Videosamtal med kvalitetskontrollerad VVSare för offert
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Se hur det gick till när Jannike "Bisse" Nordström fick hjälp av Done's elektriker

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Över 200 omdömen till våra hantverkare på slutförda projekt.

Boka VVS tjänster till fastpris

Alltid ansvarsförsäkrade & certfierade av Säker Vatten

I priset ingår arbete, marterial, start- & resekostnad samt eventuell ROT-admin.

Done Express

Hjälp inom 48h ⚡

Hjälp inom 48h ⚡Visning på söndag? Ingen taklampa och släkten kommer på middag? Få hjälp med akuta problem inom El och VVS arbeten inom 48h med Done Express. Exempel på expresshjälp: Installera taklampa inkl nytt uttag, byta badrumsblandare, installera nytt eluttag.

Pris: 3 295kr efter ROT-avdrag. Ingår 3h arbete + resa & administration.

Vad säger kunder om Done?

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
James

Kunnig och trevlig. Kom i tid. Inget var för svårt. Gjorde ett snyggt jobb.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Thomas

Punktlig, snabb, och noggrann. Trevlig därtill.

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Anna

Riktigt proffsigt och inte en kabel dragen på utsidan huset 👍

Juni 2022
Katia

Hantverkare med bra erfarenhet, kommunicerar bra och även om de behövde omboka första avtalade tiden, tog de kontakt och föreslog ny.

Juni 2022
Anna

Från första stunden blev vi mycket väl bemötta. Vi gick igenom våra renoveringsbehov och fick bra tips från Fadi och Jack.

Juni 2022
James

Great work guys! Thanks!

Juni 2022
Beata

Snabb respons, trevlig och snabbt arbetat. Gav även bra tips för eget fix!

Juni 2022
Anandhakumar

Anas and his team have gone above and beyond to deliver on the vision we had set out to achieve.

Juni 2022
Abbas

Utmärkt kundbemötande!

Juni 2022
Jonas

Inget krångel och trevlig att ha att göra med!

Det moderna sättet att anlita rörmokare

Att hitta rörläggare i områden som Stockholm, Malmö och Göteborg som har tid för just ditt projekt är ofta en utmaning. På Done hjälper vi dig inte bara hitta rörmokare, vi spar dig även tid genom att matcha dig med rätt VVS montör direkt baserat på bl.a. ditt önskade startdatum och vart arbetet ska utföras. Inte heller behöver du vänta länge på offert. Inom 48 timmar (och ofta snabbare än så) skickar rörmokaren offert till dig via appen.

Få offert från certifierad rörmokare

Inget mer tidskrävande förarbete när du ska ta in offert från rörmokaren

Slipp mötas av rörläggare som inte utför den typ av arbete du behöver. Slipp ta in offert efter offert och fortfarande känna dig osäker på vilken VVS montör som är rätt för dig. Känn dig istället trygg med vetskapen om att vi har gjort allt förarbete åt dig. Varje VVS montör ansluten till Done är noggrant kvalitetskontrollerad, ansvarsförsäkrad, auktoriserad av Säker Vatten och har goda rekommendationer från tidigare kunder. Självklart hanterar alla anslutna VVS-bolag även ROT åt dig.

Vi hjälper din rörmokare med de administrativa bitarna, så att rörläggaren kan fokusera på dig.

Inget mer fråga runt, googlande och diskussioner med företag efter företag. Vi matchar dig med rätt rörläggare direkt! I appen har du all kommunikation på samma ställe och kan luta dig tillbaka vetandes om att vi finns vid sin sida ända in i mål!

Få offert från auktoriserad rörläggareFå offert från certifierad rörmokareVisa fastpriser
Nyinstallerad kran och diskho av en certifierad rörläggare från Done!

Tuff kvalitetskontroll för att bli certifierad rörmokare hos Done

På Done lägger vi stor vikt vid tydlig och effektiv kommunikation samt tryggt och kvalitativt arbete inom alla hantverkstjänster vi erbjuder, inte minst inom VVS och rörmokeri. Vi är därför mycket stolta över vår tuffa kvalitetskontroll som hjälper oss säkerställa att rörläggare i vårt nätverk har kvaliteter som finns att hitta hos branschens bästa.

