Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker Hägersten, 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
ladda ner done i appstore
ladda ner done i google play
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Snabb hjälp från duktig elektriker i Hägersten

Elinstallationer i Hägersten

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker i Hägersten

the easy way.
offertsamtal via video med elektriker i Hägersten

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elinstallatör när det passar dig.

Snabb offert från elektriker i Hägersten

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker i Hägersten att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag.

Hitta elfirma i Hägersten via Done

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker i Hägersten kan väcka många frågor. Vi håller din hand hela vägen.

Få prisförslagFå prisförslag

Din elektriker i Hägersten

Våra duktiga elektriker i Hägersten är vana vid att hantera el i både gamla och nybyggda fastigheter. Deras uppdrag kan variera från att utföra nyinstallation i nybyggnation till helrenovering av elen i äldre fastigheter. Dessutom består vanliga arbetsuppgifter av att enklare servicejobb som till exempel byta ut proppskåp och installera ny belysning som spotlight i taket för att bara nämna några. Oavsett vad du behöver hjälp med - stort som smått - är våra elektriker i Hägersten redo att hjälpa dig.

Få prisförslag

Elektriker Hägersten - 550 kr i timmen efter ROT

För en kunnig elektriker i Stockholm är de flesta elinstallationer en piece of cake. Oavsett om det gäller byte av vägguttag, fräsa in el eller ett byte av elsystem.

Oavsett vad du behöver hjälp med kostar en elektriker i Hägersten via Done 550 kr i timmen efter ROT. Det spelar alltså ingen roll hur komplicerat ditt projekt är - det fasta timpriset gäller oavsett projekt. Boka ett videosamtal (som i snitt går på 7 snabba minuter!) och få kort därefter ett prisförslag - direkt i Done-appen.

Elektriker i Hägersten för service, installation & renovering

Våra erfarna elektriker i Hägersten hanterar alla typer av elinstallationer. Nedan har vi listat några av de populäraste tjänsterna i Hägersten:

• Byte eller nyinstallation av eluttag
• Byte från ojordade till jordade vägguttag
• Montera spotlights i takInstallation för smarta hem
• Byte av strömbrytareInstallera golvvärme
• Byta elcentralInstallera jordfelsbrytare
• Byte av spis i köket till induktionshäll

Få prisförslag

Säkerhet, ansvarsförsäkring och behörighet - en självklarhet för våra elektriker i Hägersten.

När du anlitar en elektriker i Hägersten, ja egentligen oavsett var du bor, är det oerhört viktigt att elektrikern du tar hjälp av har rätt behöriget för det du vill ha hjälp med - det för elinstallationen ska bli korrekt, säker och trygg för dig, din bostad och dina nära. Skulle en olycka ske i koppling till en elinstallation som utförts av någon utan rätt behörighet finns det en stor risk att du inte får ut några pengar från din hemförsäkring. Att en elektriker har rätt behörighet innebär att de har rätt autkorisationsnivå utfärdad av Elsäkerhetsverket.

Det är också viktigt att elektrikern du anlitar har en giltig ansvarsförsäkring som täcker upp för det ersättning du har rätt till i de fall ditt hem skulle ta skada av en elinstallation.

När du anlitar en elektriker i Hägersten via Done kan du känna dig trygg i att den elektriker du kopplas ihop med klarat vår tuffa kvalitetskontroll. Bland de hela nio steg som ingår i vår kvalitetskontroll, checkar vi bland annat av just behörighet och auktorisation samt kollar att firman har en giltig ansvarsförsäkring. Dessutom gör vi ett djupdyk i tidigare kunders upplevelse av elektrikern genom att lusläsa recensioner och online och telefonintervjuer. Det för att säkerställa att elektrikern levererar den kvalitet vi kräver i såväl elinstallationer som i sin kommunikation med kunder.

Få prisförslag

Elektriker i Hägersten vana vid både privat- & företagskunder.

Elektriker i Hägersten för företagskunder

Våra elektriker i Hägersten jobbar även mot både företag, kontor och bostadsrättsföreningar. Där är det större arbeten ofta som nybyggnation och stora renoveringar som bokas. Eller om nya kontoret ska vara i en äldre byggnad kan det behövas en elrenovering innan företaget kan sätta igång. Dessutom är det vanligt att bostadsrättsföreningar vill ha installerat laddstolpar för elbilar.

Är du styrelsemedlem i en bostadsrättsförening, ägare av en butik eller restaurang eller kanske ansvarig för ett kontor och behöver hjälp med elen i era lokaler? Tveka inte att höra av dig, så matchar vi dig med en elektriker i Hägersten som är rätt för dig och ditt projekt.

Få prisförslagFå prisförslagFå prisförslag

Rotavdrag när du anlitar elektriker i Hägersten

När du anlitar din elektriker Hägersten som är behörig så har du rätt till ROT- avdraget det är en skattereduktion som ger dig 30% i avdrag på hantverkstjänster, däribland elinstallationer. Avdraget gäller på arbetskostnaden. Material och elektrikerns resor ingår inte i avdraget utan där får du stå för kostnaderna själv.

När du får din faktura från din elektriker i Hägersten så är beloppet på de 70% du ska betala själv, resterande belopp får företaget istället ut av skatteverket.

Sedan den 1 januari 2021 finns en typ av skattereduktion som kallas det gröna rotavdraget. Detta innebär att du som installerar klimatpositiva elprodukter som laddstolpe eller solpaneler kan ta del av ett avdrag, som dessutom täcker materialkostnaden. Läs mer om det gröna rotavdraget här.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar det att anlita en elektriker i Hägersten?

Elektriker Hägersten - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

När du ska få en elinstallation utförd av en elektriker i Hägersten, finns det flera olika aspeket som spelar in och påverkar slutpriset. Tidsåtgång är en sak, men även materialkostnaden kan bli avgörande för en del projekt.

När du bokar en elektriker i Hägersten via Done kostar det alltid 550 kr i timmen efter rot, oavsett vilken elektriker du matchas med. Det för att du ska känna dig trygg i att du får ett marknadsmässigt pris.

Kostnad för resa och material tillkommer. Boka ett videosamtalt för att få ett prisförslag för ditt projekt.

Få prisförslag

Timpris för elektriker på Hägersten

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timrpis elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag

FAQ - elinstallationer Hägersten

Kan jag få flera elinstallationer utförda vid samma tillfälle?

Självklart! När du bokar videosamtal för offert, beskriver du vad du vill ha hjälp med. Kommer du på fler grejer du vill passa på att checka av från to do listan efter samtalet når du enkelt din elektriker via appens chatt.

Måste jag vara hemma när installationen ska ske?

Nej, så länge du har möjlighet att lämna nyckeln till din elektriker inför installationen. Vissa föredrar att vara hemma för att kunna visa elektrikern var installationen ska utföras och liknande. Du och din elektriker kommer överens om vad som passar din situation bäst.

Hur betalar jag för installationen?

Din elektriker skickar dig en faktura efter slutfört arbete.

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!