Vi får elen att funka, no hassle.

Elektriker i Vasastan, 550 kr i timmen efter ROT*

Få prisförslagFå prisförslag
Ladda ner Done via Appstore och boka elektriker i BrommaLadda ner Done via Google Play Store och boka elektriker i Bromma
*Minimidebitering 1800 kr efter ROT.
Elektriker Vasastan offert via videosamtal

Elinstallationer i Vasastan

Populära tjänster i kategorin elektriker
installera strömbrytare

Installera strömbrytare

Få prisförslagFå prisförslag
installera handdukstork

Installera handdukstork

Få prisförslagFå prisförslag
installera spegelskåp

Installera spegelskåp

Få prisförslagFå prisförslag
Don't just take our word for it.
Betyg: 4.6 av 5
Har betyget utmärkt med 4.6 av 5 i genomsnitt hos Trustpilot. Visa alla>

Betyg: 4.7 av 5
Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Betyg: 4.8 av 5
Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Elektriker i Vasastan

the easy way.
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och elektrikern - och du kan träffa din elektriker när det passar dig.

Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker i Vasastan att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag.

Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller elrenovering? Oavsett vilket, att anlita elektriker i Vasastan kan väcka frågor. Vi håller din hand från idé till klart projekt.

Få prisförslagFå prisförslag

Din elektriker i Vasastan

Du som bor i en bostadsrätt vet säkerligen med dig att det inte bara är villaägare som har mycket att ta hand om i sin bostad. Nya elinstallationer som ska installeras, akut strömavbrott, felande elprodukt eller bara byta ut de tråkigt vita vägguttagen i plast mot ett par snygga designade vägguttag - ibland behöver du få tag på en duktig elektriker i Stockholm.

När behöver du anlita en elektriker i Vasastan?

Visst finns det ett fåtal elinstallationer du får genomföra på egen hand. Men, de är få och det är endast tillåtet då du med säkerhet kan genomföra installationen och kontrollera den på korrekt sätt. Många vänder sig därför till en elektriker även för installationer som får utföras av dig som privatperson. Bra tycker vi, eftersom felaktiga elinstallationer kan ha förödande konsekvenser för såväl dig som dina grannar i fastigheten. Våra elektriker i Vasastan är proffs på såväl mindre elinstallationer som större projekt där hela elsystem ska ses över. Oavsett vad du behöver hjälp med har vi rätt elfirma i Vasastan för dig!

Få prisförslag

Elektriker i Vasastan via Done - alltid 550 kr/timmen efter ROT

När du anlitar en elektriker i Vasastan vill du såklart känna dig trygg i att du får ett marknadsmässigt pris, såväl som att elektrikern har rätt behörighet och kunskap för det arbete som ska utföras. We got your back!

När du bokar en elektriker i Vasastan via Done, har vi gjort grovarbetet vad gäller att kolla upp behörighet, referenser och en mängd andra punkter en duktig elfirma bör ha på palts i vår noggranna kvalitetskontroll. Dessutom har vi satt ett fast timpris på 550 kr timmen efter ROT, vilket betyder att du får ett marknadsmässigt pris oavsett vilken elektriker du kopplas ihop med.

Populära tjänster för våra elfirmor i Vasastan

Våra elektriker i Vasastan utför alla typer av eluppdrag, och är vana vid att arbeta i lägenheter runt Vasaparken, Vanadisplan och resten av Vasastan. Några av de populäraste uppdragen för våra duktiga elektriker i området är:

• Byte av vägguttag
• Installation av dimmers
• Montera spotlights i taket
• Smarta hem installationer
• Byte av strömbrytare
• Installation av golvvärme
• Byte av elcentral
• Installation av induktionshäll

Få prisförslag

Säkerhet, ansvarsförsäkring och rätt behörighet - viktigt när du anlitar elektriker i Vasastan.

Rekommenderade elektriker i Vasastan

När du anlitar en elektriker i Vasastan, och egentligen i vilket område som helst, är det för din säkerhet viktigt att elektrikern har sådant som rätt behörighet och giltig ansvarsförsäkring på plats. Under vår noggranna kvalitetskontroll, som alla våra elfirmor i Vasastan genomgått, checkar vi av detta och mycket mer. Några av de allra viktigaste punkterna i vår kontroll är: 

Rätt behörighet: Elfirman ska finnas registrerad hos Elsäkerhetsverket och ha rätt behörighetsnivå för att utföra elinstallationer i din bostad.

