantverkare som du vill ha hjälp av. Klicka sedan i din närmaste stad. Done har målare i Stockholm, Malmö, Göteborg och runt om i hela Sverige för att vi enkelt ska kunna sätta dig i kontakt med en hantverkare nära dig - snabbt smidigt och enkelt! 

Därefter kan du, via ett gratis videosamtal med hantverkaren eller en inskickad beskrivning i chatt med bilder, smidigt berätta om ditt projekt. Inom 24h (men oftast snabbare) kan du sedan få målarens offert helt gratis! 

Våra duktiga målare kan inte bara hjälpa dig med tapetsering eller målning i rum. De kan även fixa med flera saker såsom rådgivning om tapeter och färg till dina väggar och tak.

Kan jag använda rot avdraget?

Rot avdrag är en skattereduktion eller bidrag som du kan använda när du ska anlita målare till olika projekt som ska målas. Förkortningen ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Det innebär att du inte kan använda rot avdraget vid nybyggen utan endast när du ska måla om, renovera eller andra hantverksarbeten. 

Du kan använda rot avdrag och få 30% på arbetskostnaden med upp till 50.000 kronor per person och år. Om man är två personer i hushållet har man alltså rätt till 100.000 kronor tillsammans. 

För att kunna utnyttja ett rot avdrag behöver man äga fastigheten som ska renoveras. Det innebär att rot avdraget inte kan användas vid målning av eller i en kontorsbyggnad hos ett företag. 

Däremot kan rutavdraget användas till flera andra tjänster som till exempel underhåll av lokaler och rengöring av kontoret. Läs mer om hur rut- och rot avdrag fungerar i vårt blogginlägg och få mer bra information om vad som gäller för avdragen.

Vad påverkar målarens pris?

När man ska måla om ett rum vill man gärna veta vad målningen kostar då det finns många olika faktorer som påverkar priset. 

De främsta faktorerna som påverkar vad det kostar är:

  • Vad ska målas om? Är det ett rum, staket, väggar eller tak?
  • Hur stort rum eller hur många väggar som ska målas?
  • Utgångsläget spelar också en stor roll för priset. Det vill säga hur mycket förarbete som krävs innan man kan börja måla.
  • Vilket typ av arbete påverkar också priset. Ska det tapetseras, målas, eller vara en mer putsad fasad?
  • Önskat resultat. Fler lager färg kostar mer och påverkar antalet arbetstimmar för målaren vilket i sin tur påverkar målarens pris. 

Som du ser så påverkar många faktorer priset för en målning. Vi på Done finns här för att hjälpa dig på ett enkelt sätt! Boka ett gratis videosamtal idag med en målare i Stockholm eller i en stad nära dig. Då kan du enkelt och smidigt få olika offerter med ett pris på just dina projekt.

Våra målare står redo att hjälpa dig med det som ska målas

Visst kan det ibland kännas svårt att hitta rätt målare till det som ska målas? Inga problem, det löser vi! När det är dags att hitta en målare till de projekt som ska utföras i ditt företag finns vi på Done här för dig!

Vi har redan gjort jobbet åt dig genom att kvalitetssäkra alla våra hantverkare! Det innebär att du inte behöver inte göra det på egen hand när du vill anlita målare. Alla våra hantverkare genomgår en kvalitetskontroll för att kunna säkerställa att du får den bästa tänkbara servicen när du exempelvis anlitar en målare, så att du kan känna dig säker med din hantverkare!

Vi sätter dig i kontakt med en målare nära den stad du bor. Vi har hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg och runt om i hela Sverige för att kunna ge dig den bästa servicen. 

Låt en hantverkare med erfarenhet och rätt kunskap måla åt dig. Då kan du med säkerhet veta att din målning utförs på ett korrekt sätt. Det ska gå snabbt, vara smidigt och en enkel process med allt från kommunikation och offert till färdigt arbete. Våra målare står redo att hjälpa till att måla både små som stora projekt! Skicka in din förfrågan och få en gratis offert och ett pris via video redan idag! Få jobbet gjort med hjälp av Done.