Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker Lidingö, 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
ladda ner done i appstore
ladda ner done i google play
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
snabb hjälp från kunnig elektriker på Lidingö

Elinstallationer i Lidingö

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker på Lidingö

the easy way.
Offertsamtal med elektriker på Lidingö

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elinstallatör när det passar dig.

Snabb offert från elektriker på Lidingö

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.

Done hjälper dig hitta elfirma på Södermalm

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Få prisförslagFå prisförslag

Din elektriker på Lidingö

Vi tycker att det ska vara smidigt att anlita duktiga elektriker i Stockholm, likaså i Lidingö Kommun. Därför har vi noggrant handplockat elektriker på Lidingö som är eller har kvaliteter nog att bli de bästa på ön.

Våra anslutna elektriker har gedigen erfarenhet och kan hjälpa till att utföra kvalitetssäkrade elarbeten åt dig som privatperson och dig som driver företag - från små installationer till stora renoveringsprojekt.

Vi tar säkerhet på största allvar, därför säkerställer vi att alla våra elektriker på Lidingö är behöriga och har en giltig auktorisation från Elsäkerhetsverket. Utöver behörighet checkar vi i vår nogranna kvalitetskontroll av formalia som ansvarsförsäkring, kreditvärdighet och referenser på nätet. Men vi nöjer oss inte där. Vi tar det hela ett steg längre och ringer och pratar med tidigare kunder för att höra mer om deras upplevelse, elföretagets kommunikationsförmåga och hur kvaliteten i slutresultatet upplevts. Allt för att du ska känna dig trygg med att det är ett riktigt proffs som kommer ut till dig för att hjälpa dig med dina elinstallationer, när du bokar en elektriker på Lidingö via Done.

Elektriker på Lidingö - vi hjälper dig med alla typer av elinstallationer

Oavsett om du ska göra en mindre elinstallation, en reperation av en befintlig elinstallation eller en större renovering där du behöver hjälp av en riktigt duktig elmontör - har vi på Done elektriker på Lidingö redo att hjälpa dig. Du bokar smidigt ett videosamtal (som i genomsnitt går på 7 snabba minuter) och får kort därefter en offert direkt i Done-appen från din montör. Elektriker Lidingö - check!

Få prisförslag

Lidingös bästa elektriker samlade på ett och samma ställe

Vi samarbetar bara med elektriker på Lidingö som är eller har kvaliteter som finns att hitta hos de allra bästa. Idag har våra anslutna elfirmor i hela landet ett genomsnittsbetyg på 4.8 av 5, vilket vi är så stolta över att tillsammans med våra anslutna firmor ha åstadkommit. Hantverksbranschen är trots allt en av de mest klagade på hos Konsumentverket, och där vill vi göra skillnad - och det gör vi! Vi hoppar få chansen att WOWa dig, nästa gång du behöver hjälp.

Populära tjänster för elektriker på Lidingö

• Nybyggnationer
• Renoveringa
• Reparationer
• Service och underhåll av el-ledningar
• Installera laddbox
• Elarbeten vid köks- & badrumsrenoveringar
• Felsökningar
• Säkringsändringar
• Golvvärme

Hittar du inte vad du letar efter i listan? Don't you worry! Vi och våra anslutna elektriker på Lidingö utför alla typer av elarbeten och elinstallationer. Boka ett videosamtal för att komma i kontakt med en duktig elinstallatör för prisförslag för ditt projekt. Vi ses väl i appen?

Få prisförslag

Gröna elinstallationer på Lidingö

Våra elektriker på Lidingö tycker extra mycket om gröna elinstallationer, såsom att installera solceller eller installation av laddbox.

Laddbox Lidingö - det nya självklara på uppfarten

Elbilar blir allt mer populära bland hushållen på Lidingö. Kanske går du själv i tankarna att byta till en eldriven bil? Om så är fallet, är du säkert även sugen på att installera en laddbox för att tryggt och smidigt kunna ladda upp bilen då du inte använder den. Våra elektriker på Lidingö tycker extra bra om just laddboxar, och hjälper dig gärna från idé till färdigställt projekt. Vill du ha hjälp med inköp, så hjälper de såklart även till där.

