Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker i Årsta

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker i Årsta registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Videosamtal med elektriker i Årsta för offert
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker i Årsta

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Elektriker i Årsta - proffs på elarbeten i lägenhet

Den växande stadsdelen Årsta är populär bland unga som köpt sin första lägenhet och nyblivna barnfamiljer som bytt stadsliv mot en mer naturnära vardag. Att äga en bostad innebär ett stort ansvar, kanske framförallt när det kommer till elen i bostaden. Av säkerhetsskäl är lagstiftningen kring elinstallationer väldigt sträng, vilket inte är så konstigt eftersom felkopplade elinstallationer om du har riktig otur kan leda till brand. Felaktiga elinstallationer är faktiskt en av de vanligaste anledningarna till bostadsbränder.

Våra elektriker i Årsta är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och behöriga att ta hand om alla slags elinstallationer i bostäder. Oavsett om du ska renovera badrummet och vill installera golvvärme, dimmers och nya vägguttag eller om du bara vill ha hjälp att koppla in ny induktionshäll i köket hjälper våra elektriker i Årsta dig gärna. Inga projekt är för stora eller för små - trygga elinstallationer är för alla!

Elektriker i Årsta utför elinstallation

Rätt behörighet viktigt när du anlitar elektriker i Årsta - men det är inte allt.

Behörighet och auktorisation

Det finns många elektriker i Stockholm, vilket gör att det lätt känns som en svår utmaning att hitta rätt. När du anlitar en elektriker är det väldigt viktigt att elektrikern faktiskt är behörig att utföra arbetet. Olika elinstallationer kräver olika slags behörighet. När du anlitar en av våra elektriker i Årsta ser vi till att elektrikern har behörighet för arbetet du vill få utfört. Det är Elsäkerhetsverket som avgör vilka elinstallatörer som har kunskap nog för att klassas som auktoriserade.

Ansvarsförsäkring

Det är också väldigt viktigt att elektrikern du anlitar har ansvarsförsäkring. Om olyckan skulle vara framme är både elektrikern och du skyddad av försäkringen. Vilket självklart får dig att känna dig tryggare i ditt val av elektriker.

Dones kvalitetskontrollerade elektriker i Årsta

Att anlita en elektriker i Årsta ska kännas tryggt för dig som kund. Därför gör vi en noggrann kvalitetskontroll bestående av hela nio (!) steg innan vi aktiverar en ny elfirma i vårt nätverk. Under kvalitetskontrollen checkar vi självklart av behörighet och att elektrikern har en giltig ansvarsförsäkring på plats. Men vi nöjer oss inte där. Vi säkerställer också god företagsamhet genom att checka F-skatt, momsregistrering och kreditvärdighet. Det för vi sett ett tydligt samband mellan god företgsamhet och god kundkommunikation. Dessutom intervjuar vi tidigare kunder till elfirman för att få inblick i deras upplevelse. Det för att vi ska kunna erbjuda Årstas bästa elektriker!

Självklart är det inte bara våra elektriker i Årsta som vi säkerställer kvalitet hos. Nej, alla våra anslutna elfirmor, såväl våra elektriker i Tumba som våra elektriker i Skarpnäck och andra delar i Stockholm och landet i stort genomgår alla vår kvalitetskontroll. Det ska vara trygg att anlita elektriker, oavsett var du bort.

Rotavdrag & grön teknik - självklart sköter våra elektriker i Årsta administrationen

Visste du att du när du anlitar en elektriker i Årsta kan dra av så mycket som 30% av arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget. Men kom ihåg att det inte gäller materialkostnaden utan endast arbetstimmarna som krävs för att elektrikern ska utföra arbetet.

Hur ansöker du då om ROT-avdraget? Våra kunniga elektriker i Årsta sköter all administration. Det enda du behöver göra är att säkerställa att du är behörig för rot samt att du har tillräckligt högt saldo kvar för året. Det gör du enkelt med rotkalkylatorn i Done-appen.

Vad kostar en av våra behöriga elektriker i Årsta?

550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.

Generellt kan priset när du anlitar elektriker variera beroende på område och arbetet som ska utföras. inte hos Done. Som en del i arbetat mot att säkerställa marknadsmässiga priser hos våra anslutna elektriker i Årsta och resten av Stockholm och Sverige i stort, har vi satt ett fast timpris på 550 kr i timmen efter ROT. Det betyder att du får samma timpris oavsett vilken elektriker vi kopplar ihop dig med. På så sätt slipper du fundera kring om timpriset varit annorlunda om du kopplats ihop med en annan elektriker och vet med säkerhet att du får ett marknadsmässigt timpris på din offert. Mer om timpris när du anlitar elektriker här!


Done ansluten elektriker

FAQWhat’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.