Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Se hur det gick till när Jannike "Bisse" Nordström fick hjälp av Done's elektriker

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Över 200 omdömen till våra hantverkare på slutförda projekt.

Det trygga valet av rörmokare i Huddinge

Vi förstår dig till 100% – du står där med en blandare som läcker och ska bytas, en ny diskmaskin eller en värmepump som ska installeras korrekt eller en större badrumsrenovering och vet inte vart du ska börja. Känslan är inte särskilt rolig och du vill inte påbörja något själv som i slutändan kan kosta dig onödigt mycket pengar.

Hade det inte varit bra om det hade funnits ett snabbt, tryggt och enkelt sätt att hitta en rörmokare i Huddinge? Vi på Done kunde inte hålla med mer – det ska inte vara så komplicerat att få ordnat små och större reparationer och installationer av certifierade rörmokare i Huddinge. Läs allt om hur du kommer igång på denna sida och hur vi på Done har revolutionerat hantverksbranschen.

Done Express

Hjälp inom 48h ⚡

Visning på söndag? Ingen taklampa och släkten kommer på middag? Få hjälp med El och VVS inom 48h med Done Express. Exempel på expresshjälp: Installera taklampa inkl nytt uttag, byta badrumsblandare, installera nytt eluttag.

Pris: 3 295kr efter ROT-avdrag. Ingår 3h arbete + resa & administration.

Gör som många andra i Huddinge – hitta din rörmokare i Done-appen

Sedan 2019 har Done vuxit enormt snabbt i popularitet i Stockholm. Därför har det blivit en självklarhet att erbjuda Dones tjänster även för andra renoveringssugna runt om i vårt avlånga land. Vi är väldigt glada och stolta över att vårt samarbete med en lång lista av certifierade och behöriga rörmokare i Huddinge, som står redo att hjälpa dig med allt inom VVS.

Den digitala tidsåldern i en traditionell bransch

Hantverksbranschen har onekligen fått ett milt sagt problematiskt rykte över de senaste många åren. Du har kanske själv upplevt hur svårt det kan vara att komma i kontakt med en hantverkare som kan hjälpa dig med just ditt projekt. Du kanske också har stått förvirrad och sett på arbetet som har utförts av en hantverkare i ditt hem, vilket inte har levt upp till dina förväntningar. Det kan också på grund av olika anledningar ha varit svårt att bibehålla en bra och kontinuerlig kommunikation med hantverksfirman. Det vill vi på Done total ändra på och allt börjar i vår app. Ladda ner den redan idag, och kom i kontakt med rörmokare i Huddinge som via ett videosamtal kan ge dig en helt gratis offert på just ditt projekt.

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Videosamtal för offert, råd & tips från rörmokare i Huddinge

Videosamtalet är även ett ypperligt tillfälle att fråga de frågor du har kring ditt projekt – din helt egna tid med ett certifierat proffs. VVS montören kan t.ex. guida dig kring olika lösningar för rördragning, vad som krävs för att kunna installera tvättmaskin eller kolla att du har rätt cc-avstånd på en ny blandare. En vanlig fråga till rörläggare är hur du som kund säkerställer att avstängning av vatten fungerar och att tillgång till huvudavstängningsventil finns, vilket ofta är ett krav då VVSaren kommer på besök.

4.9 av 5 på avslutade VVS arbeten i Huddinge

För att säkerställa att våra anslutna VVS-firmor levererar kvalitet i både arbete och kommunikation, ber vi alltid dig lämna ett omdöme om VVS-montören du använt efter avslutat projekt. Idag ligger snittbetyget på 4.9 av 5 på avslutade projekt.

Är du ute efter en rörläggare med toppbetyg, ansvarsförsäkring och rätt behörighet för ditt projekt? Boka ett videosamtal med en rörmokare i Huddinge idag.

Anlita rörmokare i Huddinge

Det enkla sättet

Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spara tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och din rörmokare - och du kan träffa din rörmokare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, få snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? Vi fattar... Vi gör det enkelt för rörmokare att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida från idé till betalning & färdigställt projekt.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita rörmokare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Hitta pålitlig rörmokare i Huddinge

VVS är en av de tjänster där det kan vara extra klurigt att hitta rätt proffs i Huddinge.

Då efterfrågan på rörtekniker generellt är hög så kan just det sistnämnda ibland vara svårt, framförallt i högsäsong. På Done ser vi alltid till att våra rörmokare i Huddinge är auktoriserade och professionella – allt för att du ska kunna känna dig säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Vi på Done arbetar för att de anslutna VVS-firmorna ska kunna optimera sin vardag, exempelvis genom att:

  • Videosamtal ersätter hembesök
  • Arbeten fördelas så lokalt som möjligt
  • Dones app underlättar admin

På så sätt kan vi optimera tillgängligheten av rörmokare i Huddinge för att kunna matcha dig med rätt firma för ditt projekt.

Rörfirmor i Huddinge kvalitetskontrollerade i 9 steg:

Hur säkerställer du då att rörläggaren är bra? Via Dones 9-stegs process görs en noggrann kvalitetskontroll på alla de bolag som ansluter sig till oss. Vi gör alltså bakgrundskontrollerna åt dig, så du ska slippa jaga referenser, googla runt om bolaget, kontrollera giltighetstid på ansvarsförsäkring och cert osv. Innan ett bolag börjat arbeta via Done skriver de även på en uppförandekod kring god kommunikation och service, samt följs kontinuerligt upp på kommunikation och kundnöjdhet via Dones app.

En kommod med handfat i ett badrum.

Varför ska rörmokaren ha ansvarsförsäkring och Säker Vatten certifikat?

