Vi får rören att funka, no hassle.

Erfarna rörmokare i Vasastan

Få prisförslagFå prisförslag
Med Done för iOS kan du smigit boka elinstallation i StockholmLadda ner Done för Google Play och boka elektriker i Stockholm
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Boka rörmokare i Vasastan enkelt via Done

Boka en rörmokare i Vasastan till fastpris

Alla installationer utförs ed Säker Vatten a och ansvarsförsäkring och inkluderar arbete, material, start- & resekostnad samt ROT-hantering.

Pris på VVS tjänster i Vasastan

Done hjälper till med installation av värmepump

Installera värmepump L/L

4 355 kr efter ROT
Boka
Done hjälper till med installation av tvättmaskin

Installera tvättmaskin

1 600 kr
Boka
Done hjälper dig att installera din diskmaskin

Installera diskmaskin

2 100 kr
Boka
Done kommer till dig för att byta din blandare

Byte tvättställsblandare

1 555 kr efter ROT
Boka
Done hjälper dig med att byta duschblandare eller badkarsblandare

Blandare dusch/badkar

1 755 kr efter ROT
Boka
Done skickar tillförlitlig hjälp när det är dags att byta köksblandare

Byte köksblandare

1 755 kr efter ROT
Boka
Done tjänster innefattar bl.a att montera takdusch eller duschset - fast pris!

Montera dusch

1 755 kr efter ROT
Boka
Done finns där när det är dags att laga läckande blandare

Laga läckande blandare

1 255 kr efter ROT
Boka
Stopp i avlopp anlita Done med fast pris

Stopp i avlopp

1 550 kr efter ROT
Boka
Done hjälper dig att montera kommod under handfat - fast pris!

Installera kommod

2 500 kr efter ROT
Boka
Ta hjälp av ett proffs från Done till fastpris för att byta toalettstol

Byta toalettstol

1 700 kr efter ROT
Boka
Montera tvättställ i badrum tillsammans med Done och fast pris

Installera tvättställ

2 500 kr efter ROT
Boka

Offert på VVS arbeten via videosamtal

Hittar du inte vad du letar efter i listan ovan? Våra anslutna rörfirrmor hjälper dig självklart även med andra installationer och reperationer, du kan via Done exempelvis få hjälp med:

• Renovera badrum
• Laga läckande rör
• Dra om vattenledningar

• Montera radiator eller element
• Installera avlopp och kylsystem
• Installera vattenburen golvvärme

• Installera värmepump
• Installera avfallskvarn

Få offert från VVS-montör i Vasastan
Done tipsar!
Visa alla inlägg

Vasastans bästa rörmokare i en och samma app.

Oavsett om du ska renovera ditt badrum, installera en värmepump eller om det är stopp i avloppet har vi rätt rörmokare i Vasastan för dig. Att anlita lokalt är det smarta valet eftersom rörmokaren känner till området och de vanliga problemen som kan uppstå just i ditt område. I Vasastan finns exempelvis kvarter efter kvarter med äldre fastigheter med föråldrade rörsystem. Likaväl hittar du i områden som Hagastan länger av nybyggnationer. De olika typerna av fastigheter innebär olika typer av kunskap. Våra anslutna rörfirmor har stenkoll på allt som har med rör och avlopp att göra.

När du anlitar en rörmokare i Vasastan via Done kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi granskar alla rörfirmor noggrant med våra 9-stegs kontroll, mer om den längre ned i texten. Detta för att du som kund enkelt ska kunna anlita en kunnig och erfaren rörmokare för bästa möjliga service.

Rörmokare Vasastan - lokalt är alltid bäst

Våra anslutna rörmokare i Vasastan tar sig an både akuta fall och planerade arbeten - stort som litet. Vi har proffs som är specialister på allt från badrumsrenoveringar till installation av tvättmaskin, service av vattenledningar och lösa stopp i avlopp.

Vid det här laget har du koll på hur du enkelt får tag på en duktig rörmokare i Vasastan - boka ett videosamtal i Done-appen för snabb och kostnadsfri offert.

Populära tjänster för rörmokare i Vasastan


‍• R
• Badrumsrenovering
• Installera tvättmaskin i badrum
• Installation av diskmaskin
• Byta köksblandare
• Toalettstolsbyte
• Byta dusch till badkar
• Montera duschväggar

Få offert från rörläggare i Vasastan

Alla våra rörmokare i Vasastan har passerat vår 9-stegs kontroll.

Att anlita en rörmokare kan lätt kännas som ett enda stort stressmoment - det är så många bitar som ska falla på plats. Är rörmokaren försäkrad? Har firman rätt behörighet på plats? Gör de den typ av jobb jag vill ha hjälp med?

