Alla tjänster
/
VVS / Rörmokare
/

5 sätt att ge ditt badrum en nyrenoverad känsla

Foto: livingetc.com

Har du ett litet badrum och behöver få mer plats för förvaring? Eller vill du få inspiration för hur du kan ge ditt badrum ett nytt utseende? Många tror att badrumsrenoveringar måste vara komplicerade och kostsamma projekt, men sanningen är att små förändringar kan göra stor skillnad.

Här hittar du tips och ideér på hur du kan ge ditt badrum en nyrenoverad känsla utan att behöva genomföra en omfattande renovering.

Maximera förvaringen med en kommod med tvättställ

Foto: thelocalproject.com.au

Om du behöver mer förvaringsutrymme och samtidigt få en stilren känsla i badrummet är en enkel förändring en kommod med tvättställ. Perfekt om du har ett litet badrum och vill kunna städa undan produkter och badrumsartiklar snabbt.

Men, vad menas med kommod med tvättställ? En kommod är ett skåp med lådor och tvättställ, medan ett tvättställ är vad själva handfatet kallas på hantverksspråk. Ja, proffsen har mängder av egna uttryck, kran kallas till exempel för blandare av rörmokarna. En kommod utan tvättställ är alltså själva möbeldelen av kommoden - även kallat tvättställsskåp.

Kommoder i olika bredd och färg

Foto: nordicdesign.ca

En kommod med tvättställ blir en snygg och funktionell del av rummet. Det finns en uppsjö av kommoder i olika material och färger, ofta med mjukstängande luckor och i olika bredd för att passa hos dig.

När du hittar en som passar din personliga stil kan en av Dones rörmokare installera en kommod hos dig. Priset för att montera en egenköpt kommod med tvättställ ligger på 3795 kr efter ROT och då ingår arbete, material och start- & resekostnad samt administrativa avgifter. Kontakta en av Dones rörmokare för en kostnadsfri offert.

Ladda ner Done här

Skåp över toaletten - smart förvaring

Foto: decorfacil.com

Att få plats för förvaring i ett badrum kan vara en utmaning, men ett skåp över toaletten skapar extra utrymme för städattiraljer och andra produkter.

Matcha kommod med skåp

För ett stilrent utseende kan man matcha skåpet med en kommod med handfat i samma material eller färg. Då får du både lådor för förvaring i kommoden och ett bra skåp att ställa undan produkter i. För montering av kommod kan du alltid få hjälp av Dones skickliga vvs-installatörer - få råd och offert direkt i appen!

Tvättställ i hörnet - gör det mesta av rummets yta

Foto: victorianplumbing.co.uk

Har du ett litet badrum och behöver mer förvaringsutrymmen? Hörnen i ett badrum är ofta outnyttjade - maximera utrymmet med ett handfat i hörnet. Det blir en fin inredningsdetalj och kan ge lite mer yta att röra sig på.

Auktoriserade rörmokare för säker installation

Att montera ett tvättställ med  i ett hörn kräver professionell hjälp från en auktoriserad rörmokare. Hos Done hittar du enkelt kvalificerade VVS-installatörer för en snygg och enkel installation.

Boka rörmokare

Tvättmaskin i badrummet - bekvämt och praktiskt

Foto: delikatissen.com

Har du alltid en full tvättkorg? Om du har ett större badrum kan en egen tvättmaskin vara till stor fördel. Eller om du har en tvättmaskin sedan tidigare kan det vara dags för en uppdatering. Nuförtiden är tvättmaskiner energisnåla vilket kan hjälpa dig dra ner på såväl din miljöpåverkan som dina elräkningar.

När det kommer till att installera en tvättmaskin är det viktigt att se till att både vatten- och elförsörjning är korrekt installerade av säkerhetsskäl. Kombinera din nya tvättmaskin med en torktumlare för att göra tvättprocessen ännu smidigare. Vänd dig till Dones VVS-montörer för att montera din tvättmaskin, få offert direkt i appen!

Dekorera badrummet med gröna växter

Foto: digsdigs.com

Något som både ger liv och bidrar till ett härligare klimat i ditt badrum är gröna växter. Om dina badrumsmöbler går i toner av vit eller svart kan växterna skapa ett mjukare intryck.

Badrumsväxter kräver väldigt lite skötsel, väljer du rätt trivs de nämligen mycket bra i utrymmen med hög luftfuktighet. Häng upp amplar, ställ fram en vas på ditt handfat eller ställ in krukor med större växter. Tips på växter som trivs bra i badrum är monstera, palmliknande växter och olika grässorter. 

Vill du få råd från proffs kring hur du kan göra om i just ditt badrum och få offert på kostnad för arbete? Våra rörmokare hos Done hjälper dig med lösningar för ditt badrum!

Ladda ner Done här

Vanliga frågor

Liknande inlägg
Starta ett projekt.
Kom igång direkt i appen
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play