Alla installationer via Done utförs av auktoriserade rörmokare i Huddinge med både Säker Vatten certifikat och ansvarsförsäkring. Varför är det så viktigt med ansvarsförsäkring och Säker Vatten certifiering?

Ansvarsförsäkring – viktigt för både små och stora rörjobb

Oavsett om du anlitar en rörmokare i Huddinge för ett litet jobb såsom montering av kommod eller en större badrumsrenovering, är det alltid viktigt att du säkerställer att din rörläggare har en så kallad ansvarsförsäkring på plats. En ansvarsförsäkring är ett ekonomiskt skydd som kommer till användning om något, mot förmodan, skulle gå snett vid VVS-arbetet i din bostad. Om olyckan skulle vara framme har du rätt till skadestånd, och ansvarsförsäkringen täcker den kostnaden.

Säker Vatten – en kvalitetsstämpel hos rörfirmor i Huddinge

Säker Vatten står för de riktlinjer som en behörig rörläggare måste arbeta utefter. Att en VVS-montör är auktoriserad av Säker Vatten innebär att de har genomgått utbildning som gör att de kan lämna ett Säker Vatten certifikat på utförda VVS installationer. Det är en kvalitetsstämpel – men också viktigt då många försäkringsbolag endast betalar ut pengar vid exempelvis vattenläcka som orsakats av en VVS-installation, om det finns ett Säker Vatten certifikat som visar att installation utförts på korrekt sätt.

Done hjälper till med vvs på kontor, i butik eller bostadsrättsförening

Vad kostar rörmokare i timmen i Huddinge?

För mindre tjänster såsom byte av blandare, kommod, tvättställ eller toalett har vi på Done marknadsmässiga och fasta priser – du hittar dessa tjänster längre upp på denna sida eller direkt i Dones app. För arbete där offert krävs kan du boka in dig för kostnadsfritt videosamtal med en av våra rörmokare som efter genomgång av ditt projekt ger dig en offert.

Timkostnad för rörmokare i Huddinge

Prisnivån per timme för en auktoriserad rörläggare i Huddinge ligger mellan 550 kr och 650 kr (efter ROT). Om det är en jourutryckning får du däremot räkna med att betala över 1 000 kronor i timmen (efter ROT) och ofta till en minimidebitering på 3 000–6 000 kr. Priserna kan variera något - exempelvis beroende på hur avancerat arbete (och därav hur erfaren VVSare) som krävs, stadsdel, tid på säsongen och efterfrågan för tillfället.

Även för rörarbete där offerter ges från rörfirmor strävar vi på Done efter marknadsmässiga priser. Vi vill kunna erbjuda erfarna montörer med fokus på kvalitet, men där kostnaden ligger i linje med ett genomsnittspris i Huddinge med omnejd. Det innebär att alla rörmokare i Huddinge som är anslutna till Done är kvalitetskontrollerade och innehar ansvarsförsäkring samt certifiering hos Säker Vatten.

Anlitar du en oseriös aktör inom VVS kan det bli en dyr historia i längden. Hos Done utför vi arbete enligt branschstandard inom VVS, men till ett marknadsmässigt pris.

30% ROT-avdrag på arbetskostnad med Dones rörmokare i Huddinge

Genom ROT avdraget kan du som bostadsägare få 30% avdrag på arbetskostnaden när du anlitar en rörmokare hos Done. ROT avdraget går att nyttja på bostadsrätt, fritidshus samt villa där du står som ägare. Totalt kan du med ROT dra av upp till 50 000 kr per person och år. Här kan du läsa mer om de senaste reglerna kring ROT och hur det fungerar.

FAQ

Varför ska jag boka ett videosamtal för offert från rörfirma?

Traditionellt sett gör rörfirmor hembesök för att samla in den information som krävs för att skapa offert. Hembesök är tidskrävande för både dig och rörläggaren, framförallt i Stockholm där sträckorna är långa och trafiken tjock. Genom att ersätta hembesök med videosamtal kan vi erbjuda dig en snabb offert. Det eftersom rörläggaren med hjälp av videosamtal kan skapa sig en överblick av ditt projekt via telefonen, istället för att behöva hitta en tid att komma hem till dig. En del rörfirmor tar ut en mindre kostnad för hembesök, den slipper du med videosamtal. Smart, eller hur?

Vad bör jag kontrollera innan jag anlitar en rörfirma?

Det absolut viktigaste är att säkerställa att rörfirman är ett auktoriserat VVS företag med möjlighet att lämna Säker Vatten intyg på arbeten utförda hos dig. Det är en tydlig kvalitetsstämpel som visar på att rörfirman har nog med kunskap för att auktoriseras. En annan viktig punkt är att kika efter omdömen och recensioner från tidigare kunder till firman. Det ger dig en bild av hur tidigare kunder till firman upplevt dem. I Done-appen ser du efter matchning alla recensioner som tidigare kunder som använt rörfirman genom Done lämnat. Vi följer dessutom kontinuerligt upp med våra kunder för att säkerställa att våra anslutna firmor lever upp till våra högt ställda krav på kvalitativt arbete och kommunikation.

Får jag utföra rörarbeten själv?

Om du vill får du utföra en installationer på egen hand på egna slutna system. Det är dock superviktigt att veta att många installationer kräver kunskap och förståelse för vatten- och avloppssystem. Felaktigt rörarbete kan leda till vattenskador, vilket är krävande för både dig och din plånbok. De flesta försäkringsbolag betalar endast ut försäkringspengar för vattenskador om det finns ett Säker Vatten intyg på installationen, även om du följt de riktlinjer som gäller för arbetet. Känner du dig det minsta osäker, vänd dig till en auktoriserad rörmokare och få installation utförd korrekt från början.