Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Se hur det gick till när Jannike "Bisse" Nordström fick hjälp av Done's elektriker

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Över 200 omdömen till våra hantverkare på slutförda projekt.

Anlita rörmokare Bromma - tryggt, smidigt & enkelt

Vi har alla varit där - en läckande blandare som ska bytas, problem med stopp i avlopp, en ny diskmaskin som behöver installeras eller en varmvattenberedare som inte fungerar som den ska. Det är aldrig roligt när olyckan är framme och man behöver snabb hjälp med vvs arbeten, eller hur?

Nu kan du anlita certifierade & lokala rörmokare i Bromma med lång erfarenhet. Vi på Done vill alltid erbjuda bästa service och har gjort det enklare än någonsin att hitta rörmokare i Bromma för alla dina rör- och vvs-arbeten. Ring oss eller ladda ner Done-appen för att komma igång direkt. Slipp krångliga offerter, rörmokare som inte svarar och långdragna arbeten. Alla våra rörmokare är kvalitetssäkrade, behöriga och auktoriserade av Säker Vatten. Känn dig trygg med Done - kom igång redan idag och boka nu!

Done Express

Hjälp inom 48h ⚡

Hjälp inom 48h ⚡Visning på söndag? Ingen taklampa och släkten kommer på middag? Få hjälp med akuta problem inom El och VVS arbeten inom 48h med Done Express. Exempel på expresshjälp: Installera taklampa inkl nytt uttag, byta badrumsblandare, installera nytt eluttag.

Pris: 3 295kr efter ROT-avdrag. Ingår 3h arbete + resa & administration.

VVS i Bromma - hitta din lokala rörmokare i Done-appen

Done vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta auktoriserade och behöriga rörmokare i Bromma. Vi har tillgängliga rörmokare i Bromma så att du kan få snabb hjälp, även vid akuta problem. Våra VVS-montörer utför alla typer av rörarbeten och installationer och de finns tillgängliga precis när du behöver det. Ladda ner Done-appen eller ring oss och hitta en vvs-montör i Bromma för snabba och trygga installationer.

Den digitala tidsåldern i en traditionell bransch

Vi vet att hantverksbranschen inte har det bästa ryktet - det vill vi på Done ändra på! Ladda ner Done-appen eller kontakta oss för ett modernare, enklare och effektivare sätt att hitta pålitliga rörmokare som håller vad de lovar. Slipp utdragna vvs-arbeten där timmarna tickar på, rörmokare som inte svarar och resultat som inte alls blir som du önskar. Använd istället det nya sättet att hitta kvalificerade rörmokare för dina vvs-installationer, allt börjar i Done-appen! Vi fokuserar på effektiv kommunikation i form av chatt, samtal och möjligheten att skicka in bilder på ditt projekt. Smart va? Du får även gratis videosamtal vid större projekt och offert direkt i telefonen. Kom i kontakt med erfarna rörmokare i Bromma och få fri offert på just ditt projekt.

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

VVS Bromma - Offert direkt i appen

Vill du ha en enkel lösning för att få offert på dina VVS arbeten? Ring, chatta och nå din rörmokare när det passar dig. Du får enkelt svar på dina frågor och kan få råd & tips inför ditt projekt – din helt egna tid med ett certifierat proffs. Med enkla videosamtal för större projekt kan vvs-montören bland annat guida dig kring olika lösningar för rördragning, vad som krävs för att kunna installera tvättmaskin eller kolla att du har rätt cc-avstånd på en ny blandare.

Vad behöver du hjälp med? Ladda ner Done-appen eller kontakta oss och få råd inför ditt projekt redan idag.

4.9 av 5 i betyg på avslutade VVS arbeten i Bromma

För oss är nöjda kunder alltid högsta prioritet. Vi vill leverera bästa möjliga service och se till att dina vvs-arbeten utförs på ett snabbt och snyggt vis. För att säkerställa att våra anslutna företag levererar kvalitet i både arbete och kommunikation ber vi alla kunder lämna ett omdöme efter avslutat projekt. Idag ligger snittbetyget på 4.9 av 5 på avslutade projekt.

Är du ute efter en rörläggare med toppbetyg, ansvarsförsäkring och rätt behörighet? Ladda ner appen och få kontakt med en behörig rörmokare i Bromma idag.

Anlita rörmokare Bromma

Det enkla sättet för VVS & Rörmokare i Bromma

Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spara tid - enkel kommunikation med rörmokare.

Enklare kommunikation i Done-appen, chatta, ring och skicka bilder. Större projekt? Välj videosamtal inför offert. Träffa din rörmokare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, få snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? Vi gör det enkelt för rörmokare att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida från idé till betalning & färdigställt projekt.

Mindre installation eller större vvs-projekt? Att anlita rörmokare kan väcka många frågor. Våra rörmokare är med dig från idé till slutfört projekt.

Bra rörmokare i Bromma

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vilken typ av vvs-arbete behöver du hjälp med? Våra behöriga rörmokare och rörfirmor i Bromma erbjuder alla typer av installationer inom rör och vvs. Akuta problem eller större installationer i kök eller badrum - få garanterat snabb och effektiv hjälp när du behöver det. Här är bara några exempel på vvs-arbeten som du kan få hjälp med i Bromma:

  • Installera, byta eller laga blandare
  • Effektiva lösningar för stopp i avlopp
  • Installera tvättmaskin
  • Koppla in eller installera diskmaskin
  • Installera varmvattenberedare
  • Byta toalettstol

Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss för kostnadsfri offert.

