Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Rörmokare i Täby

  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna rörmokare i Täby auktoriserade av Säker Vatten.
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play
Videosamtal med rörmokare i Täby för offert
Done Express

Hjälp inom 48h ⚡

Visning på söndag? Ingen taklampa och släkten kommer på middag? Få hjälp med El och VVS inom 48h med Done Express. Exempel på expresshjälp: Installera taklampa inkl nytt uttag, byta badrumsblandare, installera nytt eluttag.

Pris: 3 295kr efter ROT-avdrag. Ingår 3h arbete + resa & administration. Done Express finns just nu i Stockholm.

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Se hur det gick till när Jannike "Bisse" Nordström fick hjälp av Done's elektriker

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Över 200 omdömen till våra hantverkare på slutförda projekt.

Populära tjänster

Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
No items found.

Anlita rörmokare i Täby

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och din rörmokare - och du kan träffa din rörmokare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för rörmokare att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida från idé till betalning & färdigställt projekt.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita rörmokare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Rörmokare Täby - kvalitetskontrollerade proffs

I Täby som är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stabil ekonomi, är efterfrågan av rörmokare stor. Du kanske behöver hjälp med att installera en diskmaskin, tvättmaskin eller en blandare? Dones rörmokare i Täby hjälper dig med allt inom rör, vatten och värme! Allt ifrån installationer till reparationer. Du beskriver vad du behöver hjälp med, och vi matchar dig med en bra rörmokare i Täby med rätt kunskap för just ditt projekt. Självklart har vi kvalitetskontrollerat alla våra anslutna hantverkare i området och säkerställer att de är ansvarsförsäkrade och auktoriserade av Säker Vatten, för att du ska känna dig säker när du anlitar en rörmokare i Täby via Done.

Vad kan en rörmokare Täby hjälpa dig med?

I Täby finns det gott om villor såväl som välskötta lägenheter. Vanliga uppdrag våra rörmokare Täby utför är rörinstallationer i kök, badrum och i tvättstugan. Det är även vanligt att de utför reparationer i dessa rum. Kika in listan här bredvid för några exempel på populära tjänster i Täbyområdet.

Populära vvs-tjänster i Täby

  • Installera tvättmaskin
  • Byte av köksblandare
  • Installera vattenburen golvvärme
  • Badrumsrenovering
  • Byta ut radiatorer

VVS installation i Täby

Viktigt att tänka på när du anlitar rörmokare i Umeå

När ett arbete blir utfört i ditt hem är det viktigt att tänka på säkerheten för alla inblandade. Därför bör du alltid välja en rörmokare med rätt kompetens, eftersom risken för skador då blir mindre. Men även de bästa kan göra misstag och därför är det viktigt att anlita en rörmokare i Täby med ansvarsförsäkring.

Vad innebär en ansvarsförsäkring?

En ansvarsförsäkring innebär ett skydd om rörmokaren du anlitar skulle göra något fel. Försäkringen täcker skador som orsakats av arbetet som rörmokaren utfört. Det blir då tryggare för både dig och rörmokaren!

Varför anlita en auktoriserad rörmokare i Täby?

Det är viktigt att anlita en auktoriserad rörmokare med rätt kompetens eftersom rörmokaren då arbetar utefter branschreglerna. Det betyder även att du har att göra med en seriös rörmokare som du kan känna dig trygg med. Det är dessutom endast auktoriserade rörmokare som kan utfärda ett Säker Vatten-intyg.

Vad innebär Säker Vatten?

Säker Vatten utvecklar branschregler, kontrollerar VVS-företag, utbildar VVS-montörer och auktoriserar dem. Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram för att minska riskerna för bland annat brännskador, vattenskador och förgiftning.

Dones kvalitetskontrollerade rörmokare i Täby

Alla Done-anslutna rörmokare i Täby har genomgått en noggrann kvalitetskontroll där vi säkerställt att det finns en giltig ansvarsförsäkring på plats och att bolaget har en auktorisation från Säker Vatten. Dessutom gräver vi i hur tidigare kunder upplevt bolaget genom att intervjua referenser. Allt för att du ska känna dig trygg när du anlitar en rörmokare i Täby via oss på Done!

Rotavdrag när du anlitar rörmokare Täby

För VVS arbeten har du rätt till rotavdrag. Rotavdraget är en skattereduktion du som privatperson har rätt till när du äger ett hus eller en bostadsrätt. Det betyder att du får 30% avdrag på arbetskostnaden när du anlitar en rörmokare i Täby.

Det finns dock vissa arbeten i hemmet som en rörmokare kan utföra, men som rotavdraget inte täcker. Exempel på det är reparation av torktumlare, tvättmaskiner, avloppsrensning och slamsugning. Läs mer om rotavdraget här. Du kan även ladda ner vår app, Done, och se hur mycket rotavdrag du har kvar att använda för året!

Rörmokare i Täby för företag

Rörmokare i Täby för bostadsrättsföreningar, företag och kontor

Done är inte endast till för privatpersoner. Våra rörmokare i Täby hjälper självklar även bostadsrättsföreningar, företag och kontor. Rörfirmorna som vi samarbetar med erbjuder bland annat service och reparationer. Det kanske uppstår något problem med en diskmaskin på kontoret eller ni kanske regelbundet behöver hjälp från hantverkare som löser problemen i era hyresgästers lägenheter. De har även många års erfarenhet av att arbeta för bostadsrättsföreningar. Samma sak gäller för företag och kontor. Oavsett om du vill göra en punktinsats eller söker ett långsiktigt samarbete, hittar vi ett upplägg om passar dig. Kontakta oss på kontakt@doneservices.se så hjälper vi dig vidare.

Bra rörmokare Täby – vi finns i hela kommunen

Täby kommun är känd för sina vackra grönområden, nära till både natur och stad. Ella gård, Ensta och Erikslund är bara några av de otroligt vackra områden med mycket grönska och välbyggda villor och parhus som finns där. Done har rörmokare i Täby som arbetar i alla områden i Täby kommun – allt ifrån Ella gård till Lövbrunna. I Täby finns många villaområden, nyrenoverade områden såväl som områden med äldre hus. Våra hantverkare på Done hjälper dig oavsett hur stort eller litet projekt du vill utföra! Hitta den perfekta matchen genom att boka ett videosamtal. Kort efter samtalet får du en offert skickad till dig i Done-appen. Det kan inte blir lättare att hitta den rätta rörmokaren för dig!

Du hittar våra rörmokare i hela Stockholm

Done har inte bara rörmokare i Täby, utan i hela Stockholm! Stockholm är en stor stad med många kommuner och ibland kan det vara svårt att hitta en rörmokare nära dig med rätt kvalifikationer. Men med Done är dina problem lösta. Vi matchar dig med en rörmokare i Stockholm som uppfyller dina önskemål som sätter ihop en offert till dig.

FAQ