Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker på Östermalm, 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
Ladda ner Done via Appstore och boka elektriker i BrommaLadda ner Done via Google Play Store och boka elektriker i Bromma
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Elektriker Östermalm offert via videosamtal

Elinstallationer på Östermalm

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker på Östermalm

the easy way.
Offertsamtal med elektriker på Östermalm

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elektriker när det passar dig.

Snabb offert för elinstallation på Östermalm

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker på Östermalm att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag.

Hitta elfirma Östermalm

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker på Östermalm kan väcka frågor. Vi håller din hand till klart projekt.

Få prisförslagFå prisförslag

När behöver du anlita en elektriker på Östermalm?

Visste du att det är olagligt att utföra de flesta elinstallationer på egen hand? Det är egentligen inte så konstigt, med tanke på de förödande konsekvenser en felaktig elinstallation kan ha. Oavsett om du renoverar hemma, upplever problem med vissa elinstallationer eller vill byta ut elprodukter mot modernare varianter rekommenderar vi dig alltid anlita en behörig och bra elektriker Östermalm för jobbet.

Boka smidigt ett videosamtal med en elektriker på Östermalm via Done och du har snart en offert i appen.

Få prisförslag

Jourhavande elektriker på Östermalm när läget är akut

När elen plötsligt går, gör den det sällan lägligt. Mat ska lagas, tvätt ska tvättas och telefoner, datorer och paddor ska laddas. I de allra flesta fall är det en säkring som har utlöst av någon anledning, i så fall åtgärdar du detta i proppskåpet.

Om du själv inte kan hitta problemet till varför strömmen är det alltid bäst att kontakta en duktig elektriker på Östermalm för en felsökning. Strömavbrott är ofta en enkel match för ett kunnigt proffs som med sin långa erfarenhet sett och hört det mesta.

Elektriker på Östermalm via Done - alltid 550 kr/timmen efter ROT

Våra kunniga elektriker på Östermalm hjälper dig med alla typer av elinstallationer vid såväl renovering, som vid mindre projekt. Här listar vi några populära tjänster:

‍• Byta ut vägguttag
• Installera dimmers
• Installera spotlights
• Installera smarta hem system
• Byta ut strömbrytare
• Installera strömbrytare
• Byta ut elcentral
• Installera induktionshäll

Få prisförslag

Alla våra elektriker på Östermalm är självklart behöriga & försäkrade

Rekommenderade elektriker på Östermalm

Det finns mycket som ska sitta på plats hos en elfirma för att du ska kunna känna dig helt trygg i att du får en säker och smidig elinstallation. När du anlitar en elektriker i Stockholm bör du vara säker på att elektrikern har rätt behörighet utfärdad av Elsäkerhetsverket för det arbete du vill ha utfört. Du bör också säkerställa att elfirman har en giltig ansvarsförsäkring som täcker upp om en olycka skulle ske, att de har en god företagsamhet och såklart även att tidigare kunder är nöjda med det arbete elektrikern utfört.

Att själv börja gräva i allt detta kan kännas avskräckande. Men oroa dig inte! På Done har vi gjort en noggrann kvalitetskontroll av alla våra elektriker på Östermalm.

Under kvalitetskontrollen checkar vi formalia som ansvarsförsäkring, behörigheter och företagsamhet samt ringer och pratar med tidigare kunder till firman för att få höra mer om deras upplevelse.

Få prisförslagFå prisförslag
Få prisförslag

Kan jag använda rot när jag anlitar elektriker på Östermalm?

Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du hålla slutkostnaden nere. När det gäller elarbeten kan du få avdrag på 30% av arbetskostnaden, vilket inte är helt fel! Men kom ihåg att det endast är arbetskostnaden som täcks av ROT-avdraget och inte kostnaden för materialet som behövs eller framkörnings- och/eller resekostnad. Självklart administrerar alla våra elektriker på Östermlam rot åt dig!

Anlitar du en elektriker på Östermalm för att installera laddstolpe, som anses vara en klimatpositiv installation, kan du istället använda dig av det så kallade gröna rotavdraget. Grönt rotavdrag är likt det klassiska rotavdraget en skattereduktion. Skillnaden är hur stor del av kostnaden, och vilka poster på offerten, du kan göra avdrag på. Vid installation av laddstolpe kan du exempelvis göra avdrag på 50% av arbetskostnad och materialkostnad. Hur bra?

Våra elektriker på Östermalm administrerar ROT åt dig

När du anlitar en av våra behöriga elektriker i Östermalmsområdet sköter de all administration kring skattereduktionen åt dig, oavsett om det gäller det vanliga eller det miljövänliga rotavdraget. Allt du själv behöver göra är kontakta oss för en offert för arbetet du vill få utfört.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar det att anlita elektriker på Östermalm?

Elektriker Östermalm - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Hos Done är en elektriker på Östermalm inte dyrare än en elektriker någon annanstans. Alla våra anslutna elfirmor kostar nämligen 550 kr i timmen efter rot, oavsett firma du matchas med och oavsett var i Stockholm du bor.

Självklart tillkommer även rese- och materialkostnad, som varierar beroende av typ av elinstallation du vill ha utförd.

Boka ett videosamtal med en elektriker på Östermalm för snabb och kostnadsfri offert!

Få prisförslag

Timpris elektriker på Östermalm

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timrpis elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag
Done har elektriker på Östermalm för företag

BRF, kontor eller butik?

Du som företagare eller styrelsemedlem i en bostadsrättsförening kan såklart komma att behöva en elektriker. Ibland för enstaka punktinsatser, i andra fall för längre projekt. På Done erbjuder vi både engångsprojekt och abonnemangstjänster vad gäller elektriker och hantverkstjänster i övrigt. Kontakta oss så hittar vi tillsammans ett passande upplägg!
‍‍
Du når oss på kontakt@doneservices.se

Få prisförslag

FAQ - elinstallation på Östermalm

Jag bor i hyresrätt - kan ni hjälpa mig ändå?

Självklart! Våra elektriker på Östermalm jobbar både i bostadsrätter och i hyresrätter. Bor du i hyresrätt kan du dock inte utnyttja rotavdraget, eftersom det endast finns tillgängligt för dig som utför arbete i en bostad du äger. Kom också ihåg att säkerställa att du får utföra det arbete du planerar med din hyresvärd.

Bör jag göra en elbesiktning när jag köpt en ny bostad?

En elbesiktning är inget måste, men det är absolut något vi rekommenderar. Framförallt om du köpt en äldre bostad och planerar att installera modernare elprodukter.

Hur bokar jag elektriker på Östermalm via Done?

Du bokar enkelt ett videosamtal här på vår hemsida, eller i vår app. Det smidiga videosamtalet, som i snitt går på 7 snabba minuter är till för att du och elektrikern tillsammans ska gå igenom dina önskemål. Därefter sammanställer elektrikern en offert som skickas till dig i Done-appen. Kika igenom, godkänn och planera in startdatum tillsammans med din elektriker - så är din elprodukt snart installerad och klar!

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!