Du vet väl att du kan använda det nya så kallade gröna rotavdraget när du installera en laddbox till din elbil? Jodå! Med skattereduktionen för gröna installationer kan du dra av 50% av både arbetskostnad OCH materialkostnad när du anlitar en elektriker för att installera en laddbox hemma.

Solceller Lidingö - spar på både miljö & plånbok

Visste du att du som har bra isolering hemma, kan spara in bra med slantar vad gäller dina energikostnader om du väljer att delvis eller helt gå över till solpaneler? Dessutom spar du in ppå miljön, något vi alla behöver tänka på nu mer än någonsin. Vill du ha rådgivning och prisförslag vad gäller att installera solceller på ditt tak? Boka ett videosamtal med en elektriker på Lidingö för att snabbt komma vidare med ditt projekt!

Få prisförslag

Elektriker på Lidingö med fokus på säkerhet & kundservice

Rekommenderad elektriker på Lidingö

När det gäller elarbeten är det av allra största vikt att arbetet följer de riktlinjer och säkerhetsföreskrifter som finns. Dåligt utförda elarbeten kan leda till allvarliga skador och olyckor, utgöra en brandrisk, samt påverka din möjlighet att få ersättning från din hemförsäkring. Många elinstallationer får i Sverige endast utföras av en yrkeskunnig person med rätt behörighet. Vår erfarna elektriker Stockholm följer alltid svensk standard vad det gäller branschregler och alla säkerhetsföreskrifter vid elarbeten. Självklart är de också auktoriserade av Elsäkerhetsverket.

I tillägg har alla anslutna elfirmor en giltig ansvarsförsäkringar som täcker upp om en olycka skulle ske. Allt för att du ska känna dig trygg när du anlitar en elektriker på Lidingö via Done.

Få prisförslagFå prisförslagFå prisförslag

Lidingö elektriker som hjälper dig med ROT- avdraget

Hos oss har du alltid möjlighet att få rotavdraget på våra elarbeten. Du som privatkund kan dra av 30% av arbetskostnaden för alla elarbeten vi utför i din bostad. Maxtaket för rotavdraget är årligen på 50.000 kronor per person. Våra ansluta elektriker på Lidingö administrerar självklart rot åt dig, och ställer ut en faktura efter slutfört arbete som kommer att vara reducerad i enlighet med avdraget.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar det att anlita en elektriker på Lidingö?

Elektriker Lidingö - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Vilket timpris en elektriker på Lidingö tar varierar, men de allra flesta ligger inom spannet 450 - 600 kronor i timmen efter rotavdrag. Hos Done bokar du, oavsett vilken firma du matchas med, en elektriker för 550 kr i timmen efter rot. Det för att du ska känna dig trygg i att du alltid får ett marknadsmässigt pris.

För att ta reda på hur mycket ditt projekt kan komma att kosta, är du välkommen att boka ett videosamtal med en elektriker på Lidingö som kort efter samtalet sammanstället en offert för just dina behov.

Få prisförslag

Timpris för elektriker på Lidingö

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timrpis elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag

FAQ - elinstallationer Lidingö

Kan jag nyttja rot när jag bokar en elektriker på Lidingö via Done?

Självklart kan du det! Alla våra anslutna firmor administrerar rot åt dig som privatkund. Det är dock viktigt att du säkerställer att du har tillräckligt mycket kvar på ditt rotsaldo för året. Det checkar du enkelt direkt i Done-appen.

Vilka elinstallationer kan jag få hjälp med på Lidingö via Done?

Våra anslutna elektriker i Lidingö Kommun utför små installationer, reperationer och felsökningar men självklart också större projekt som elburen golvvärme och elbesiktning.

Finns Done på andra ställen än på Lidingö?

Done finns idag i hela Storstockholm samt Göteborg, Malmö, Örebro och Umeå.

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!