Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker i Haninge

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker i Haninge registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Videosamtal med elektriker i Haninge
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker i Haninge

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Elektriker i Haninge behöver kunskap kring elarbeten i villa, radhus & lägenhet

Haninge är en del av Handen strax söder om Stockholm stad. Du som är bosatt i Haninge vet säkert med dig att du här hittar såväl villaområden och radhuslängor som lägenhetshus med både hyresrätt och bostadsrätter. Detta ställer krav på en bred kunskap hos elektriker i Haninge, för att kunna täcka upp det varierande behovet av uppdrag.

Dones elektriker i Haninge

Du som äger din bostad vet säkerligen med dig att det innebär mycket arbete. Vitvaror behöver repareras och installeras, belysning monteras och nya vägguttag placeras allt eftersom du växer in i vardagen hemma. Dones elektriker i Haninge besitter bred kunskap inom el och hjälper dig som Haningebo med alla typer av elarbeten och installation - stort som smått. Självklart är de alla auktoriserade av Elsäkerhetsverket och har den behörighet som krävs för att få utföra elarbeten i bostäder.

Populära elarbeten i Haninge

Våra elektriker i Haninge stöter på de flesta typer av elinstallationer i vardagen men några av de populäraste är:

I lägenhet:

  • Byta till designade vägguttag
  • Installation av dimmers

I villa & radhus:

  • Installation av vägguttag utomhus
  • Installation av belysning utomhus
  • Installation av laddbox på uppfart
Done-ansluten elektriker i Haninge utför elinstallation

Haninge elektriker med fokus på säkra elinstallationer

Det är få hantverkstjänster som ställer så pass höga krav på säkerhet som elinstallationer gör. Felaktiga elinstallationer står för en stor andel av bostadsbränder, därmed är det oerhört viktigt att du är noga med att den elektriker du anlitar för elinstallationer i ditt hem har den kunskap och behörighet som krävs för att kunna genomföra säkra korrekta elinstallationer. 

När du anlitar en elektriker via Done slipper du fundera över auktorisationer och försäkringar, alla våra anslutna elektriker i Haninge har genomgått vår noggranna kvalitetskontroll med hela 9 steg där vi bland annat checkar av:

Allt för att du ska kunna känna dig trygg i att du får en korrekt utförd installation utfört av ett riktigt proffs när du anlitar elektriker i Haninge via Done.

Självklart är det inte bara i Haninge vi värdesätter trygga och säkra elinstallationer. Vi har elektriker i Uppsala, Malmö, Göteborg, Örebro, Umeå och Uppsala - och de alla har genomgått vår noggranna kvalitetskontroll. Allt för att det ska vara tryggt för dig att anlita elektriker via Done!

Skattereducering vid elarbete & gröna installationer

Visste du att du när du anlitar en elektriker i Haninge för elinstallationer i en bostad du äger kan utnyttja rotavdraget? En skattereduktion som ger dig möjlighet att dra av 30% av arbetskostnaden för ditt projekt, upp till 50 000 kr per år. Mer om hur rotavdraget fungerar här.

Men rotavdraget är inte den enda skattereduktion som finns tillgänglig för elinstallationer. Du som anlitar en elektriker i Haninge för att utföra installationer som klassas som klimatpositiva kan utnyttja det gröna rotavdraget. Storleken av det gröna rotavdraget varierar beroende av typ av installation och går att utnyttja vid exempelvis installation av laddstolpe eller solpaneler. Blir du den som leder grannarna i Haninge mot en mer klimatpositiv livsstil?

Vad kostar det att anlita en elektriker i Haninge?

550 kr i timmen efter ROT

Generellt sett är en elektriker i Stockholm dyrare än i många mindre städer. Hos Done behöver du dock inte fundera över det - du bokar elektriker till samma timpris oavsett var i landet, och var i Stockholm, du bor. Oavsett typ av installation bokar du alltid en elektriker i Haninge till 550 kr i timmen efter ROT via Done.

Vill du grotta ner dig ytterligare i vad det kostar att anlita en elektriker? Checka in vår artikel Prisguide: Elektriker.

Done ansluten elektriker
Dones elektriker i Haninge utför också arbeten åt företagskunder.

Företagare eller BRF i Haninge i behov av elektriker?

Som tidigare nämnt har våra elektriker i Haninge bred erfarenhet och kunskap inom elinstallationer. Det betyder också att vi inte endast erbjuder elinstallationer till privatpersoner. Även du som företagare eller styrelsemedlem i Bostadsrättsförening kan boka en elektriker i Haninge via Done.

Vi erbjuder både punktinsatser och abonnemangstjänster. Hör av dig så hittar vi ett upplägg som passar just dig och din organisation.

Du når oss på kontakt@doneservices.se eller bokar direkt via knappen nedan.

FAQ

Vad behöver jag tänka på när jag anlitar elektriker i Haninge?

Det absolut viktigaste är att du är säker på att den elektriker du anlitar har den auktorisationstyp som krävs för att utföra elarbeten i ditt hem, samt att installatören har en giltig ansvarsförsäkring. Det är också bra att du kikar efter omdömen och recensioner för att säkerställa att tidigare kunder till elfirman har haft en bra upplevelse. 

När du bokar via Done slipper du tänka på detta och mycket mer - vi har nämligen gjort grovjobbet åt dig. Genom vår 9-stegs kontroll checkar vi av de tre punkterna ovan och mycket mer för att du inte ska behöva tänka på annat än din installation.

Kan jag se omdömen från tidigare kunder i Done-appen?

Självklart - så fort du kopplats ihop med en elektriker blir dennes profil tillgänglig för dig. Här ser du ansvarsförsäkring, auktorisation och såklart också recensioner från kunder som anlitat elfirman via Done tidigare.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.