Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker Sundbyberg - 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
ladda ner done i appstore
ladda ner done i google play
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Videosamtal med elektriker i Sundbyberg

Elinstallationer i Sundbyberg

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker i Sundbyberg

the easy way.
Videosamtal med elektriker i Sundbyberg inför offert

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elinstallatör när det passar dig.

Snabb offert från duktig elektriker i Sundbyberg

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.

Boka elinstallation med elektriker i Sundbyberg Kommun

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Få prisförslagFå prisförslag

Duktiga elektriker i Sundbyberg

Våra elektriker i Sundbyberg kan hjälpa dig med allt ifrån att installera en laddbox till att barnsäkra ditt hem och fräsa in el. Du kan alltså få hjälp med smarta lösningar såväl som med elsäkerheten både inomhus och utomhus.

Du kanske precis flyttat, fått barn eller köpt en elbil och helt enkelt behöver anpassa ditt hem. Done gör det enkelt att anlita en elektriker i Sundbyberg som har den behörighet som krävs för den elinstallation du vill ha utförd. Du behöver alltså inte leta själv – utan Done hittar rätt elektriker i Stockholm för dig - och de går dessutom snabbt.

Elektriker Sundbyberg - säkra elinstallationer utförda av kunniga proffs

Alla Done-anslutna elektriker i Sundbyberg har genomgått en noggrann kvalitetskontroll i hela 9 steg, där vi säkerställt formalia som ansvarsförsäkring och auktorisation hos Elsäkerhetsverket såväl som kommunikationsförmåga och kvalitet i arbete genom samtal med tidigare kunder. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna dig trygg när du vänder dig till Done för hjälp med en elinstallation.

Få prisförslag

Sundbybergs bästa elektriker - bara ett videosamtal bort

Det finns många projekt en elektriker i Sundbyberg kan vara till nytta med. Vi listar några av de mest populära tjänsterna Done-anslutna elfirmor brukar utföra här bredvid.

Hittar du inte det du är ute efter i listan? Don't worry - våra anslutna elfirmor är proffs på allt inom el. Boka ett videosamtal för kontakt och få kort därefter en offert. Det blir inte enklare än så.

Populära tjänster för elektriker i Sundbyberg

• Installera nya belysning
• Elbesiktning av nyköpt villa
• Fräsa in el
• Installera smarta hem-system
• Installera dimmers
• Installera laddbox
• Installera solceller på taket
• Förbereda el för installation av tvättmaskin
• Dra el vid badrumsrenovering

Boka videosamtal

Elektriker i Sundbyberg med rätt behörighet för ditt projekt

Done har duktiga elektriker i Sundbyberg

Det är viktigt att ta hänsyn till elsäkerheten när du utför ett elarbete. Vissa arbeten får du lov att utföra själv, om du har kunskap nog, men långt ifrån alla. De flesta elinstallationer kräver nämligen enligt lag att du anlitar en elinstallatör med rätt behörighet från Elsäkerhetsverket.

Det finns olika behörigheter och certifieringar för olika uppdrag, vilket du som vill veta mer kan läsa mer om här. När du anlitar en elektriker i Sundbyberg via Done, har vi gjort grovarbetet åt dig. Du kan känna dig trygg i att den elfirma du matchas med har elektriker med rätt behörighet för den elinstallation du vill ha utförd, det har vi i vår nogranna kvalitetskontroll stämt av.

Få prisförslagFå prisförslagFå prisförslag

Rotavdrag vid elarbete när du anlitar elektriker i Sundbyberg

Som privatperson kan du utnyttja det så kallade rotavdraget när du anlitar ett proffs för hjälp med en elinstallation, likaså när du anlitar en elektriker i Sundbyberg. Kortfattat är ROT ett skatteavdrag på hantverksarbete som alla skattebetalare i Sverige har rätt till, så länge du äger bostaden där arbetet ska utföras. Du får då 30% avdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kr per år. Med Done kan du enkelt kolla upp hur mycket av ditt årliga rotsaldo du har kvar genom rotkalkylatorn i appen.

Det finns en annan typ av skatteavdrag, som fungerar på liknande sett som rotavdraget, som du kan använda när du anlitar en elektriker i Sunbyberg för att installera så kallad grön teknik. Grön teknik inkluderar bland annat solpaneler och installation av laddbox.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar en elektriker i Sundbyberg?

Elektriker Sundbyberg - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Vad kostar det att anlita en elektriker i Sunbyberg? Slutpriset för en elinstallation beror på flera faktorer, som materialkostnad och materialåtgång samt tid arbetet tar. På Done har vi satt ett fast timpris för alla våra anslutna elektriker på 550 kr i timmen efter rotavdrag.

Det innebär att du oavsett vilken elfirma i Sundbyberg du matchas med kan känna dig trygg i att du får ett marknadsmässigt pris.

Få prisförslag

Timpris för elektriker i Sundbyberg

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timpris elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag

FAQ - elinstallationer Sundbyberg

Vad kostar det att boka elektriker i Sundbyberg i Done-appen?

Att boka ett videosamtal och ta in offert från en elektriker i Sundbyberg via Done-appen, kostar ingenting. Du betalar först efter slutfört arbete, i enlighet med den offert du godkänt från elektrikern. Tackar du nej till den offert du får efter videosamtalet, betalar du såklart ingenting.

Hur vet jag om den elektriker jag matchas med har rätt behörighet?

När du matchas med en elfirma kan du direkt se deras profil. I profilen ser du tydligt vilken behörighet elfirman har. Under vår kvalitetskontroll checkar vi av flertalet andra punkter, som ansvarsförsäkring, kundreferenser och kreditvärdighet. Även den här infon finns tillgänglig i profilen. Vill du själv dubbelkolla behörigheten hos elfirman, kan du göra det här.

Har ni endast elektriker i Sundbyberg?

Done finns i hela Stockholm samt Göteborg, Malmö, Örebro och Umeå. När det kommer till elinstallationer så erbjuder vi våra tjänster i hela Storstockholm, Göteborg och Malmö.

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!