Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker i Bromma

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker i Bromma registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Offertsamtal med elektriker i Bromma i Done-appen.
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker i Bromma

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Din elektriker i Bromma

Du som villaägare vet redan med dig att det behövs en elektriker ibland. Oavsett om läget är akut eller planerat måste vissa saker utföras av en behörig elektriker enligt lag. Hos Done kan du boka en behörig elektriker för stora och små elprojekt för såväl villa och lägenhet som för butiken, kontoret eller restaurangen.

När behöver du anlita en elektriker i Bromma?

Det finns ett fåtal elinstallationer du får göra själv, men för säkerhetens skull är det alltid bäst att anlita ett proffs. El är trots allt farligt att hantera om du inte riktigt vet vad du pysslar med. Som tur är kan du via Done anlita bra elektriker i Bromma som har stenkoll på sin sak - så att du kan känna dig trygg med att din installation blir utförd enligt konstens alla regler!

Elektriker Bromma - jourhavande elektriker när läget är akut

Står du utan el hemma och kan inte lista ut varför? Då vill du såklart få tag på en bra elektriker i Bromma, och det snabbt. När det kommer till att anlita jourhavande elektriker, får du räkna med ett högre timpris än för vid planerade arbeten. Mer om vad det kostar att anlita elektriker för jourarbete längre ner.

Elfirma i Bromma vid planerade arbeten - 550 kr/timmen efter ROT

Vi planerade arbeten, vill du känna dig trygg med att den elektriker du anlitar har rätt behörighet för arbetet. På Done gör vi en noggrann kvalitetskontroll, och säkerställer att alla våra anslutna elektriker i Bromma har rätt behörighet - oavsett om du vill ha hjälp vid ett större projekt eller en mindre elinstallation.

Done-ansluten elektriker i Bromma installera taklampa

Elarbeten rekommenderade av elektriker i Bromma

Vad prioriterar elektriker själva? Något som verkligen rekommenderas av behöriga elektriker i Bromma är att se över elcentralen i hemmet. Om fastigheten är av det äldre slaget finns nämligen stor risk att elcentralen är gammal och därmed inte speciellt säker längre. Det kan därför vara smart att faktiskt byta ut hela elcentralen. Genom att ta hjälp av ett behörigt proffs för en elbesiktning, kan du känna dig trygg med att du får koll på att elen hemma är säker. Läs mer om vad en elbesiktning är här!

Installera solpaneler på taket

Solpaneler är ett miljövänligt val för att utvinna energi, och har kommit att bli allt mer populärt bland villaägare i Bromma. Faktumet att priserna har gått ner något enormt de senaste åren hjälper till. Vill du installera solpaneler på ditt tak? Ta hjälp av en duktig elektriker i Bromma via Done.

Installera laddstolpe i Bromma

I takt med att elbilar blir mer populära märker vi även av att elektriker anlitas till att installera laddstolpar i allt fler fastigheter. Att installera laddstolpar är faktiskt ett favoritjobb hos många elektriker i Stockholm, likaså. Bromma. Hos Done kan du smidigt boka ett videosamtal för offert.

Anlita behörig elektriker i Bromma

Du som aldrig anlitat en elfirma tidigare kan känna dig lite orolig över att välja rätt firma för jobbet. Vi tycker att det är en självklarhet du ska känna dig trygg när du anlitar en elektriker i Bromma, därför lägger vid stor vikt vid att kvalitetskontrollera alla elfirmor i Bromma vi tar in i vårt nätverk. Vi har gjort grovjobbet vad gäller att kolla upp försäkring, behörighet och referenser från tidigare kunder - så att du ska kunna slappna av och fokusera på det du tycker är roligt istället.

Vikten av rätt behörighet när du anlitar en elfirma i Bromma

Att den elektriker du anlitar har rätt behörighet för jobbet som ska utföras, är oerhört viktigt. Det är Elsäkerhetsverket som delar ut auktorisationer till elföretag som uppfyller de krav som finns för de olika behörighetsnivåerna. På Done gör vi en gedigen kontroll av vilken behörighet elektrikern har, för att sedan kunna matcha dig med rätt firma utifrån vilket jobb du önskar hjälp med.

Vad kostar det att anlita en elektriker i Bromma?

Elektriker Bromma - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Det finns såklart många faktorer som kan påverka den slutliga kostnaden för din elinstallation. Om det är en nyinstallation eller ett byte av en elprodukt som ska göras, åldern på ditt elsystem och vilket material som krävs är några av de aspekter som spelar in när du anlitar en elfirma i Bromma.

För att säkerställa att du alltid får ett marknadsmässigt pris när du bokar en elektriker i Bromma via Done utgår vi från en fast timkostnad om 550 kr/timmen efter ROT, med en minimidebitering på 1800 kr efter ROT.

Använd rotavdraget när du anlitar elektriker i Bromma

Vet du om att du kan utnyttja rotavdraget när du anlitar en elektriker i Bromma? På så sätt kan du hålla kostnaden nere och inte ruinera dig för att uppdatera elinstallationer i hemmet. Dessutom kan du utnyttja det så kallade gröna rotavdraget när du installerar solpaneler på taket eller en laddstolpe på garageuppfarten.

Done ansluten elektriker

FAQ

Vilka elinstallationer får jag utföra själv?

Det är inte speciellt mycket du får göra själv gällande elinstallationer i hemmet. Och om du inte vet vad du pysslar med är det alltid bättre att anlita en behörig elektriker i Bromma. Med Elsäkerhetsverkets tjänst Koppla Säkert, som vi på Done är stolt samarbetspartner till, kan du kolla exakt vad som gäller för den installation du planerar.

Hur ansöker jag om rotavdraget efter en elinstalaltion?

Elektrikern ansöker om rotavdraget åt dig. Så länge du är behörig för rot och har tillräckligt mycket kvar på ditt rotsaldo, betalar du priset för installation efter rot. I Done-appen kan du smidigt se ditt rotsaldo genom att verifiera dig med BankID.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.