Hitta hantverkare i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Elektriker på Vaxholm

550 kr i timmen efter ROT*
  • Gratis videosamtal för offert.
  • All kommunikation tryggt i appen.
  • Alla anslutna elektriker på Vaxholm registrerade hos Elsäkerhetsverket.
Få prisförslagFå prisförslag
*Minimidebitering 1800 kr efter rot.
Offertsamtal med auktoriserad elektriker på Vaxholm
Lila bakgrund
4.6
hos Trustpilot
Done omdome 5 stjarnor
99%
rekommenderar
99% rekommenderar Done
4.7
i App Store
Done omdome 5 stjarnor

Don’t just take our word for it.

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 100 recensioner av användare i Appstore.
Done logga

Betyg: 4.7 av 5

Baserat på över 200 omdömen efter slutförda projekt.

Populära tjänster

Boka elektriker för 550 kr i timmen efter ROT
Installera taklampa done

Installera taklampa

Installera strombryatare done

Installera strömbrytare

Populära elinstallation

Installera taklampa

Få prisförslag
Installera vägguttag Done

Installera vägguttag

Få prisförslag
Populär elinstallation Done

Installera ny dimmer

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny strömbrytare

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera ny belysning (armatur)

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka
Populär elinstallation Done

Installera vägguttag

1500-2500 kr efter ROT
BokaBoka

Anlita elektriker på Vaxholm

the easy way
Offertsamtal med elektriker i Vasastan

Spar tid med videosamtal istället för hembesök.

Med videosamtal istället för hembesök inför offert, spar vi in tid för både dig och hantverkaren - och du kan träffa din hantverkare när det passar dig.
Snabb offert för elinstallation i Vasastan

Slipp onödig väntan, snabb offert direkt i appen.

Trött på att vänta veckor på offert? We get you. Vi gör det enkelt för elektriker att skriva offert, så att du snabbt får ett prisförslag för ditt projekt.
Hitta elfirma Vasastan

Vi finns vid din sida hela vägen in i mål.

Mindre installation eller renovering? Oavsett vilket, att anlita hantverkare kan väcka många frågor. Vi håller din hand från idé till slutfört projekt.

Elektriker Vaxholm - proffs på elinstallationer i skärgårdsmiljö

Skärgårdsidyllen Vaxholm sträcker sig över flera öar i Stockholms skärgård. Med Vaxholms Fästning från 1500-talet och de vackra pastellfärgade trähusen längs de gamla stadsgatorna finns här mängder att uppleva för den historietörstande. Du som bor på Vaxholm är säkert väl medveten om att området växer sig allt större och att nya lägenhetsbyggnader nu tar form på huvudöns norra sida?

Oavsett om du bor i ett av de äldre trähusen närmare stadskärnan eller i en av de nyare fastigheterna kan du självklart komma att behöva en elektriker. Det kan vara så enkelt som att säkringen går hemma och ni sitter utan el, eller så kan det vara mer komplicerade arbeten som rör elsystemet. Då vill du självklart ta hjälp av en kunnig elektriker som vet vad som krävs för att att utföra säkra elinstallationer där du bor. Oavsett vad du behöver en elektriker på Vaxholm till har vi rätt person för jobbet.

Elektriker på Vaxholm som kan området

Att utföra elinstallationer i äldre hus kan innebära stor påfrestning på elsystemet om det inte uppgraderats på länge. Våra elektriker på Vaxholm känner väl till området och kan hjälpa dig se över om du är i behov av att uppgradera ditt elsystem innan en elinstallation utförs eller inte. Det kan till exempel krävas om du vill installera modernare elprodukter.

Elinstallationer i nyproduktion?

Det kanske låter märkligt att du som flyttar in i en nyproducerad lägenhet på Vaxholm kan komma att behöva hjälp av en elektriker? Faktum är att många tar hjälp av en elinstalaltör för att installera dimmers, då belysningen i nyproduktion ofta är alldeles för skarp. Det gjorde till exempel influencern och fastighetsmäklaren Bisse.

Elektriker på Vaxholm utför elinstallation

Kvalitetskontrollerade elektriker på Vaxholm

Det ska vara tryggt att anlita elektriker på Vaxholm, likväl som det ska vara tryggt att anlita elektriker i Stockholm och i landet i stort. På Done har vi handplockat elektriker runtom Vaxholm med kvaliteter som finns att hitta hos de allra bästa i branschen. Innan vi aktiverar en ny elektriker på Vaxholm genomgår de vår noggranna kvalitetskontroll där vi gör ett djupdyk i kunders tidigare erfarenheter samt säkerställer att elektrikern har rätt behörighet på plats och självklart att det finns en giltig ansvarsförsäkring att falla tillbaka på. Dessutom säkerställer vi god företagssamhet hos elfirman genom att checka av att f-skatt, momsregistrering och god kreditvärdighet finns på plats. Det eftersom att vi sett ett tydligt samband mellan just god företagsamhet och kvalitativ kundkommunikation och noggrant utförande.

Gröna elinstallationer allt populärare på Vaxholm

Klimatpositiva elinstallationer, även kallade gröna installationer, blir allt populärare. Både på Vaxholm och i landet i stort. Solpaneler kommer väl till hands under det ljusare halvåret och laddboxen börjar bli en staple piece på uppfarten i och med att allt fler byter bensinbil mot el. Våra elektriker på Vaxholm hjälper självklart dig som skärgådrsbo mot klimatsmarta val och kan både ge råd samt hjälpa till med inköp och installation av såväl solceller som laddbox eller laddstolpe.

Grönt rotavdrag - våra elektriker på Vaxholm sköter administrationen

Du som utför klimatpositiva installationer kan utnyttja skattereduktionen för grön teknik. Självklart sköter våra elektriker på Vaxholm all administration kring ansökan om avdraget åt dig och ser till att detta appliceras på din faktura.

Vad kostar det att anlita elektriker på Vaxholm?

550 kr i timmen efter ROT*

* minimumkostnad 1800 kr efter ROT.

När du bokar en elektriker på Vaxholm via Done betalar du 550 kr i timmen efter rotavdrag, oavsett vilken elfirma du kopplas ihop med efter bokning. Det för att du ska känna dig trygg i vetskapen om att du får hjälp av en auktoriserad elektriker till ett marknadsmässigt pris. Vi har en minimukostnad på 1800 kr efter rotavdrag. Det för att säkerställa att elektrikern får täckning för restid och administration kring ditt projekt, sådant som tillkommer även vid projekt som i sig inte är särskilt tidskrävande. Självklart administrerar våra elektriker på Vaxholm rotavdrag åt dig. Du vet väl att du enkelt kan kolla hur mycket rotavdrag du har kvar att utnyttja i vår rotkalkylator? Du hittar den i Done-appen.

Boka ett videosamtal med en elektriker på Vaxholm, så får du inom kort en offert skickad till dig i Done-appen.

Done ansluten elektriker
Elektriker på Vaxholm som hjälper företagskunder

Elektriker för företagare på Vaxholm

Våra elektriker på Vaxholm hjälper självklart även dig som driver företag på någon av öarna eller sitter i styrelsen i din bostadsrättsförening. Vi erbjuder både engångstjänster, för vilka du enklast bokar ett videosamtal för offert. Planerar du att utföra många elinstallationer framåt och söker ett abonnemangsbaserat upplägg, kan du kontakta oss på kontakt@doneservices.se så hittar vi en lösning som passar dig!

FAQ


What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.