Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker på Kungsholmen, 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
Ladda ner Done via Appstore och boka elektriker i BrommaLadda ner Done via Google Play Store och boka elektriker i Bromma
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Elektriker Kungsholmen offert via videosamtal

Elinstallationer på Kungsholmen

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker på Kungsholmen

the easy way.
Offertsamtal med elektriker på Kungsholmen

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elektriker när det passar dig.

Snabb offert för elinstallation på Kungsholmen

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker på Kungsholmen att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag.

Hitta elfirma Kungsholmen

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker på Kungsholmen kan väcka frågor. Vi håller din hand till klart projekt.

Få prisförslagFå prisförslag

Din elektriker på Kungsholmen

I området Kungsholmen hittar du både äldre fastigheter och modernare nybyggnationer. Våra elektriker på Kungsholmen har hög kompetens vad gäller både äldre och nyare elsystem. Bor du i en äldre fastigheter kanske du är i behov av att byta ut ditt elsystem till en modernare variant för att dina nya elprodukter ska fungera? Har du flyttat in i en nybyggnation kanske du istället är i behov av att byta ut dina strömbrytare mot dimmers? Oavsett elinstallation, är våra elektriker på Kungsholmen redo att hjälpa dig - inget projekt är för litet eller för stort!

När behöver du anlita en elektriker på Kungsholmen?

De allra flesta elinstallationer kräver att du anlitar en behörig elektriker. Det är inte så konstigt egentligen, felaktiga elinstallation kan ha förödande konsekvenser. Det är bland annat en av de vanligaste orsakerna till att bostadsbränder uppstår. De elinstallationer du får utföra på egen hand, får endast utföras om du har tillräckligt hög kunskap för att kunna genomföra installation och därefter kontrollera den på korrekt sätt. Vill du veta om den installation du ska genomföra är tillåten att utföra på egen hand? Det gör du enklast med Koppla Säkert, en tjänst framtagen av som vi på Done dessutom är stolta samarbetspartners till.

Få prisförslag

Elektriker på Kungsholmen via Done - alltid 550 kr/timmen efter ROT

Elinstallationer som utförs felaktigt innebär en stor risk vad gäller brand- och personskada. Därför är det oerhört viktigt att du när du anlitar en elektriker på Kungsholmen tar hjälp av ett proffs med rätt behörighet.

På Done gör vi en noggrann kvalitetskontroll av alla elfirmor på Kungsholmen som vi aktiverar i vårt nätverk för att du ska känna dig trygg i att det är ett proffs som kommer hem till dig. Mer om kvalitetskontrollen hittar du i nästa stycke. För att du dessutom ska ha koll på att du får ett marknadsmässigt pris, följer alla våra anslutna elinstallatörer det fasta timpriset 550 kr i timmen efter rot.

Populära tjänster för våra elfirmor på Kungsholmen

Våra elektriker på Kungsholmen utför alla typer av elinstallationer, elbesiktningar och elrenoveringar. Oavsett om det rör sig om att installera en ny taklampa eller dra fram el till ett nytt vägguttag för att kunna installera en tvättmaskin, hjälper våra elektriker dig.

• Byta ut vägguttag
• Installera dimmers
• Installera spotlights
• Installera smarta hem system
• Byta ut strömbrytare
• Installera strömbrytare
• Byta ut elcentral
• Installera induktionshäll

Få prisförslag

Ansvarsförsäkring, behörighet och säkerhet - viktigt när du anlitar elektriker på Kungsholmen.