Ansvarsförsäkring: Elfirman ska ha en giltig ansvarsförsäkring som täcker den finansiella ersättning du har rätt till vid en oväntad skada.

Referenser: Vi checkar att elfirman har goda referenser online samt ringer och pratar med ett par tidigare kunder till elektrikern för att få inblick i deras upplevelse av kvalitet i arbete och kommunikation.

Få prisförslagFå prisförslag
Få prisförslag

Kan jag använda rotavdraget när jag anlitar elektriker i Vasastan?

Rotavdraget är en skattereducering som du kan använda när du ska anlita hantverkare, som exempelvis elektriker i Vasastan, för de allra flesta tjänster. Rotavdraget täcker 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år. För att få utnyttja rotavdraget krävs det bland annat att du äger bostaden där elinstallationen ska utföras, samt att du betalar skatt i Sverige. Mer om vad som gäller kring rotavdraget här!

Den 1 Januari 2021 började det gröna ROT-avdraget gälla. Det är en typ av ROT-avdrag som ger fördelaktig skattereduktion när du väljer att installera olika miljövänliga alternativ till exempel laddstolpar till elbilar och installation av solpaneler. Här skiljer det åt hur stort skatteavdrag du får beroende på vilken typ av installation som utförs. Det högsta avdraget får du om du installerar laddstolpar till elbilar då betalar du endast 50% av såväl arbets- som materialkostnad.

Få prisförslag
Få prisförslag

Vad kostar det att anlita elektriker i Vasastan?

Elektriker Vasastan - 550 kr i timmen efter ROT*

*Minimidebitering: 1800 kr (efter ROT).

Visst finns det en hel del faktorer som kan påverka det slutliga pris du får betala för en elinstallation. Beroende på installation kan mängden material och materialkostnaden komma att bli en avgörande faktor för slutpriset. Vid andra installationer är det istället tidsåtgången som blir den mest kostsamma posten.

Oavsett installation, vill vi att du ska känna dig trygg i att du får ett marknadsmässigt pris när du bokar en elektriker i Vasastan via Done. Därför har vi satt ett fast timpris på 550 kr i timmen efter ROT, som alla våra anslutna elfirmor skapar offerter baserat på.

Få prisförslag

Timpris för elektriker i Vasastan

Alla prisexempel är ink. moms & ROT.

Nationellt genomsnittspris

500kr/timmen

Dones timpris elektriker

550kr/timmen

Högt timrpis elektriker

600kr/timmen

Lågt timpris elektriker

450kr/timmen

Få prisförslag
Done har elektriker i Vasastan för företag

Elektriker i Vasastan för BRF & företag

Sitter du i styrelsen i en BRF? Eller kanske driver du en egen restaurang eller butik? Våra elektriker i Vasastan har lång erfarenhet av att arbeta med elinstallationer  åt företagare. Du som är företagskund kan vi Done få hjälp med enstaka insatser, men vi erbjuder också abonnemangstjänster för längre samarbeten. Låt oss diskutera ett upplägg som passar din situation!

Du når oss på kontakt@doneservices.se

Få prisförslag

FAQ - elinstallationer Vasastan

Vilka elinstallationer får jag utföra själv?

Faktum är att de mesta inom el behöver utföras av en behörig elektriker. Det finns dock ett fåtal elinstallationer du får genomföra på egen hand om din kunskap är tillräckligt hög, och du kan kontrollera installationen på korrekt sätt. Med tjänsten Koppla Säkert, som vi på Done är stolt samarbetspartner till, kan du kolla vad som gäller för den installation du vill utföra.

Bryts elen i fastigheten när elektrikern utför sitt arbete?

Hur stor del av elsystemet i lägenheten och/eller fastigheten som behöver stängas ned vid en elinstallation beror av vilken typ av installation det gäller. Det vanligaste är att elen bryts i den del av bostaden, dvs. den del av elsystemet, där installation ska utföras.

Hur bokar jag en elektriker i Vasastan?

Boka smidigt ett videosamtal här på hemsidan eller i Done-appen och gå igenom ditt projekt med din elektriker. Samtalet går i snitt på 7 snabba minuter! Kort efter samtalet, får du en offert skickad till dig via Done-appen. Kika igenom och godkänn och boka därefter in startdatum med din elektriker. Smidigare blir det inte att boka elektriker i Vasastan!

Fler frågor? Kolla in vår fullständiga FAQ!