9 steg för att bli certifierad VVS montör hos Done

I vår kvalitetskontroll säkerställer vi att rörmokaren har/är:

Done med rosa pin check
Giltig ansvarsförsäkring
Done en rosa pin check
Auktoriserad av Säker Vatten
Done visar rosa pin check
Hanterar ROT åt sina kunder
Done har en rosa pin check
Tydlig & effektiv i kommunikation
Done visar sin rosa pin check
Registrerad för F-skatt
Done och rosa pin check
Inte med på Råd & Röns svarta lista
Done och en rosa pin check
Bra omdömen från tidigare kunder
Done med sin rosa pin check
Saknar betalningsanmärkningar
Done visar sin rosa pin check
Är momsregistrerad

Ansvarsförsäkring - ekonomisk säkerhet för dig och rörmokaren

Om en rörläggare orsakar skada i ditt hem, finns ett skadeståndskrav som ger dig rätt till ersättning. Ansvarsförsäkringen täcker ersättningen, så att rörmokaren inte själv behöver betala. Alla VVS-bolag anslutna till Done har giltig ansvarsförsäkring, vilket innebär att du som anlitar rörläggare via Done kan känna dig trygg i att du är skyddad om något oväntat skulle ske.

Säker Vatten - trygghet när du anlitar auktoriserad VVS montör

Säker Vatteninstallation är ett regelverk som sammanställer branschregler en auktoriserad rörmokare måste förhålla sig till. Säker Vatten togs fram för att minska risken för de konsekvenser felaktigt rörarbete kan leda till. Du bör alltid kräva ett kontrollintyg från VVS-bolaget efter ett rörarbete. Endast en certifierad rörläggare kan lämna över ett Säker Vatten-intyg. Intyget är en trygghet för dig som beställare av en certifierad VVS montör. Alla rörläggare anslutna till Done är certifierade av Säker Vatten. Läs mer om Säker Vatten här >

Alla Dones rörläggare innehar en Säker Vatten Licens - en trygghet för dig som vill hitta en VVS arbetare!

Vi har koll på Råd & röns svarta lista över rörläggare

Råd & rön drivs av intresseorganisationen Sveriges Konsumenter och undersöker varor och tjänster. På deras svarta lista listas tjänstebolag som inte följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. För oss är det en självklarhet att en auktoriserad VVS montör vi samarbetar med inte finns med på Råd & Röns svarta lista.

Vikten av tydlig och effektiv kommunikation vid VVS-arbeten

Hantverksbranschen är känd som en av de mest klagade på. En stor andel av dessa klagomål handlar om just otydlig kommunikation och oklara, förvirrande köpprocesser. Det vill vi på Done ändra på. Därför säkerställer vi att de rörläggare vi tar in i vårt nätverk är såväl tydliga som effektiva i sitt sätt att kommunicera. Både vad gäller arbetsgång och pris.

God ekonomi - ett kvalitetstecken hos VVS-bolag

Vi har sett ett tydligt samband mellan en välskött företagsekonomi och tydlig, effektiv kommunikation samt hög kvalitet i arbete hos hantverksbolag. Att säkerställa företagets hälsa är därmed en viktig del av den kvalitetskontroll vi gör på alla VVS-bolag vi tar in i vårt nätverk.

Vi kontrollerar att rörmokaren har ett bolag registrerat för moms och F-skatt samt säkerställer avsaknad av betalningsanmärkningar. 

Endast rörläggare med bra omdömen

Under vår kvalitetskontroll scannar vi internet efter kundreferenser för att säkerställa att tidigare kunder är nöjda med rörmokaren på det VVS bolag vi kontrollerar. Vi för också en dialog med minst två tidigare kunder till bolaget kring kommunikation och kvalitet för att fånga upp eventuella varningstecken.