Rekommenderade elektriker på Kungsholmen

När du anlitar en elektriker i Stockholm, eller ja var som helst egentligen, är det som du säkert förstått vid det här laget väldigt viktigt att den elfirma du anlitar har rätt behörighet. Dessutom ska elfirman ha en giltig ansvarsförsäkring, goda referenser, hög kreditvärdighet, god företagsamhet... Det är mycket som ska sitta på plats. För att du ska slippa lägga tid och energi på att leta och undersöka elfirmor, har vi utvecklat en noggrann kvalitetskontroll där vi säkerställer att alla våra anslutna elektriker har allt detta på plats. Dessutom ringer vi upp och pratar med tidigare kunder till elektrikern för att skapa oss en bild av hur de upplever kvaliteten i elektrikerns arbete, hur väl elektrikern kommunicerat under projektets gång och mycket mer.

Vi värdesätter vår kvalitetskontroll mycket högt eftersom den säkerställer det allra vikitgaste - din trygghet.

Få prisförslagFå prisförslag
Få prisförslag

Kan jag använd rot när jag anlitar elektriker på Kungsholmen?

Absolut, det kan du göra! Rotavdraget gäller, precis som för vid de flesta hantverkstjänster, även vid elinstallationer. Så när du anlitar en elektriker på Kungsholmen kan du utnyttja den skattereduktion som kallas för rotavdrag. Det innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kr per person och år, när tar hjälp av ett proffs med en elinstallation.

Vissa elinstallationer som anses klimatpositiva, som exempelvis installation av laddstolpe eller installation av solpanel, ger möjlighet till det så kallade gröna rotavdraget? Det gröna rotavdraget är likt det "vanliga" rotavdraget en skattereduktion. Skillnaden ligger i hur stor procent du har möjlighet att dra av, och på vilka poster på offerten. Vid exempelvis installation av laddstolpe kan du dra av 50% av både material- och arbetskostnad.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar det att anlita elektriker på Kungsholmen?

Elektriker Kungsholmen - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Det finns mycket som kan påverka slutpriset för en elinstallation, men elektrikerns timpenning är såklart en viktig faktor. För att du ska känna dig trygg i att du får ett marknadsmässigt pris när du anlitar en elektriker på Kungsholmen har vi satt ett fast timpris som alla våra anslutna elektriker följer. Det innebär att du oavsett vilken elektriker du kopplas ihop med betalar 550 kr i timmen efter rot.

Observera att materialkostnad och framkörningsavgift tillkommer, och beror av vilken typ av elinstallation du vill ha utförd.

Få prisförslag

Timpris elektriker på Kungsholmen

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timrpis elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag
Done har elektriker på Kungsholmen för företag

Elektriker på Kungsholmen för BRF & företag

Vill du ha hjälp med enstaka eller löpande elinstallationer i din bostadsrättsförening, restaurang, butik eller företagslokal? We got you covered.

Våra elektriker på Kungsholmen är vana vid att utföra mindre och större projekt åt företagskunder. Vi erbjuder båda sporadiska insatser och löpande abonnemangstjänst, kontakta oss så diskuterar vi fram ett upplägg som passar just er!

Du når oss på kontakt@doneservices.se

Få prisförslag

FAQ - elinstallation Kungsholmen

Får jag utnyttja grönt rot och vanligt rot på samma jobb?

Nej det får du inte göra. Vid ett och samma arbete kan endast använda det klassiska rotavdraget eller det gröna rotavdraget. Du kan såklart använda dem båda under samma år, och i samma bostad, så länge det inte gäller samma projekt.

Måste jag vara på plats när elektrikern kommer?

Det kommer du och elektrikern överens om tillsammans. Vissa föredrar att vara hemma när hantverkaren kommer över, andra vill hellre lämna nyckeln och hitta på något annat under tiden.

Hur bokar jag elektriker på Kungsholmen via Done?

Boka smidigt ett videosamtal här på hemsidan eller i Done-appen och gå igenom ditt projekt med din elektriker. Samtalet går i snitt på 7 snabba minuter! Kort efter samtalet, får du en offert skickad till dig via Done-appen. Kika igenom och godkänn och boka därefter in startdatum med din elektriker. Smidigare blir det inte att boka elektriker på Kungsholmen!

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!