30% ROT-avdrag med Dones rörmokare i Bromma

Genom ROT avdraget kan du som bostadsägare få 30% avdrag på arbetskostnaden när du anlitar en rörmokare hos Done. ROT avdraget går att nyttja på bostadsrätt, fritidshus samt villa där du står som ägare. Totalt kan du med ROT dra av upp till 50 000 kr per person och år. Här kan du läsa mer om de senaste reglerna kring ROT och hur det fungerar.

En kommod med handfat i ett badrum.

Ansvarsförsäkring och Säker Vatten auktorisation

Varför ska rörmokaren ha ansvarsförsäkring och vara auktoriserad av Säker Vatten?

Alltid trygga och säkra vvs-installationer med Done. Våra rörmokare är ansvarsförsäkrade och har Säker Vatten certifiering. En ansvarsförsäkring är viktig både för dig och rörläggaren. Skulle olyckan vara framme kan du vara lugn. Om något mot förmodan går snett vid VVS-arbetet i din bostad har du rätt till ersättning.

Alla vvs-montörer från Done är auktoriserade av Säker Vatten. Det innebär att de arbetar efter rådande riktlinjer och regler. Att bolag är auktoriserade av Säker Vatten kan därmed ses som en kvalitetsstämpel. Auktorisationen är också viktig då flera försäkringsbolag kräver ett Säker Vatten-intyg som visar att installationen utförts på ett korrekt sätt om de ska betala ut pengar vid en vattenläcka som orsakats av en VVS-installation.

Done hjälper till med vvs på kontor, i butik eller bostadsrättsförening

Rörfirmor i Bromma?

Kvalitetskontrollerade i 9 steg

Hos oss kan du alltid känna dig trygg när du anlitar en rörläggare. Slipp jaga referenser, googla runt på företag och kontrollera ansvarsförsäkring och certifiering. Vi har skapat en kvalitetskontroll i 9-steg och utför noggranna kontroller på alla anslutna bolag. Innan ett bolag börjar arbeta med oss skriver de på en uppförandekod kring god kommunikation och service. Done följer kontinuerligt upp bolagen för att garantera att samma höga standard inom kommunikation och nöjda kunder hålls uppe.

Pris rörmokare Bromma

Hos oss på Done råder inga konstigheter, vi har fasta priser på massor av vanliga vvs-installationer. För övriga vvs-arbeten får du enkelt offert i appen. Få snabb kontakt med en av våra behöriga rörmokare för prisförslag direkt i telefonen.

‍Timkostnad rörmokare i Bromma

Vad kostar en rörmokare i timmen i Bromma? Hos Done får du alltid ett startpris på 2 070 kr efter ROT på vvs- och rörarbeten, inkl 2h arbete samt start- & resekostnad och därefter ett timpris på 690 kr/h efter ROT.

Har du akut problem med stopp i avlopp, en läckande kran eller behöver du snabbt koppla in din diskmaskin? Med Done Express får du hjälp inom 48h för 3 295 kr efter ROT-avdrag. Då ingår 3h arbete, resa & administrativa kostnader.

Ta alltid den säkra och trygga vägen när du anlitar rörmokare i Bromma. Anlitar du en oseriös aktör inom VVS kan det bli en dyr historia i längden. Hos Done utför vi alltid vvs-arbete enligt branschstandard - snabbt, säkert, effektivt och till ett marknadsmässigt pris.

FAQ

Varför ska jag boka ett videosamtal för offert från rörfirma?

Traditionellt sett gör rörfirmor hembesök för att samla in den information som krävs för att skapa offert. Hembesök är tidskrävande för både dig och rörläggaren, framförallt i Stockholm där sträckorna är långa och trafiken tjock. För större projekt erbjuder vi därför videosamtal. Genom att ersätta hembesök med videosamtal kan vi erbjuda dig en snabb offert. Det eftersom rörläggaren med hjälp av videosamtal kan skapa sig en överblick av ditt projekt via telefonen, istället för att behöva hitta en tid att komma hem till dig. En del rörfirmor tar ut en mindre kostnad för hembesök, den slipper du med videosamtal. Smart, eller hur?

Vad bör jag kontrollera innan jag anlitar en rörfirma?

Det absolut viktigaste är att säkerställa att rörfirman är ett auktoriserat VVS företag med möjlighet att lämna Säker Vatten intyg på arbeten utförda hos dig. Det är en tydlig kvalitetsstämpel som visar på att rörfirman har nog med kunskap för att auktoriseras. En annan viktig punkt är att kika efter omdömen och recensioner från tidigare kunder till firman. Det ger dig en bild av hur tidigare kunder till firman upplevt dem. I Done-appen ser du efter matchning alla recensioner som tidigare kunder som använt rörfirman genom Done lämnat. Vi följer dessutom kontinuerligt upp med våra kunder för att säkerställa att våra anslutna firmor lever upp till våra högt ställda krav på kvalitativt arbete och kommunikation.

Får jag utföra rörarbeten själv?

Om du vill får du utföra en installationer på egen hand på egna slutna system. Det är dock superviktigt att veta att många installationer kräver kunskap och förståelse för vatten- och avloppssystem. Felaktigt rörarbete kan leda till vattenskador, vilket är krävande för både dig och din plånbok. De flesta försäkringsbolag betalar endast ut försäkringspengar för vattenskador om det finns ett Säker Vatten intyg på installationen, även om du följt de riktlinjer som gäller för arbetet. Känner du dig det minsta osäker, vänd dig till en auktoriserad rörmokare och få installation utförd korrekt från början.

Starta ett projekt.
Kom igång direkt i appen
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play