Alla tjänster
/
/

Boka köksmöte via Done & få 22% rabatt på ditt IKON KÖK

IKON KÖK från Tretti är en trendig, hållbar och ovanligt smidig kökslösning tillgänglig i en mängd olika utföranden. Oavsett stil, finns det ett IKON KÖK för dig. Med attraktiva priser och stort fokus på den perfekta balansen av kvalitet, miljö, funktion och design hjälper IKON KÖK dig förverkliga ditt drömkök! 

Renovera kök
Foto: IKON KÖK by Tretti


För att kunna erbjuda dig en lika smidig upplevelse vid montering av ditt kök, som vid planering och beställning, har Tretti ingått samarbete med oss på Done. Efter beställning av ditt IKON KÖK hos Tretti, bokar du tillsammans med din kökssäljare en snickare via Done. När det är dags för montering jobbar din Done-hantverkare och kökssäljare från Tretti tätt ihop för att ditt köksprojekt ska gå så smidigt som möjligt!

Just nu får du 22% rabatt på ditt IKON KÖK om du bokar ett första köksmöte via Done. Erbjudandet gäller fram till 28 februari 2021.

Fyra steg till ditt drömkök

  1. Boka kostnadsfritt köksmöte

I Done-appen bokar du smidigt ett första avstämningsmöte (20 minuter) kring ditt kök med en kökssäljare hos Tretti. Efter videokonsultation bokar ni tid för att ses i din närmaste Trettibutik för genomgång av planlösning, materialval och eventuella vitvaror.

  1. Offert & beställning

Efter planeringsmötet sammanställer din kökssäljare en offert som ni tillsammans går igenom. När du känner dig nöjd och godkänner offerten läggs beställning. Du får en orderbekräftelse som du tillsammans med din kökssäljare går igenom för att säkerställa att alla delar i din beställning finns med.

  1. Installera ditt kök med Done

Tillsammans med din kökssäljare från Tretti bokar du montering via Done och skickar in ritningar och annat nödvändigt material. Du matchas ihop med en snickare som via videosamtal tar reda på den information som behövs för att sammanställa offert för montering som skickas till dig via Done-appen. Vid behov kompletteras med hembesök. Efter godkänd offert planerar du smidigt in arbetsstart med din snickare direkt i Done-appen.

  1. Se ditt nya kök växa fram

Din Done-snickare och kökssäljare från Tretti jobbar tätt ihop för att skapa ditt drömkök. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och se ditt nya kök växa fram!

Boka köksmöte via Done och erhåll 22% rabatt på ditt IKON KÖK*

*Erbjudandet gäller utvalt sortiment från IKON KÖK och vid köp av minst 6 stycken köksstommar. Erbjudandet gäller i fysisk Trettibutik och första bokning av videomöte ska ske via Done, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller fram till 28/2-2021.

Vanliga frågor

Liknande inlägg
Starta ett projekt.
Kom igång direkt i appen
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play