Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker på Ekerö

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker på Ekerö registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Videosamtal med elektriker på Ekerö för offert
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker på Ekerö

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Elektriker på Ekerö - kvalitetskontrollerade proffs samlade i en app

Du som äger din bostad, oavsett om det är en bostadsrätt, villa eller radhus, vet säkerligen att det med bostadsägande kommer stort ansvar. Inte minst när det kommer till elsäkerheten hemma. När det kommer till nya elinstallationer, reparationer av felande elinstallationer, infräsning av el, eller ja vad som helst som rör elarbete, så är det oerhört viktigt att saker och ting går rätt till. 

Våra elektriker på Ekerö har alla genomgått vår noggranna kvalitetskontroll i vilken vi säkerställer att alla våra anslutna elfirmor i Stockholm, och i alla övriga städer vi är aktiva i, är auktoriserade och sätter dig som kund i första rummet . Allt för att du ska få en så smidig och trygg upplevelse som möjligt när du anlitar elektriker via oss.

Elektriker på Ekerö som kan allt inom el

Våra anslutna elektriker på Ekerö är proffs på allt inom el. De kan hjälpa dig med allt från enklare elinstallationer som att byta ut vägguttag eller installera dimmers till mer komplicerade arbeten som att byta ut elsystemet vid renovering. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du känna dig trygg i vetskapen om att det är ett kunnigt proffs som kommer hem till dig när du anlitar en elektriker på Ekerö via Done.

Populära elinstallationer på Ekerö

Vilka elinstallationer trendar på Ekerö? Vi listar några av de vanligaste jobben för våra elektriker:

  • Installation av laddbox
  • Smarta hem-lösningar
  • Byta ut vägguttag i hela lägenhet
  • Byta till dimmers i vardagsrummet
  • Elbesiktning vid husköp
Done-ansluten elektriker på Ekerö

Vikten av säkerhet när du anlitar elektriker på Ekerö

Elsäkerhetsverket är myndigheten som beslutar om behörighet för elektriker i Sverige. Du kan läsa mer om Elsäkerhetsverkets föreskrifter i deras författningssamling ELSÄK-FS. En elektriker kan efter att ha genomfört sin utbildning med godkänt slutprov, ansöka om auktorisation hos Elsäkerhetsverket. Olika auktorisationsnivåer tillåter olika komplicerade elarbeten. 

Hos Done är alla anslutna elektriker auktoriserade av Elsäkerhetsverket - en självklarhet tycker vi eftersom felaktiga elinstallationer kan få förödande konsekvenser. 

Vi gör också en noggrann kvalitetskontroll där vi säkerställer att alla våra anslutna elektriker har en giltig ansvarsförsäkring som innebär en stor trygghet för såväl dig som elektrikern om en oväntad olycka skulle ske. Dessutom talar vi med tidigare kunder kring deras upplevelse av elfirman för att säkerställa att de levererar kvalitet i såväl sitt arbete som i sin kundkommunikation. Det och mycket mer gör vi i vår kvalitetskontroll för att du ska känna dig trygg i att du får en smidig upplevelse när du anlitar en elektriker på Ekerö via Done.

ROT och grön teknik - det gäller när du anlitar elektriker på Ekerö

När du anlitar en elektriker på Ekerö har du möjlighet att använda dig av rotavdraget. Rotavdraget täcker 30 procent av arbetskostnaden. Det finns ett par villkor du behöver uppfylla för att ha rätt till rotavdrag, mer om det i vår rotguide.

Det gröna avdraget som Sveriges regering införde i år, 2021 gäller för så kallade klimatsmarta investeringar. Det gäller exempelvis installation av laddstolpe och solpaneler. Hur stort avdraget för grön teknik är varierar mellan olika installationer. Här hittar du allt du behöver veta om skatteavdraget för grön teknik.

Vad kostar det att anlita en elektriker på Ekerö?

Elektriker på Ekerö - 550 kr i timmen efter ROT

Oavsett vad du vill ha hjälp med, och oavsett var på Ekerö du bor, bokar du via Done en elektriker till 550 kr i timmen efter ROT. Det för att du ska känna dig trygg i att du får ett marknadsmässigt pris. Mer om vad det kostar att anlita elektriker hittar du här i vår prisguide!

Done ansluten elektriker

FAQ

Vad täcker elektrikerns ansvarsförsäkring?

Ansvarsförsäkringen täcker upp för den ekonomiska ersättning du har rätt till om du eller din bostad skulle bli skadad av det arbete elektrikern utför. Den fungerar på så sätt som en stor trygghet för dig, men också för elektrikern som inte behöver betala ersättningen från företagets egen kassa och riskera ekonomisk kris. 

Även om vi på Done såklart tror och hoppas att ditt elarbete flyter på som det ska när du anlitar en elektriker på Ekerö via oss, så ser vi det som en självklarhet att våra elfirmor ska ha en giltig ansvarsförsäkring på plats. Ett misstag kan ske - och då är det viktigt att ha denna på plats!

Vad innebär det att elektrikern du anställer är behörig?

Att en elektriker är behörig innebär att elfirman finns registrerad hos Elsäkerhetsverket. Det innebär att det måste finnas en auktoriserad elektriker i bolaget och ett egenkontrollprogram på plats som kontrollerar att övriga elektriker utför arbetet korrekt. 

På Done är alla elektriker behöriga - det är något vi aldrig kommer att tumma på!

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.