Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker i Järfälla

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker i Järfälla registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Videosamtal med elektriker i Järfälla
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker i Järfälla

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Elektriker i Järfälla med bred kunskap

Järfälla har något för alla. Vacker natur, centrum med höga hus och mycket historia. De många bostadsområdena är olika i karaktär, och här finns såväl lägenhetslängor som gator med småhus och villor.

Den breda variationen i bostadstyper ställer krav på elektriker i Järfälla att kunna hantera många olika typer av eluppdrag. Därför har vi sett till att alla våra anslutna elfirmor i området har bred kunskap och klarar av alla typer av elinstallationer.

Behöver du fräsa in el, installera lampor eller fixa en handdukstork? Våra duktiga elektriker i Järfälla kan allt om att installera elprodukter, dra kablar och självklart om att elsäkra ditt hem. Med hjälp av vår app är det nu smidigare än någonsin att anlita en elektriker i Järfälla till ditt projekt. Du kan dessutom känna dig trygg med vetskapen om att alla elektriker i vårt nätverk är ansvarsförsäkrade, auktoriserade och noggrant kvalitetskontrollerade!

Vad kan en elektriker hjälpa dig med?

En duktig elektriker i Stockholm och Järfälla kan hjälpa dig med allt som rör elektriciteten i ditt hem, och det är just duktiga elektriker vi har samlat hos oss. Oavsett om du behöver installera eller reparera något så kan våra elektriker i Järfälla fixa det!

Fräsa in el och dra kablar

Att ha ett sladdfritt hem är ett drömscenario, vilket våra elektriker i Järfälla gärna hjälper dig att fixa genom att fräsa in el i väggen! De kan också hjälpa dig med att endast dra kablarna. Det är speciellt populärt bland nya husägare och för dig som vill renovera huset och börja om på nytt.

Badrummet

I och med rotavdraget är det allt vanligare att renovera badrummet. Det blir avsevärt mycket billigare. Då är det vanligt att vilja installera elskåp, handdukstork eller golvvärme i badrummet, vilket någon av våra elektriker i Järfälla gärna hjälper dig med! Boka direkt här på hemsidan eller i vår app. Efter ett smidigt videosamtal skickar din elektriker en offert till dig via vår app.

Belysning

Våra elektriker i Järfälla kan hjälpa dig med allt som rör belysningen i din bostad. De installerar ofta spotlights, taklampor och strömbrytare. Det är inte konstigt att belysningen är viktigt för svenska folket då stora delar av året är mörkt.

Smart och miljövänlig elektricitet

I strävan efter en hållbar framtid blir det allt vanligare att anlita elektriker i Järfälla för att installera bland annat solceller och laddstation i garaget till elbilen. Det är både miljövänligt och sparar på ekonomin i det långa loppet. När du väljer att installera miljövänlig teknik kan du dessutom få en skattereducering på 50% av arbetskostnaden och materialkostnaden – det så kallade rotavdraget för grön teknik.

Done-ansluten elektriker i Järfälla

Att tänka på när du anlitar en elektriker

Det finns vissa saker du bör se över extra noga innan du anlitar en Järfälla elektriker.

Rätt behörighet

Säkerheten är viktig för både dig och elektrikern, felaktigt elarbete kan trots allt innebära livsfara. Därför bör du alltid välja en elektriker i Järfälla med rätt behörighet för uppdraget. I vår kvalitetskontroll säkerställer vi att alla våra anslutna elektriker i Järfälla är auktoriserade av Elsäkerhetsverket.

Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring ger dig och elektrikern en trygghet. Även den bästa elektrikern kan göra ett misstag. Blir det något fel eller att någon skada i huset uppstår under arbetets gång, täcker ansvarsförsäkringen den ersättning du har rätt till, vilket är fördelaktigt för båda parter. På Done hittar du endast elektriker med ansvarsförsäkring – för att du tryggt och smidigt ska kunna anlita en elektriker i Järfälla.

Kvalitetskontrollerade elektriker i Järfälla

Alla elektriker i Järfälla anslutna till Done har genomgått vår noggranna kvalitetskontroll där vi utöver att checka av auktorisation hos Elsäkerhetsverket och giltig ansvarsförsäkring tar kollar av F-skatt, momsregistrering och kreditvärdighet. Dessutom tar vi kontakt med tidigare kunder till elfirman för att lyssna till deras upplevelse för att skapa oss en bild av elektrikern in action - allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du väljer att anlita elektriker via Done. 


ROT avdrag vid elarbete

Rotavdrag är en skattereduktion du som privatperson och ägare till ett hus eller en bostadsrätt du kan utnyttja när du anlita elektriker eller andra hantverkare. Du får då 30% avdrag på kostnaden för arbetet som utförs. Materialkostnad ingår alltså inte. Du får rotavdrag upp till max 50,000 kr per år, så länge du har betalat tillräckligt mycket med skatt under året. Med Dones rotkalkylator som du hittar i vår app kan du enkelt se efter hur mycket avdrag du har rätt till och hur mycket du har kvar.

Du kan även få rotavdrag på grön teknik, vilket infördes år 2021. Även här har du rätt till max 50,000 kr avdrag per år,  men hur stor procent och vare sig du får göra avdrag på endast arbetskostnad eller om även material räknas in varierar mellan olika typer av installationer. Läs mer om avdraget för grön teknik här!

Vad kostar det att anlita en bra elektriker i Järfälla?

Elektriker i Järfälla - 550 kr i timmen efter ROT

Generellt sett varierar priserna för en duktig elektriker runtom i landet, men även runtom i Stockholm. Det kan bero av vilken auktorisationsnivå elektrikern har, om ditt arbete kräver någon spetskompetens eller rent krasst att olika elfirmor tar olika timpeng. För oss på Done är det viktigt att alla våra anslutna elektriker i Järfälla, och i resten av landet, erbjuder dig som kund ett marknadsmässigt pris. Som en del i det arbetet har vi satt ett fast timpris som alla våra anslutna elektriker efterföljer. Det betyder i praktiken att du får samma timpris på din offert, oavsett vilken elektriker i Järfälla du matchas med hos oss. Smart, ellerhur?

Done ansluten elektriker

FAQ

Kan jag utnyttja både det vanliga rotavdraget och rotavdraget för grön teknik vid samma installation?

Nej, det går tyvärr inte. Men du kan använda båda avdragen under ett och samma år för arbeten i samma bostad utan problem.

Måste jag boka via appen?

Nej, du kan även skapa din offertförfrågan här på hemsidan. Du behöver dock ladda ner appen därefter, det är genom appen elektrikern tar kontakt med dig.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.