Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker Värmdö, 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
ladda ner done i appstore
ladda ner done i google play
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Videosamtal med elektriker på Värmdö

Elinstallationer i Värmdö

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker på Värmdö

the easy way.
Videosamtal med elektriker på Värmdö inför offert

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elinstallatör när det passar dig.

Snabb offert från duktig elektriker på Värmdö

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.

Boka elinstallation med elektriker på Värmdö kommun

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Få prisförslagFå prisförslag

Duktiga elektriker i Värmdö kommun

Hos oss kan du alltid känna dig trygg, eftersom alla våra elektriker är behöriga för de arbeten du vill få utförda. Oavsett om säkringarna krånglar eller om du vill få hjälp att installera en ny spis finns våra elektriker här för att hjälpa dig på bästa sätt. Vårt ansvarsområde sträcker sig över hela Värmdö och inkluderar såklart även Strömma och Gustavsberg.

Elektriker Värmdö - vi hjälper dig med alla typer av elinstallationer

När måste du egentligen kontakta en elektriker på Värmdö? Faktum är att de allra flesta elinstallationer kräver att du anlitar en kunnig yrkesman med rätt behörighet. De fåtal installationer du får utföra på egen hand, är endast tillåtna om du kan genomföra installationen samt kontrollera den på korrekt sätt. Känner du dig med minsta osäker, ska du alltid anlita en professionell elektriker auktoriserad av Elsäkerhetsverket.

Få prisförslag

Värmdös bästa elektriker samlade på ett ställe - i Done-appen.

Vanliga arbeten för våra elektriker på Värmdö är installationer av vitvaror, strömbrytare, dimmers och belysning. Något som kommit att bli allt mer populärt är installationer av smarta hem system. Om du vill ta klivet in i framtiden är det våra elektriker på Värmdö, i Strömma och i Gustavsberg du ska kontakta - de har stenkoll på allt inom el, smarta hem-system och belysning.

Boka enkelt ett videosamtal och få kort efter samtalet en offert skickad till dig direkt i Done-appen.

Populära tjänster för elektriker på Värmdö

• Installation av nya vägguttag
• Elbesiktning av ny bostad
• Reperation av felaktiga elinstallationer
• Service av elledningar
• Laddboxinstallation
• Elinstallationer vid köks- & badrumsrenoveringar
• Felsökningar vid återkommande strömavbrott
• Elskåpsbyte
• Smarta hem-system
• Dimmers, belysning och armatur

Hittar du inte rätt bland exempeltjänsterna? No worries! Våra elektriker på Värmdö genomför alla typer av elinstallationer, stora som små. Boka ett videosamtal för snabb kontakt och få kort därefter en offert för ditt projekt.

Boka videosamtal

Anlita elektriker på Värmdö för gröna elinstallationer

Gröna elinstallationer har vuxit sig starka i populäritet. En trend vi ser fortsätter bl.a. med hjälp av det så kallade gröna rotavdraget som ger möjlighet till skattereduktion för just gröna elinstallationer. För elektriker i Stockholm, och framförallt i områden som Värmdö som präglas av vackra bostadsområden med villor och hus, har installation av laddstolpe och solpaneler blivit allt vanligare uppdrag.

Laddbox Värmdö - installera laddstolpe på garageuppfarten

På var och varannan uppfart i de vackra bostadsområdena på Värmdö kan du idag se en eldriven bil. I takt med att elbilar blir allt mer poppis, har efterfrågan på en egen laddstolpe hemma vuxit sig stor. Installation av laddstolpe är ett uppdrag som ligger våra elektriker på Värmdö extra varmt om hjärtat, och de är mycket kunniga inom området. För snabb hjälp - boka ett videosamtal för offert. Önskar du även hjälp med inköp så fixar våra elektriker på Värmdö självklart även det!

Boka videosamtal

Elektriker på Värmdö med fokus på säkerhet och kvalitet

Done har duktiga elektriker på Värmdö

När du anlitar en av våra elektriker på Värmdö kan du känna dig trygg i vetskapen om att alla våra elektriker är behöriga. Samt att våra elektriker är skyddade av vår ansvarsförsäkring och i förlängning även du. Vet du om att de allra flesta husbränder startas av felaktiga eller gamla elinstallationer? Genom att anlita en av våra elektriker på Värmdö för en genomgång av alla elinstallationer i ditt hem kan du effektivt undvika en framtida katastrof.

Om du bor i en helt nybyggd fastighet är det inte troligt att något är fel med elen. Men du som däremot bor i en äldre villa bör verkligen se över alla elinstallationer och även elcentralen i hemmet för säkerhetens skull. När det gäller din egen och din familjs säkerhet går det inte att vara nog försiktig, kontakta en elektriker på Värmdö  för att säkerställa elsäkerhet i ditt hem.

Få prisförslagFå prisförslagFå prisförslag

Använd rot när du anlitar en elektriker på Värmdö

När du anlitar en elektriker på Värmdö kan du för i stort sett alla typer av elinstallationer utnyttja rotavdraget. Rotavdraget ger dig möjligheten att dra av 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per år. Det krävs dock att du äger din bostad och att du betalar skatt i Sverige. När du bokar ett proffs via Done, administrerar din elektriker rotavdraget åt dig vilket i praktiken innebär att fakturan ställs ut utan de 30% av arbetskostnaden som rotavdraget täcker.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar en elektriker på Värmdö?

Elektriker Värmdö - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Självklart skiljer sig priset lite beroende på vad du vill få utfört i hemmet. Här spelar mängd material och materialkostnad in, samt hur tidskrävande projektet du vill ha utfört är.

För att du ska vara säker på att du får ett marknadsmässigt pris oavsett vilken av våra elektriker på Värmdö du kopplas ihop med, har vi satt ett fast timpris. När du bokar elhjälp via Done betalar du alltid 550 kr i timmen efter ROT.

Få prisförslag

Timpris för elektriker på Värmdö

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timpris elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag

FAQ - elinstallationer Värmdö

När måste jag anlita en behörig elektriker på Värmdö?

Det är faktiskt väldigt lite du får utföra själv i hemmet när det gäller el. I princip så får du själv ta hand om en propp som har utlöst. Men om problemet återkommer är det alltid bäst att kontakta en behörig elektriker på Värmdö, Strömma, Gustavsberg eller det område där du bor.

För mer information om vilka tjänster du får utföra på egen hand, kolla in tjänsten Koppla Säkert från Elsäkerhetsverket.

Vad behöver jag tänka på när jag anlitar elektriker på Värmdö?

Inte mycket - det är det som är hela poängen. Med vår kvalitetskontroll i ryggen kan du luta dig tillbaka med vetskapen om att vi har checkat av formalia som ansvarsförsäkring och behörighet, samt upplevelser från tidigare kunder. Det enda du behöver göra är att fokusera på ditt projekt och hur snart du vill ha det gjort!

Har ni endast elektriker på Värmdö?

Done finns i hela Stockholm samt Göteborg, Malmö, Örebro och Umeå. När det kommer till elinstallationer så erbjuder vi våra tjänster i hela Storstockholm, Göteborg och Malmö.

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!