Alla tjänster
/
Övrigt
/

Älska ditt hem med Norban + Done

Norban mäklartjänst i samarbete med Done

Digital mäklartjänst Norban i samarbete med Done

These days spenderar vi större delen av våra dagar hemma. Att göra det enkelt att älska sitt hem, vare sig det gäller att renovera eller hitta sitt drömhem, är något som ligger både oss på Done och den digitala mäklartjänsten Norban varmt om hjärtat. Mäklarbranschen har liknande utmaningar som vi i VVS- och elbranschen möter - det är en gammal bransch med otydliga rutiner och röriga kostnadsmodeller. Genom transparenta och digitala processer utmanar Norban den annars föråldrade mäklarbranschen med en helomvändning i hur vi konsumerar mäklartjänster, och har därmed gjort sig förtjänta av titeln nästa generations mäklartjänst. Way to go!

Done blir en del av Norbans tjänsteutbud

Done och Norban inleder nu ett samarbete, där Done ingår i Norbans tjänsteutbud och alla Norbans kunder erbjuds möjligheten att enkelt boka hantverksproffs för hemmafix och renovering.

Med Norban kan du kostnadsfritt lägga upp din bostad på deras marknadsplats Pre-Market för att testa marknaden, oavsett om du vill sälja omedelbums eller senare. När du är redo för försäljning erbjuder Norban mäklare till fast arvode på 30 000 kr. Enkelt och transparent, precis som vi gillar det.  

Done 💜 Norban.

Vanliga frågor

Liknande inlägg
Starta ett projekt.
Kom igång direkt i appen
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play