När du anlitar en rörmokare i Vasastan genom Done behöver du inte oroa dig över något alls. Alla rörmokare måste först genomgå en tuff och djupgående kontroll innan de aktiveras i vårt nätverk. Vi går igenom allt från ansvarsförsäkring och Säker Vatten auktorisation till goda omdömen och hantering av ROT-avdrag. Du som kund behöver alltså inte själv kolla upp dessa saker eftersom vi garanterar att alla våra rörmokare är behöriga och erfarna inom sitt område. Det ska vara tryggt att anlita en hantverkare i Stockholm och Vasastan - och med vår hjälp är det verkligen tryggt.

Rörfirmor i Vasastan kvalitetskontrollerade i 9 steg:

Alla rörmokare i Vasastan anslutna till Done har:

Done med rosa pin check
Giltig ansvarsförsäkring
Done en rosa pin check
Auktoriserad av Säker Vatten
Done visar rosa pin check
Hanterar ROT åt sina kunder
Done har en rosa pin check
Tydlig & effektiv i kommunikation
Done visar sin rosa pin check
Registrerad för F-skatt
Done och rosa pin check
Inte med på Råd & Röns svarta lista
Done och en rosa pin check
Bra omdömen från tidigare kunder
Done med sin rosa pin check
Saknar betalningsanmärkningar
Done visar sin rosa pin check
Är momsregistrerad
Få offert från auktoriserad VVS montör

Rörmokare i Vasastan med Säker Vatten auktorisation

Vad innebär det för dig som kund att rörmokare är auktoriserad av Säker Vatten?

När du anlitar en rörmokare i Vasastan tycker vi på Done att det bör vara en självklarhet att denne har en auktorisering av Säker Vatten. Hur kommer det sig? Jo, Säker Vatten har som uppgift att utveckla, förvalta och marknadsföra branschreglerna som VVS-företag ska efterfölja när de utför rörarbeten. Men de kontrollerar och auktoriserar även rörfirmor. Säker Vatten har även tagit fram branschregler för att minska risken för vattenskador, förgiftning och brännskador. De framtagna reglerna ställer inte bara krav på rörmokaren i fråga utan även på produkterna som används. Det i sin tur säkerställer att du som kund endast får kvalitativa produkter och installationer - så länge rörfirman är auktoriserade av Säker Vatten. Målet med Säker Vatten är att du som kund ska känna dig trygg, oavsett anledningen till att du behöver en rörmokare. Men även med den rörmokare du anlitar för jobbet.

Därför är Säker Vatten-auktorisering en självklar del av den kvalitetskontroll som alla våra rörmokare i Vasastan genomgått. Det betyder alltså att du när du bokar en rörmokare via Done kan känna dig trygg i att du får en installation utförd som följer branschens alla regler.

Rotavdrag när du anlitar rörmokare i Vasastan

När du anlitar en rörmokare i Vasastan kan du för de flesta tjänster utnyttja rotavdraget. Fördelen med att utnyttja rotavdrag är att du som kund dra av så mycket som 30% från arbetskostnaden. Men kom ihåg att det endast är just arbetskostnaden som rotavdraget är giltigt för. Material och resekostnad står du helt och hållet för själv. Men i vanliga fall handlar det endast om materialkostnaden.

Alla Done-anslutna rörmokare i Vasastan hanterar all administration kring rotavdraget åt dig. När du får fakturan för rörarbetet är skattereduktionen redan avdragen.

Rörmokare i Nacka till kontor, butik eller brf

Rörmokare till kontor, butik & BRF i Vasastan

Våra rörmokare anlitas inte endast av privatpersoner utan vi erbjuder även rörmokare till företag av alla dess slag. Oavsett om du är ute efter att renovera badrummet på kontoret eller viöö installera nya tvättmaskiner i BRFen har vi rätt rörmokare i Vasastan för jobbet. Vi erbjuder både enstaka projekt och abonnemangstjänster, kontakta oss så hittar vi ett upplägg som passar er.
Kontakta oss på kontakt@doneservices.se

Rörmokare Vasastan - vi gör det lätt att hitta rätt

Våra rörmokare arbetar i hela Vasastan, från kvarteret Sländan i norr till Sabbatsberg i söder. Även i Sibirien och i kvarteret Apotekaren i Öster kan du snabbt och smidigt få hjälp av en behörig rörmokare via vår användarvänliga app. Allt du behöver göra är att boka ett videosamtal för att kort därefter få ett prisförslag i Done-appen. När du anlitar en rörmokare genom done går allt smidigt och enkelt till utan att du själv behöver anstränga dig speciellt mycket själv - det är hela poängen.  

Få prisförslagg på VVS arbete

Renovera smidigare

Boka videosamtal för gratis offert