Alla tjänster
/
Nyheter
/

Nytt samarbete: Done + Boappa = Sant

stockholm hantverkare brf boappa done

Den här våren har verkligen visat på vikten av smidig kommunikation och enkel tillgång till information. Dessutom har samarbete grannar emellan varit viktigare än någonsin, inte minst inom bostadsrättsföreningar. Lucky for us så finns företag som Boappa, som gör både kommunikation och samarbete inom bostadsrättsföreningar enklare, smidigare och effektivare!

Vilka är Boappa?

Boappa är appen som moderniserar samfällighet och får grannskap att blomstra. Genom sin plattform gör Boappa det enkelt för lägenhetsägare att ta del av viktig information från sin bostadsrättsförening. De gör det även supersmidigt att samarbeta grannar emellan, oavsett om det gäller barnpassning, matvaruinköp vid sjukdom eller blommor som ska vattnas under semestern. I BoStore har medlemmar dessutom möjlighet att ta del av tjänster som försäkring, juridisk rådgivning och annat good to have för dig som lägenhetsägare. 

Samarbete mellan Done och Boappa

Något som Boappa prioriterar högt är att deras medlemmar ska trivas i sina hem. Vi på Done är därför superglada över att nu inleda ett samarbete med Boappa, i vilket vi tillsammans kan hjälpa Boappas medlemmar att älska sina hem 💜 Det är lätt att älska sitt hem med Boappa.

Samarbetet innebär att Done framöver kommer att finnas med som en del av Boappas tjänsteutbud i BoStore. Tillsammans gör Done och Boappa det på så sätt enkelt för boenden och styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar att få hantverkstjänster utförda, både i lägenhet och fastighet. 

Vill du veta mer om Boappa? Du hittar dem här!

Till Boappa

Sitter du i styrelsen i en bostadsrättsförening och undrar hur Done kan hjälpa er få hantverkstjänster utförda? Ladda ned Boappa och aktivera er förening. Under BoStore för styrelsen kan du läsa mer om våra fördelaktiga erbjudanden till BRF:er . Ladda ned Boappa eller skriv till oss kontakt@doneservice.se så berättar vi mer.

Vanliga frågor

Liknande inlägg
Starta ett projekt.
Kom igång direkt i appen
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play