Alla tjänster
/
Nyheter
/

Renovera med Leadme: Från dröm till verklighet

Leadme och Done kök

Att hitta duktiga byggföretag, jämföra offerter och välja rätt bolag till din renovering är en tuff process. Ta det lugnt. Leadme gör jobbet åt dig.

Du vet det där renoveringsobjektet du trodde skulle bli ett härligt familjeprojekt tills dess att du insåg att en totalrenovering tar ungefär lika mycket energi som att jobba 100% som projektledare? Det är just i sådana tillfällen vi är glada att ha företag som Leadme att vända oss till.

Genom att ta kontakt med lämpliga bolag, ta fram kristallklara offerter och agera bollplank i valet av byggföretag tar Leadme över de energikrävande delarna i din renovering, så att du kan fokusera på att göra dina hus- och lägenhetsdrömmar till verklighet!

Leadme samarbetar endast med byggföretag som är eller har potential att bli Stockholms bästa, något även vi på Done ser som en självklarhet. Precis som hos Done, behöver hantverksbolag som vill ansluta till Leadme genomgå en urvalsprocess med noggrann kvalitetskontroll. Det enda du behöver tänka på är alltså att luta dig tillbaka och se ditt drömhem växa fram!

Leadme och Done
Foto: Leadme

Samarbete mellan Done och Leadme

Vi på Done är superglada att nu inleda ett samarbete med Leadme, med vilka vi har mycket gemensamt. Det som däremot skiljer oss åt är att vi på Done fokuserar på installationer inom VVS och el, som exempelvis installation av tvättmaskin eller diskmaskin, eller byte av spotlights. Hos Leadme får du hjälp med större renoveringar och byggprojekt som förväntas landa på minst 150 000 kr.

Leadme har vanan inne att att ta sig an projekt som ligger betydligt högre än så, då de framförallt arbetar med totalrenoveringar av större lägenheter och hus samt ny- och tillbyggnationer. Kanske vill du bygga ditt drömhus eller totalrenovera din sekelskiftespärla? Leadme hjälper dig hitta rätt byggfirma för just ditt projekt!

“Oavsett om det är ett mindre eller större installationer du vill genomföra, så är vi på Done måna om att det ska vara enkelt och tryggt att hitta rätt företag. Att inleda ett samarbete med Leadme vars vision liknar vår känns därför som en fullträff.” Säger Ebba Garnell, kommunikationsansvarig på Done.

Hämta offert för större renoveringsprojekt

Planerar du att förverkliga din sekelskiftesdröm, bygga ut ditt hus eller kanske har du köpt en tomt och planerar att bygga upp din drömvilla från scratch? Det börjar med Leadme!

Skicka in en projektförfrågan. Leadme tar kontakt med dig för att boka ett första möte, antingen digitalt via videosamtal eller på plats hemma hos dig. Därefter tar de fram tydliga offerter från Stockholms bästa byggföretag och hjälper dig hitta rätt firma för just ditt projekt. När det väl är dags att påbörja ditt projekt möts du, teamet på Leadme och byggfirman upp hemma hos dig. Hur bra?

LeadMe och Done burspråk
Foto: Leadme

Mindre jobb? We’ve got you covered.

Är det elinstallationer eller VVS-jobb du behöver hjälp med? Don’t worry, vi hjälper dig! Ladda ner Done-appen och bli matchad med lokala elektriker och VVSare nära dig. All kommunikation sköts i appen och du får offert direkt i din mobil! Större projekt? Du kan skicka bilder och boka ett videosamtal med en certifierad installatör!

Ladda ner Done

Vanliga frågor

Liknande inlägg
Starta ett projekt.
Kom igång direkt i appen
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play