Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker i Tyresö

550 kr i timmen efter ROT*
 • Gratis videosamtal för offert.
 • All kommunikation tryggt i appen.
 • Alla anslutna elektriker i Tyresö registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Videosamtal med elektriker i Järfälla
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker i Järfälla

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Elektriker i Tyresö med bred kunskap & lång erfarenhet

Tyresö kommun i Stockholms län med lång historia. Här finns det allra mesta, från lägenhetslängor i Bollmora till villor och småhus i området Trollbäcken. Dessutom har du Gamla Tyresö som består till stor del av par- och radhus men där du också kan hitta gamla sommarstugor längs de äldre gatorna. Den breda variationen ställer höga krav på elektriker i Tyresö att kunna hantera de olika typer av elarbeten som kan krävas i de olika bostadstyperna. Söker du en elektriker i Tyresö med bred kunskap & lång erfarenhet? Då har du kommit rätt!

Dones elektriker i Tyresö

Kanske vill du uppgradera elsystemet i sommarstugan, göra en elbesiktning av din nyinköpta villa eller installera dimmers i lägenheten? Våra elektriker i Tyresö är redo att hjälpa dig säkerställa trygga och kvalitativa elinstallationer i din bostad. Alla våra anslutna elektriker är auktoriserade av Elsäkerhetsverket (såklart!) och har dessutom passerat alla nio steg i vår noggranna kvalitetskontroll. Mer om den längre ner!

Populära elarbeten i Tyresö

Våra elektriker i Tyresö hjälper dig gladeligen med alla typer av elinstallationer, stora som små. Några av de vanligaste uppdragen är:

 • Vägguttag byte eller nyinstallation
 • Ojordat till jordat vägguttag
 • Installera dimmer
 • Sätta upp spotlights i taket
 • Smarta hem installationer
 • Nya strömbrytare
 • Golvvärme
Done-ansluten elektriker i Tyresö utför elinstallation

Försäkring & kvalitetskontroll sätter din trygghet i första rummet när du anlitar elektriker i Tyresö

Elarbete kan bli livsfarligt om installationen utförs felaktigt. Faktum är att en stor del av bostadsbränder i Sverige uppstår på grund av felaktiga elinstallationer. Därför är det oerhört viktigt att du säkerställer att den elektriker du anlitar har en giltig ansvarsförsäkring som täcker upp för eventuella skador orsakade av felaktig elarbete samt att elektrikern är auktoriserad av Elsäkerhetsverket. Det är oerhört viktigt både för din säkerhet men också för att hemförsäkringen ska gälla. Ett eljobb utfört av en obehörig person som orsakat skada ger inte rätt till några försäkringspengar.

När du anlitar elektriker i Tyresö via Done kan du känna dig trygg i att vi har säkerställt ovan punkter och mycket mer i vår djupgående kvalitetskontroll. Vi aktiverar inga elektriker i vårt nätverk som inte passerat alla de 9 steg där vi bland annat checkar av:

 • Auktorisation hos Elsäkerhetsverket
 • Giltig ansvarsförsäkring
 • F-skatt, momsregistrering & god kreditvärdighet
 • Tidigare kunders upplevelser

ROT-avdraget vid elarbete

Med hjälp av ROT-avdraget betalar du som privatperson kan dra av 30% av arbetskostnaden när du anlitar en elektriker i Tyresö. Det kräver att du uppfyller ett par antal krav, som du kan läsa mer om här, men kort och gott handlar det om att du behöver äga den bostad där arbetet ska utföras och att du har tillräckligt mycket av ditt rotsaldo för året kvar att använda.

När du anlitar elektriker i Tyresö via Done hanterar elektrikern all administration kring rotavdraget åt dig, du behöver bara säkerställa att du är behörig och har tillräckligt mycket kvar för året. Det gör du smidigast med hjälp av ROT-kalkylatorn i Done-appen som efter en snabb verifiering med BankID hämtar din rot- och ruthistork.

Vad kostar en elektriker i Tyresö

550 kr i timmen efter ROT

Hur mycket din elektriker som att kosta varierar beroende av vilken installation du vill utföra. Hos Done kostar en elektriker i Tyresö alltid 550 kr i timmen efter rot, oavsett vad du vill ha hjälp med. Det trots att elektriker i Stockholm annars brukar vara snäppet dyrare än i mindre städer. Hos Done betalar du samma timpris för en elektriker i Tyresö som för en elektriker i Malmö eller Umeå.

Done ansluten elektriker

FAQ

Vad får jag göra själv med el?

Du kan till exempel byta vägguttag (så länge det är under 16 Ampere och du inte byter från ett ojordat till ett jordat), byta strömbrytare (igen om dem är 16 A, annars måste en behörig elektriker anlitas) och byta eller återställa dina proppar. Dock ENDAST om du är säker på att du kan utföra arbetet på rätt sätt samt kontrollera installationerna korrekt.

I stort sett allt annat elarbete kräver att du anlitar en elektriker med auktorisation från Elsäkerhetsverket. Saker du  inte får göra själv inkluderar byta ojordade vägguttag till jordade, installera golvvärme, förlägga kablar i marken och ändra i fasta elinstallationer och de flesta andra elinstallationer.

Får mitt barnbarn som utbildar sig till elektriker göra installationen?

Nej, det måste vara en behörig elektriker. Tänk på att behörig inte är samma som färdigutbildad. Ditt barnbarn kan även riskera stora konsekvenser, då olagligt arbete inom elinstallationer är straffbart enligt Svensk lag. Dessutom gäller inte hemförsäkringen om det skulle uppstå några fel med installationen, och det kan sätta dig i fara.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.