Få offert från certifierad rörmokare

Hitta rörmokare via Done - så fungerar det

Done - Siffran 1

Boka rörmokare

Ladda ner Done via Appstore/Google Play eller boka en rörmokare genom att beskriva ditt projekt i vårt offertformulär. Du blir sedan matchad med en av våra rörmokare som kontaktar dig för vidare kommunikation.

Done - Siffran 2

Ta emot & godkänn offert

När du och din rörmokare har gått igenom ditt projekt kommer du att ta emot offert med prisspecifikation. Det är alltid helt kostnadsfritt med rådgivning, samtal och offert. För större projekt finns även gratis videosamtal.

Done - Siffran 3

Projektstart

Godkänn offerten i appen och planera in projektstart med rörmokaren i chatten. Smidigare blir det inte att boka rörmokare!

Videosamtal med VVSare från Done

Vilka arbeten utför en rörläggare?

Auktoriserad rörmokare, VVS montör eller rörläggare. Kärt barn har många namn, men i grund och botten gör de alla samma sak - arbetar med värme, vatten och sanitet. I praktiken innebär det att en rörläggare hanterar allt från enklare reparationer av exempelvis blandare, diskmaskiner och vattenbaserade element till rörläggning och grundliga installationer. Exempel på saker i ditt hem som du kan tänkas behöva eller vilja anlita en rörläggare för är underhåll av ditt värmesystem, byta blandare eller installation av diskmaskin.

Enkelt sagt så kräver installationer eller reparationer av saker i ditt hem som har med värme, vatten eller avlopp att göra att du anlitar en VVS montör.

Rotavdrag rörmokare - Ja, ROT gäller för VVS

Visste du att de flesta arbeten du anlitar en rörläggare för ger rätt till ROT-avdrag? Du som är behörig för ROT kan dra av 30% av arbetskostnaden (upp till 50 000 kr per person och år) på offerten från din rörmokare. För att ha rätt till ROT-avdrag när du anlitar en auktoriserad VVS montör  måste du bland annat äga bostaden där rörarbetet ska utföras.
Du kan läsa mer om villkor för ROT-avdraget här >

Få offert från certifierad rörmokare
Done tipsar!

Vad kostar det att anlita en rörmokare?

Har du kanske sökt på “rörmokare kostnad” utan att få några vettiga svar? Det beror förmodligen på att det kan vara svårt att estimera pris för hantverkstjänster, inte minst vid VVS-arbeten.

Fast pris på populära vvs-tjänster

Vi har även ihop med våra anslutna rörläggare arbetat fram fast pris på enklare VVS-tjänster som byte av blandare och installation av tvättmaskin, så att du för dessa tjänster inte ska behöva fundera över om det pris du fått på din offert är rättvist eller inte. Har du tidigare haft svårt att hitta “pris rörmokare”? Med Dones fasta priser är det lika lätt att klicka hem en rörläggare, som att beställa en kasse mat till dörren. Ladda ner Done-appen för att visa och boka VVS-tjänster till fastpris.

Boka videosamtal för prisförslagBoka videosamtal för prisförslagVisa fastpriser
Tvattstall och blandare i vitt helkaklat badrum
Duschblandare mot hektagonkakel

Vad kostar det då att anlita rörmokare?

Vad det kostar att anlita en rörmokare beror mycket på arbetets omfattning, men kan även påverkas av en mängd andra faktorer. I vår artikel Prisguide: Rörmokare kollar vi närmare på vad som påverkar priset, för- och nackdelar med fast versus rörlig räkning samt tittar på de olika posterna på en offert.

Boka videosamtal med rörläggareBoka videosamtal med rörläggareVisa fastpriser

Pris rörmokare - offert på timpris eller fastpris?

För enklare VVS och rörarbeten kan du via Done boka en rörläggare till fast pris. Nedan kan du se alla VVS-arbeten som våra certifierade rörläggare erbjuder till fastpris. Hittar du inte det du letar efter? Boka ett videosamtal för kostnadsfri offert.

Starta ett projekt.
Kom igång direkt i appen
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play